Retko spavam, skoro nikada, a kadazaspem, skrpim oko 6 sati retko više :aha: Sanjam, retko ali znam da sanjam :pusi:
Printable View
samo da ja to zapišem, kako bi koleginica imala uvid u otvaranje poglavlja :komp:
e tako, a sanjaš li u boji kada sanjaš? i da li su ti snovi košmarni ili erocki? :palac:
:komp: dobro :b: težakćeovobitislučajzamojukumu
a da li bi voleo da imaš erocke snove :palac:
:komp:
kako biste opisali idealnu ženu u 7 reči, ajde, dobre sam volje, neka bude čak u 10 :pusi:
Idealnu ženu :hm:
1. Inteligentna
2. Verna
3. Lepa
4. Vesele prirode
5. Meke duše
6. Velikog srca, ali ne za svakoga
7. Hrabra
8. Avanturista po nekim pitanjima
9. Vizionar
10. Jedinstvena
Eto u deset reči je opisah, moglo je i kraće, jer se neke stvari podrazumevaju, al' nema veze :pusi:
:komp: :moon:
bojim se da ću zloupotrebiti odnos pacijent-lekar, jer se skoro uklapam u tvoje viđenje idealne žene :hahaha: ionako je isteklo vreme za današnju seansu, sad mrdaj da se ja izvrnem, imam i ja šta da ispričam :qq:
dombro, ček samo da zapalim :pusi: malo me ovo sa idealnom ženom izbacilo iz koloseka :lola:
misliš li da takva žena hoda ovog trenutka ovom planetom :pusi:
izbacilo me iz koloseka jer sam se našla u većini tačaka :g: možda sam pogrešan izraz upotrebila,ali i mi psisijatri imamo pravo da bidnemo zbunjeti :b:
e dombro, sad da nastavimo :pusi:
da li si svađalački tip? :hm:
to je pitanje iz bakine škrinje :pusi: daje mi vremena da smislim sledeće :azn:
da li si nekada morao da biraš između karijere i ljubavi :kapa:
el smo mi ispamovali ovu temu :pusi: i ovo je psisijatrijsko pitanje :lol: nisam sigurna da li dobro vodim seansu :blenta:
zbog čega ti zapravo ležiš na otomanu :trepp: kaži baka neži :lol:
i komp će se sad zbuniti :b:
znači ti si spojio lepo i korisno :pusi: