Aj da vidimo kako ste se sve vikali:palac:
Nebitno,da li trenutno na ovom forumu ili nekad u praistoriji kad su postojali i drugi forumi:jasenka:
ma ne mora biti forumski nick,možda neki koji koristite za registrovanje tako kojekude
Printable View
Aj da vidimo kako ste se sve vikali:palac:
Nebitno,da li trenutno na ovom forumu ili nekad u praistoriji kad su postojali i drugi forumi:jasenka:
ma ne mora biti forumski nick,možda neki koji koristite za registrovanje tako kojekude
Evo ja sum bila
Milojka
Žitomirka
Ambrozija
Aknesaj
Milojčica
Tooth fairy
Erato
Lallo
Thumbelina
:hm:
Kad pomislim na obilje vaših nadimaka,prosto me sram da napišem da je ovo tek moj drugi nick:)
Imam dva nicka..Sagacity koristim od davnina, na nekim stručnim sajtovima i forumima, i taj nick koristim na jednom malom forumu i ovde...
Dumspiorospero je moj nick sa jednog velikog foruma...
I imam dva avatra....
Forumašim od jula 2010.god...A pre toga sam bila na forumu, samo zbog downloada i ponekad uploada...Malo sam se bila uključila na nekoj temi religije, i eto, zarazih se...
Ovde nisam ni planirala da dođem, ali mi se dopao način diskusije..., a i ''putevi'' me slučajno naveli i eto....:raz_023:
mire mostar od vb1...
sve zbog ene popov
Septembar
Septembar79
zvrnda
anica79
mica :lol:
kalendar
e kojejkako me man prekrstavao, to ne mozem da s setim :nene:
a kao sto vidite, nisam bas inovantivna sa nikovima :aha:
pa svi imate sepet nikova:kk: samo ja jadna nemam
p.s. traži se kum,namaK:rile:
Hm, u 99 % slučajeva - Zanesenjak :)
U ostalih 1 % spadaju nickovi koje koristim kad ne želim da pričam sa ljudima koje poznajem na pričaonici, a to obično zavisi od trenute inspiracije! :)))
npr. visok_lep, imam_ferari, sam_u_stanu itd. :P
kaki ferari imaš:kapa:
eeeeeeeeeeeeee :P
kojica
hoklica
kobrica
projica
trojica
jojica
katica
komica
:drnd: