Re: Izvestaj sa letovanja...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
u sredu uvece krenuli smo za barselonu.sve rezervisano unapred,prijatelji su nas cekali tamo,otisli su dva dana pre nas.petnaestak minuta po poletanju moj muz se pozalio na mucninu i bol u visini pluca.posto puno putuje i nikada nema problema prilikom leta,preispitivali smo se sta je jeo.za nekih desetak minuta bol se pojacao,pracen povracanjem,hladnim znojem,disanje mu je postalo bolno i poceo je skoro da jeci od bola.jedva smo izdrzali do sletanja,pilot je alarmirao hitnu pomoc i oni su nas sa rotacijom cekali..hitno je prebacen u bolnicu gde je dijagnostikovana puknuta plucna maramica .uradjena mu intervencija ,hospitalizovan.ja zvala prijatelje,ambasadu,decu,spavala u hodniku bolnice,sutradan platila hotel u blizini,slala papire da bi dobili potvrdu od firme iz francuske o osiguranju,stvarno mi pomogli ovi iz konzulata,njemu naredjeno strogo mirovanje..treci dan smo kolima -anlave-klinike krenuli kuci..ovde pregledan,ispitan,odredjena terapija..ja na bolovanju...eto moj odmor..
je l dobro on sad ?
Auu..Mikili pa to je strašno:(..pa jeli sad bolje tvom suprugu?Uh kad se desi tako nešto..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
pa, nisam bila na letovanju, nego na neplaniranom sedmodnevnom odmoru kod drugarice u prijepolju...sa mogućnošću da ostanem i duže, ali nisam mogla jer joj crkla matična ploča na laptopu i onda mi je postalo malo teško bez foruma.
inače, kod nje je fenomenalno...potpuno fenomenalno - od društva do ruskog kupatila, kamina, pijanog šarana, pastrmke na žaru, pitaljki (jer je vreme ramazana, pa muslimani prave to svoje specijalno pecivo)....mileševka i vino hlađeno u njoj...šta da vam kažem - osim da sam provela izvanrednih nedelju dana :)
p.s. zaborvila sam da pominem divlje kupine :) domaće voćke svih vrsta, ali kupine su me očarale.
Pričo moja pa vama bilo ko u bajci...:bisa:.Ali nama je drago što ste opet sa nama:cmok:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
Jel sam ja corava ili Malina nije napisala gde je to :sad:
hahaha.. nesam xD
:lol:
Becici/Budva
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
u sredu uvece krenuli smo za barselonu.sve rezervisano unapred,prijatelji su nas cekali tamo,otisli su dva dana pre nas.petnaestak minuta po poletanju moj muz se pozalio na mucninu i bol u visini pluca.posto puno putuje i nikada nema problema prilikom leta,preispitivali smo se sta je jeo.za nekih desetak minuta bol se pojacao,pracen povracanjem,hladnim znojem,disanje mu je postalo bolno i poceo je skoro da jeci od bola.jedva smo izdrzali do sletanja,pilot je alarmirao hitnu pomoc i oni su nas sa rotacijom cekali..hitno je prebacen u bolnicu gde je dijagnostikovana puknuta plucna maramica .uradjena mu intervencija ,hospitalizovan.ja zvala prijatelje,ambasadu,decu,spavala u hodniku bolnice,sutradan platila hotel u blizini,slala papire da bi dobili potvrdu od firme iz francuske o osiguranju,stvarno mi pomogli ovi iz konzulata,njemu naredjeno strogo mirovanje..treci dan smo kolima -anlave-klinike krenuli kuci..ovde pregledan,ispitan,odredjena terapija..ja na bolovanju...eto moj odmor..
joj :(
samo kad je on dobro ... bice letovanja
Izveštaj :hm: ...... 01.08. krenuo .... oko 02.00 ... prošao lavirintom do onoga što se zove autoput koji prolazi kroz Bgd .... došao do nečega što se zove popravka na putu kod Bubanj Potoka ... domogao se naplatne rampe i napokon postigao brzinu veću od 40-50 km/h ..... sve bilo solidno, čak i ona famozna Grdelica gde će jednog dana kad unuci ministra Mrkonjića budu ministri za infrastrukturu proći autoput .... ono parče od Vranja do Preševa samo psovkama mogu da opišem (treća godina za redom stanje je sve gore) pa ću preskočiti .... na granicama izgubio nekih tričavih 2 sata :lol: .... grčkoj stoci svirao toliko da mi crko osigurač na sireni :bela: ........ stiglo se oko 11 po grčkom vremenu (10 po našem) na odrdište ....... Leptokarija (80-tak km od Soluna prema Atini) .... bilo lepo malo kiša ovo/ono ali svaki dan bilo za kupanje ... voda topla, pivo hladno i sve u svemu lepo :lol: ... vadile se neke školjke (pa se spremale), nabolo se na ježa :lol:, pravio se riblji roštilj i tako u principu ok, ali kratko ..... sve u svemu mLogo buke ni oko čega .....:aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
ono parče od Vranja do Preševa samo psovkama mogu da opišem
:raz_114:
bouze..kako je plava vodaaa:sojka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od