Šta, i 11:11h ima neke veze? Baš malopre video.
Printable View
Šta, i 11:11h ima neke veze? Baš malopre video.
nego... vratimo se onoj slici... ko je autor slike?? zna li se?
pomislila sam da nije Tapi? On je i onako priveden na saslusanje podmah posle... gde je i umro od srcanog udara. Inace mason 33-eg reda (3x11).
a 22:22????oce li neko objasniti..kakava je tu misterija?
Ok, pobedila si, neka ti bude - izvukao sam reč iz konteksta :), ali ima tu jedna začkoljica :lol: - nisam očekivao da ja treba da zadovoljavam, a pogotovo nisam očekivao da će neko komentarisati svoju zadovoljenost mojim odgovorom :lol:...zbog toga sam naglasio početak tvog celog citiranog odgovora, a ne izvukao iz konteksta :)
e dobro..odo da citam temu od 1. strane! :raz_088:
Ok shvatam sta ste hteli da kazete za misteriju broja 11..al ne shvatam znacaj pojave za koju Lilu i ja pitasmo..ZASTO STALNO NA SATU VIDIM 22:22.jEL TO NEKA DJAVOLSKA PORUKA, EL STA ..NE RAZUMEM BRE..il sam prosto gluMpava? :lol:
Ja sam Mason prvog reda. :raz_012:
Dr. Kadzija me ignorishe
Dobro, ne želiš bukvalno, već, tvoj mozak svakodnevno prima razne informacije, i sad, više puta si videla to vreme na satu, i zapamtila si, i sada kada vidiš jednom slučajno to vreme, ti se prisetiš prošlih par puta koji su se možda desili unazad pola godine, i tebi se stvori slika da viđaš sat u to vreme svaki dan.
Otprilike tako, to je nešto slično Deja Vu.
Na svetu ima skoro 7 milijardi ljudi, pomisli da oni možda vide 20.20, 13.13 i ostalo.
Ne uzbuđuj se.
pa jbg,,kad me ubacise u trip sa ovim 11 :raz_114:
E dobro.. šalu na stranu...:lol:
Misterija brojeva je jedna od najvećih gluposti koju je dokoni um mogao da smisli.
To što smo izmislili brojeve da bi nam pomogli da se snađemo u životu i ponešto
sračunamo, jeste korisno.
Ali praviti misteriju oko nečega što smo sami izmislili zaista je van pameti.
Dovoljno je što od nepoznatog pravimo misterije, zašto to radimo i sa poznatim? :huh:
Neki pijani Rista je mogao 11. septembra 1941. godine da izjavi u kafani ''Srbija do Tokija''
(I po svim zakonima verovatnoće to se sigurno nekog 11. septembra i desilo, ali to niko nije zapisao, a kamo li objavio jer je to totalno nebitan događaj)
I to ništa ne bi promenilo, sve i da je kafana svečano počela sa radom na 11. septembar koji je datum rođenja gazde na kafanu..
i da je Rista rođen u 11 sati i da ima 11 braće i sestara...
i da je kafana pod brojem jedanaest u ulici..
i da je u tom trenutku bilo 11 gostiju u kafani..
ništa..
ali da je američki predsednik to izjavio 11. septembra 1941. godine, taj bi se grad sada
zvao ''esmo li vam rekli'' i to na ćirilici...
Ne zbog datuma i brojeva već zbog toga što je to predsednik jedne veoma moćne države, a ne pijani Rista.
Pih bre Kovač što si nekulturan :ljutko:
Za sve ostalo brojevi su sabirani ili se broj 11 nekako sam namestio, samo za slucaj 77 potrebno je deljenje da bi se doslo dobroja 11. Ja i dalje nista ne verujem.:raz_096:
I cija je to kuca tj. koja je? Ne prepoznajem. Ono jeste djavo na pocetku spota, ali me to ne tangira previse ili je neko doradio spot ili su sami ubacili djavola ili sta vec. Taj djavo je covekova kreacija, kao i svaki djavo.