-
Re: Igra istine...
radije bih bila voljena... znam da osecaj kad nekoga volimo ispunjava, ali ume da boli ako je neuzvraceno... pa ako ce vec nekoga da boli, bolje da to ne budem ja, cist sebicluk :b:
privukla vas je jedna osoba suprotnog pola... saznajete da radi kao fizikalac na farmi svinja... da li ce to umanjiti ili cak i `izbrisati` ono sto ste osecali prema toj osobi dok niste saznali cime se bavi?
-
Ako je istog mentalnog i intelektualnog nivoa kao i ja, ne bi mi smetalo...ali ako sa tom osobom ne bih imala šta da pričam i ne bih osetila ''istu talasnu dužinu'', ne bi me mogao privući pa i da je milioner...
Da li vam je od nekog značaja čime se potencijalni partner-ka, bavi ?
-
Ne od presudnog,ali svakako je bitno
Da li možete da izjavite nekom da ga volite ili ste teški na verbalizovanju emocija?
-
Mogu i nije mi problem ako zaista tako osećam...Tu ne kalkulišem uopšte...
Da li ste imali sa nekim ''prvi sudar'',a da ga se sećate po lošem ili da nije prošao onako kako ste mislili ?
-
:haha: joj,jesam kako da nisam
šta je vama najvažnije za "prvi sudar" ?
-
Da smo na istim ''talasnim dužinama'' to jest, da razgovor teče spontano...Inače mi se desilo, da sam jednom sela sa tipom koji se bukvalno blokirao, nije umeo da priča...Sve vreme sam pričala umesto njega...:lol: :lol:
Da li ste direktni, kada odbijate suprotni pol kome se dopadate,a on-a nije po vašoj ''meri?
-
skroz direktna:haha:
da li ste u stanju da prvi priđete nekoj osobi koja vam se dopada i započnete konverzaciju?
-
Potpuno sam opuštena i slobodna da uradim bilo šta, ali ne prilazim muškom svetu...principijelna sam...mogu samo malo da ''pripomognem''...:lol:
Da li ste se nekad zbunili ili imali tremu na nekom sastanku sa osobom koja vam se dopada....?
-
jesam:dada: malo se ušeprtljavila,al bilo je simpatično:)
kako reagujete kad svim srcem želite da izađete sa nekom osobom,a on se ne javlja..da li zovete prvi ili čekata iako ste sigurni da i on čeka:ceka:
-
dok sam jos bila u fazi da dozivim tako nesto, cekala bih... a u stomaku bi se izmesali leptirici i nervoza :qq: uglavnom to ne bi dugo trajalo, javio bi se on ubrzo :)
kako se ponasate kada shvatite da je osoba koja vas je pozvala na veceru, pritom vam se veoma svidja, velika alapaca, usta ne zatvara, ali to tek tad saznajete?
-
Ispoštujem je do kraja i ne izađemo više nikad...prosto..:lol:
Da li vam se desilo da vam za ručkom negde u gostima ispadne parče nečeg pod sto ? :lol:
-
joj jeste:haha: al sam iskulirala i šutnula ga nogom da niko ne vidi:b:
šta nosite domaćici kad joj idete na krsnu slavu?
-
Joj zavisi kako kome...Vino, veliku čokoladu od 300 gr, neku kvalitetnu kafu i neki sitan suvenir za kuhinju...ugavnom tako nešto...
Da li vam gosti često dolaze?
-
Ne,češće izlazimo napolje
Jeste li nervozni pred dolazak važnih i dragih gostiju..pa spremate sve po kući i perete prozore 6 puta zaredom:b:
-
Ne idem tako daleko :b:
Vi pred ulazak u avion?
-
Ništa, uđem i gotovo...super...
Da li ste ikada sedeli u busu ili nekom drugom prevoznom sredstvu sa osobom od koje ste poplaveli i koja vas je smorila za narednih 10 dana...?
-
joj jesam jednom sedela jedna preko puta mene nije zatvorila usta cirka 380km poludo sam a melje k navijena a njen muž zna za jadac pa se pravi da spava ukapiro i ja oma o cem je rec al ne vredi opet je cujem
Sta vas smara kad putujete?
-
:nene:
plašite li se otvorenog mora ,a bura duva..a vi na nekoj brodici?
-
Ma jok...ne plašim se ničega...oguglala...
Volite li grickalice ili da klopate kad negde putujete...ono nosite po 3-4 sendviča, brdo čipsa i tako to ? :kreza:
-
samo na kraćim putovanjima jedan cips i voda a na dugačkim jedan čips i voda
najranije secanje vam je iz koje godine života?