Re: eqrem o nasim dragim 4umasicama
boze,pa pravu se vazne...:trepp:
stidne su.... sve do nijedne :stidljiva:
qq kad napisa ovo stidne...ja zamalo obnevidela i pricini mi se svasta,ali ti si jedan fin cova,ne bi ti to napisao nema tih para :igrac:
ne pisem a i ne ljubim za pare a kamoli za slavu... :raz_013:
nego da se setim jos neke 4umasice pa cem sutra da postavim.. al nesh se opet plasim ostre hemijske reakcije koje moja slova mogu da izazovu :lol:
bojiš se samo hemijske reakcije?????
pa ti si i hrabar.....:raz_096:
stoooo?
da se bojim zena ? .... :raz_019:
duso..sreco...lepoto... ja sam gori od najgore zenturace kokodaljke kokosarke i ogovaracice... :raz_067:
al umem da bidem i divan :bisa:
bolje reakcije nego erekcije :sojka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Z
vidim...:raz_096:
turila djozluke za sunce nocu ko roberto benini u noci na zemlji kad vozi taxi po rimu i kaze.... vidim... :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
bolje reakcije nego erekcije :sojka:
opa... sad smo na klimavom tlu :raz_114:
ja vidim...al ti ne vidiš šta ja vidim....:raz_096:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Z
ja vidim...al ti ne vidiš šta ja vidim....:raz_096:
zena kad gleda gleda kroz... muskarac kad gleda gleda u....:g:
kako kome....nisu baš sve oči iskrene..ima mutljavina...:undecided:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
turila djozluke za sunce nocu ko roberto benini u noci na zemlji kad vozi taxi po rimu i kaze.... vidim... :lol:
:raz_114::raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
eqrem
mislim da mnoge dame odavde interesuje kakvo misljenje drug eqrem ima o njima pa da dam sebi malo oduska jer mi se nesh bash pishe iako sam se pre godinu dana zarekao sebi u pamet da nijedna zena iz vl sveta vise nece krociti u moju glavu pa sam zato drage moje svakodnevno vako lazno odbojan i to trebate razumeti.... :)
da pocnem sa jedinom zenom koja me je mozda skontala na pravi nacin i sa kojom sam ono sto nisam mislio da ikad mogu biti a to znaci prijatelj do groba i nazad a to je ninulica... nina je izuzetna i otmena zena koja kao i vecina 4umasica krije svoju detinju prirodu ispod maske ozbiljnosti i umerene distanciranosti koja u ovom svetu postavlja muskarce na pravo mesto tak tako iz cuga ako pocnu sa proseravanjima bilo kake vrste... najmirnija i najneupadljivija od svih.... u realu je nesto sto treba doziveti i biti spreman na sve samo ne na to :lol: daje vam utehu bez patetike, sarmira slobodom izrazavanja, fascinira svojom iskrenom jednostavnoscu bez ikakvih kompleksa... eroticna u onoj meri da ako samo na tren pomislis da ce biti tvoja ti si vec njen a da to nisi ni znao. najodanija osoba od svih...mada me u zadnje vreme tera u q non stop jer sam psoto nesnosan.....mana je sto ima 300 pari cipela i uvek joj fali jos jedan :lol:
)
toliko si me lepo opisao, da sam se jedva prepoznala...:stidljiva:
:srce:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ninani
toliko si me lepo opisao, da sam se jedva prepoznala...:stidljiva:
:srce:
:raz_076:
mozda cu da dopisem jos nesto ovih dana... samo da vas malko bolje upoznam
a kad bi postavio one dodatke sto sam privatno nekim damama dopisao jer kazu pa ovo je malooooo... leleeee :sojka:
pa stavi bwe marlone. :)
svima lepo - i njima i tebi i nama što čitamo :raz_073: