-
Re: Не дам ником да те дира...
ok, ja sam extremno ljubomorna, i uvek ću se zapitati da li joj je možda dao povoda, i ako nije, naći ću možda da jeste... a opet, dešavaju se situacije kada mi prija što neko želi nešto što je moje... s tim što očekujem da je otkači, bar dok sam ja tu, forme radi. u svakom slučaju, razlog za ljubomoru, ako želim da ga nađem, naći ću ga... i ne bih nikako reagovala, to bi bilo poražavajuće- ponižavajućee. držim nivo pravim se da ne vidim, pa crkla u sebi. ovo pod uslovom da umem da se iskontrolišem, a ne umem svaki put.
sa neke druge strane, prema sebi sam opet extremno tolerantna, i možda bih prihvatila flert, bio on tu, ili ne... jer ja znam da dalje od toga ne bih išla. eto, imam dvostruke aršine, što i nije za pohvalu. i više verujem njemu, nego sebi... otuda i ljubomora, ja sam ta koja pod nekim okolnostima ne ume-neće da stane, ako krene, i ceo svet gledam kroz to.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
tako e :aha:
a ne da sedis ko klada i gledas :aha:
Znači buzdovane u ruke i napadni konkurenciju :eek:
Misliš da je neko uopšte vredan takve vrste reakcije ? :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Znači buzdovane u ruke i napadni konkurenciju :eek:
Misliš da je neko uopšte vredan takve vrste reakcije ? :aha:
pa jednom sam stajala i radila nishta :aha: pa sam ispala budala :aha: i sto reche Krofnica,vojevas za sebe ne za njega. dodushe,ja bih se zapitalal kako li ja to delujem,ili energiju saljem,da druga misli da tek tako predamnom moze da mi pridje decku? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
pa jednom sam stajala i radila nishta :aha: pa sam ispala budala :aha: i sto reche Krofnica,vojevas za sebe ne za njega. dodushe,ja bih se zapitalal kako li ja to delujem,ili energiju saljem,da druga misli da tek tako predamnom moze da mi pridje decku? :lol:
Boriš se za sebe tako što zadržavaš nekoga ko možda želi ili čak sigurno želi da ode od tebe :hm:
Pa najbolje na partnera nalepiti natpis:"MOJE VLASNIŠTVO" i stajati pored njega sa topuzom u ruci, ako neko slučajno natpis ne uoči :lol:
Poenta je jako jednostavna, ako neko n ežli da bude sanekim, onda mu omogući da ode, nema nikakve svrhe krpiti nešto što je jednom napuklo, jer koliko god i kako gos krpio, pukotina uvek ostaje vidljiva ( kao podsetnik i slaba tačka u budućnosti ) i nikada to više nije ono što je bilo.
Madaneko jednostavno više voli tako, pravo izbora :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Boriš se za sebe tako što zadržavaš nekoga ko možda želi ili čak sigurno želi da ode od tebe :hm:
Pa najbolje na partnera nalepiti natpis:"MOJE VLASNIŠTVO" i stajati pored njega sa topuzom u ruci, ako neko slučajno natpis ne uoči :lol:
Poenta je jako jednostavna, ako neko n ežli da bude sanekim, onda mu omogući da ode, nema nikakve svrhe krpiti nešto što je jednom napuklo, jer koliko god i kako gos krpio, pukotina uvek ostaje vidljiva ( kao podsetnik i slaba tačka u budućnosti ) i nikada to više nije ono što je bilo.
Ali..nije ovde stvar u njemu :lol: boli me uvo za njega,pricam za sebe.
jednom sam to uradila,pa je devojka videla da cutim i ne radim nista jer eto,htela sam ispasti hladnokrvna ( sto mi je uspelo ) ali se ond aona josh vise oslilila i mislila je da joj se svasta moze. Ne vredi to sto je on nju odbijao,ona je terala svoej jos jace.
Boli me za topuz u ruci,al ribo od mene neces praviti idiota pred mojim nosom. Mada,rekla bih,zapitala bih se '' kako li ja to delujem kad ona misli da joj se moze? '' :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Ali..nije ovde stvar u njemu :lol: boli me uvo za njega,pricam za sebe.
jednom sam to uradila,pa je devojka videla da cutim i ne radim nista jer eto,htela sam ispasti hladnokrvna ( sto mi je uspelo ) ali se ond aona josh vise oslilila i mislila je da joj se svasta moze. Ne vredi to sto je on nju odbijao,ona je terala svoej jos jace.
Boli me za topuz u ruci,al ribo od mene neces praviti idiota pred mojim nosom. Mada,rekla bih,zapitala bih se '' kako li ja to delujem kad ona misli da joj se moze? '' :lol:
U boldu je suština posta i sve je rečeno :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
U boldu je suština posta i sve je rečeno :)
Ako zelis da aludiras na to da je nije dovoljno jako odbijao vec joj bacao mamac iza mojih ledja,nije. cak stavise,jednom ju je i ponizio al ona je smao terala svoje jos jace,jace,jace,dok nije bila nesnosna vise i dok nisam ja reagovala.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
E takohttp://razbibriga.net/imported/2011/...girl_057-1.gif
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Даклем, да наставимо расправу са чата:
Неко се отворено удвара вашем партнеру.
Како реагујете?
Tad ne reagujem nikako...Čekam..ako počne razgovor..prihvatim da vidim o čemu se radi..
U principu postoje par vrsta takvih situacija...
Kad se neko ogradi od takve situacije, dakle odbije udvaranje...sa taktom...ili bez takta...
Kad prihvati udvaranje...
I kad je neutralan...
Prvo teško , može ali teško da se desi da se neko nekome udvara a da nije prvo pomislio da može da prođe..
To samo za sebe dosta može da kaže..
Lično bih pažljivo izbegao takvu situaciju..okreneš malo na zezanje..i tako to..
Žene bar sa kojim sam ja bio..to nisu dozvoljavale..uglavnoM, mada je bilo slučajeva...ali se to zVRŠAVALO VRLO BRZO...
u PRINCIPU SVAKO MOŽE DA RADI ONO ŠTO MU VOLJA..ALI SVAKO SE NOSI SA SVOJIM POSTUPCIMA ...I TREBA DA OČEKUJE ONO ŠTO ZASLUŽI...
-
nije tako,jer Krofnica i ja ne pricamo o zadrzavanju nekog,vec da branis samog sebe. To enma veze s partnerom. da dodam,svii smo ovde na forumu mirni,stalozeni,ali uzivo bi druga prica bila. retko kome ne bi krv prokljucala,nema tu niceg sramnog,to je ljudsko.
-
Ma,zabole me bre za nju...ja štitim svoje dostojanstvo tako što se ne spuštam na prostački nivo,a ne tako što ću joj se suprotstaviti...
Ko je ona da zasluži trenutak moje pažnje????
Idemo dalje,hvala Bogu 6 milijardi nas ima:lol:
E takohttp://razbibriga.net/imported/2011/...girl_057-1.gif
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Ako zelis da aludiras na to da je nije dovoljno jako odbijao vec joj bacao mamac iza mojih ledja,nije. cak stavise,jednom ju je i ponizio al ona je smao terala svoje jos jace,jace,jace,dok nije bila nesnosna vise i dok nisam ja reagovala.
Nije iza leđa, nisam na t mislio uopšte, pretpostavka je majka svih.......grešaka :lol:
Bila nesnosna:eek:
Lako se to reši, mislim ako se hoće :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
nije tako,jer Krofnica i ja ne pricamo o zadrzavanju nekog,vec da branis samog sebe. To enma veze s partnerom. da dodam,svii smo ovde na forumu mirni,stalozeni,ali uzivo bi druga prica bila. retko kome ne bi krv prokljucala,nema tu niceg sramnog,to je ljudsko.
Meni ne bi :pusi:
Jel' to znači da nisam čovek :eek:
-
obicno je dovoljno da je jedanput pogledam :raz_114:onako od glave do pete,podignem obrve..uglavnom se zacrvene i odu..a moj muz kaze..e :cry: hbg..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Meni ne bi :pusi:
Jel' to znači da nisam čovek :eek:
Неси, ти си чудориште :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
nije,on je Andjeo :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Tip feler, garant :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
nije,on je Andjeo :aha:
Poslušaj iskusnije, oni ne greše :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Jes it iz :aha:
-
Ne obraćam pažnju, dovoljno sam sigurna da me obožava, nek ' mu se udvaraju ako misle da treba :haha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
Pogleam ga popreko ko Marko Kraljevic Musu Kesedziju... uglavnom je to dovoljno kad me vidi celavog i sirokog...
-
Ukoliko to radi ispredmog nosa sacuvaj Boze- ubila bih je i fizicki i psihicki
mislim,nije valjda nijedna bas toliko luda
ukoliko saznam ovako da ga je neka napala,valjda je njegov posao da joj stavi do znanja da ne moze
ukoliko joj je on dao povoda,pa...zna se
doduse,treba biti racionalan
ima devojaka koje su u vezi sa ozenjenim pa pizde jer ''ljubi tu svoju zenu kao mene'' i lude od ljubomore a nemaju racionalnog razloga jer Boze moj naravno da ce tako da je ljubi kad mu je zena itd
a opet ima nas raznih, ljudi koji su zajedno a oboje udati/ozenjeni, imaju nekog, tajna veza itd e tim je ljudima je vec nezgodno kad neko krene na njihovog dragu ili dragog a bas ne smeju da reaguju
ali ako govorimo o jednoj pravoj vezi,gde se dvoje vole i da neka druga dodje...nee nee ne moze
ali nazalost kad su muskarci u pitanju,mislim da se zene jos uvek nisu suocile ( i ne krivim ih uopste ) da vecina njih stvarno mislim.....su nekontrolisana stoka i vernost im nije u krvi
-
Možda ja nisam najnormalnija osoba..ali kad bi se neko udvarao mom partneru pred mojim očima(ili mimo njih:) ) ja uopšte ne bih regovala samo iz jednog razloga..ja nemam ništa sa tom osobom...moja relacija je moj partner,a ne neko treći..i šta ja imam da reagujem prema toj trećoj osobi..
ne razumijem kako žene krive žene s kojima se njihov partner pogleda onako duže ili intimnije..kako mogu da krive tu neku ženu,vrijeđaju je ili napadaju..pa,zaboga..nije njen partner kuče koje se na lancu može odvesti za nečiji stol ili u nečiji zagrljaj.
-
Pa,ne radi se o tome da ti nju krivis,ne branis ti njega vec sebe od njegnog bezobrazluka. da ja napadnem tvog decka,a da ja vidim da ti sedis i ne radis nista,ja bih se jos vise osilila i mislila bih da mi se moze jer gore da te gazim i ponizavam jermi to dozvoljavas. mislim,tako devojke razmisljaju obicno kad vide da neka ne reaguje ako joj pred nosom muvaju decka :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vestica koja ne gori
Pa,ne radi se o tome da ti nju krivis,ne branis ti njega vec sebe od njegnog bezobrazluka. da ja napadnem tvog decka,a da ja vidim da ti sedis i ne radis nista,ja bih se jos vise osilila i mislila bih da mi se moze jer gore da te gazim i ponizavam jermi to dozvoljavas. mislim,tako devojke razmisljaju obicno kad vide da neka ne reaguje ako joj pred nosom muvaju decka :lol:
:aha:
pisala sam ja već na ovoj temi o ovome samo ja i Veca imamo isto mišljenje :hm:
-
...a taj decko je poluretardiran ili sta...?...ako jeste onda stvarno treba neko da ga brani ili sta vec...:(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Možda ja nisam najnormalnija osoba..ali kad bi se neko udvarao mom partneru pred mojim očima(ili mimo njih:) ) ja uopšte ne bih regovala samo iz jednog razloga..ja nemam ništa sa tom osobom...moja relacija je moj partner,a ne neko treći..i šta ja imam da reagujem prema toj trećoj osobi..
ne razumijem kako žene krive žene s kojima se njihov partner pogleda onako duže ili intimnije..kako mogu da krive tu neku ženu,vrijeđaju je ili napadaju..pa,zaboga..nije njen partner kuče koje se na lancu može odvesti za nečiji stol ili u nečiji zagrljaj.
:curica:
-
mini jone,imaš moj aplauz:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mala Rosa
:aha:
pisala sam ja već na ovoj temi o ovome samo ja i Veca imamo isto mišljenje :hm:
Hajde malo detaljnije da obradimo ovo :)
Devojka - ma neka ide slobodno, ako smatra da nema razloga da ostane, slobodna je kada god želi, nikakav problem.
Iza leđa da mi radi, to nije pametno, ni malo :nene:
Dakle samo iskreno i direktno :)
Žena - Isto može da prošeta kada god želi, zaustavljena neće biti. Ali to već zavisi od mnogih faktora.
Žena sa decom - :nene:
Da ide zbog avanture ili zbog toga što je konačno "pronašla sebe" :nene:
Neće da može, ikako.
Prvo neka pruži deci 21 godinu njihovog života, a nakon toga neka bude karakter pa neka stane ispred njih i neka im otvoreno kaže zašto odlazi.
Tek tada može da ide :kafa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Hajde malo detaljnije da obradimo ovo :)
Devojka - ma neka ide slobodno, ako smatra da nema razloga da ostane, slobodna je kada god želi, nikakav problem.
Iza leđa da mi radi, to nije pametno, ni malo :nene:
Dakle samo iskreno i direktno :)
Žena - Isto može da prošeta kada god želi, zaustavljena neće biti. Ali to već zavisi od mnogih faktora.
Žena sa decom - :nene:
Da ide zbog avanture ili zbog toga što je konačno "pronašla sebe" :nene:
Neće da može, ikako.
Prvo neka pruži deci 21 godinu njihovog života, a nakon toga neka bude karakter pa neka stane ispred njih i neka im otvoreno kaže zašto odlazi.
Tek tada može da ide :kafa:
E meni treba objasnjenje,pogotovo za ovaj zadnji pasus...sta bi to trebala da objasnjava-deci-od 21 godinu..da joj se neko udvarao?tema je o tome.. i zasto je zena talac dece,zar to nisu zajednicka deca..treba li i on da stane pred njih i objasni stogod,ili muskarci to ne moraju?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
E meni treba objasnjenje,pogotovo za ovaj zadnji pasus...sta bi to trebala da objasnjava-deci-od 21 godinu..da joj se neko udvarao?tema je o tome.. i zasto je zena talac dece,zar to nisu zajednicka deca..treba li i on da stane pred njih i objasni stogod,ili muskarci to ne moraju?
Konkretno, ja ne bih imao šta da objašnjavam, jer nemam tih problema da "pronalazim sebe" i da vlastitoj deci uništavam život :aha:
Žena talac dece, ovo je žalosna postavka, ako je talac svoje dece, onda je sve a najmanje je žena, osim u biološkom smislu.
-
ako njoj to udvaranje prija, onda ja tu ne zelim bas nista da uradim... jer, sta god da uradim, ispadam glup i smesan... ako joj ne prija, onda ona treba da se izvuce iz te situacije, jer, ako je sama dala povoda nekome da pocne sa udvaranjem, onda treba i sama da se izvuce iz te price... jer niko ne prilazi tek tako, ako zna da tu postoji jos neko... a ako nije dala povoda, a on bas smara, onda tu nema puno izbora... pozoves ga i objasnis mu na najlepsi moguci nacin... mada, to verovatno nikad ne upali, pa to bude uglavnom neka sila na kraju... verbalna il' fizicka... jer drugacije sigurno sigurno nece prestati...
-
to su tvoje reci moon,ja samo izvukoh ono kako zvuce,jer po njima ispada da je s dobijanjem dece gotovo,finito,kraj..nema je vise kao licnost,nema pravo na osecanja,duzna je da trpi sve ,osudjena na prezrenje i osudu ako nece,ako slucajno-pronalazi sebe-,ma sta to znacilo..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
to su tvoje reci moon,ja samo izvukoh ono kako zvuce,jer po njima ispada da je s dobijanjem dece gotovo,finito,kraj..nema je vise kao licnost,nema pravo na osecanja,duzna je da trpi sve ,osudjena na prezrenje i osudu ako nece,ako slucajno-pronalazi sebe-,ma sta to znacilo..
Molim te pusti te priče o "umiranju" žene kada dobije decu :aha:
Ako ih ima iz ljubavi tu tek život za nju kao majku počinje, ako ih ima iz nekih drugih razloga takve se uvek "pronalaze" jer su se negde "izgubile" očigledno.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Molim te pusti te priče o "umiranju" žene kada dobije decu :aha:
Ako ih ima iz ljubavi tu tek život za nju kao majku počinje, ako ih ima iz nekih drugih razloga takve se uvek "pronalaze" jer su se negde "izgubile" očigledno.
moonster, ti jednostavno ne razumes nas, zene... :(
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_admin
Loodače:raz_114:
Ja još nemam bejbis ali mi neće smetati nek me bičuju zbog njih ako treba:place:
Ali to neje tema :raz_088:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_admin
Jeste brate Rile, ja sam po prirodi mnogo rigidian tip kao ličnost i kod nekih stvari nema mestu tumačenjima i igrarijama :aha:
Nasmeja me sa ovim Rile, propisno :)
-
Znaci,zenina uloga je samo da bude majka i tu se njen zivot zavrsava,tj.muskarci smatraju da to treba da joj je dovoljno?da ispuni biolosku funkciju i sta ima vise da trazi?ne bih rekla..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
Pa obrnem situaciju,udvaram se ja njoj :kreza:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
Znaci,zenina uloga je samo da bude majka i tu se njen zivot zavrsava,tj.muskarci smatraju da to treba da joj je dovoljno?da ispuni biolosku funkciju i sta ima vise da trazi?ne bih rekla..
ne znam nijednog koji ovako nešto tvrdi...
mada ja kao žensko smatram da to ne treba da joj bude jedina svrha, ali najbitnija, da.