zavisi na koga :hm: ako mi je draga osoba, vise me povredi, pa me duze boli i drzi ljutnja :ljuta: :( ali oprostim, kako god...
koliko vam treba da "prsnete" na nekoga?
Printable View
zavisi na koga :hm: ako mi je draga osoba, vise me povredi, pa me duze boli i drzi ljutnja :ljuta: :( ali oprostim, kako god...
koliko vam treba da "prsnete" na nekoga?
zavisi , nisam ljutica , ali kad se naljutim tesko prastam :eek:
a vi?
Pa ne moram nikada, ako me taj neko ne iritira često. Ali ako počesto provocira. Istrpim, jednom, dva puta, tri...:hm: al' posle, umem to da kaznim..
Šta vas nervira kod ljudi ?
upravo to provociranje, da ne kazem nesto prostije :ljuta:
sta najvise cenite kod ljudi?
kad gledaju svoja posla :mm:
nervirate se kad vas nece karte :mm:
ne, stalno se tešim da ko nema sreće u kartama ima u ljubavi, mada nije ni to tačno ... :mm:
koja vam je omiljena kartaška igra?
Tablić...:mm: Ma Remi....:lol:
Igrate li domine...:kapa:
jok, jos odavno :mm:
a Ne ljuti se covjece :mm:
Ma igram sve igre sa bratancima...:lol:
Koja vas je igra zabavnog karaktera najviše smarala, ali ste je igrali zbog druge dece ?
pa ne mogu da se setim, baš sam sve igre volela, možda ona između dve vatre, dobila sam jedanput loptom po nosu, pa mi curila krv i od tada je nisam volela ali sam je igrala sa klincima iz ulice... :srbpla:
da li ste voleli da preskačete lastiš?
jasta sam :mm:nosala sa sobom u dzepicu gdje god krenem i klikere za svaki slucaj :mm:
vise se igrali sa djecacima ili djevojcicama :mm:
Pa podjednako.....
Bili mnogo nestašno dete...:hm:
kazu da jesam... ja mislim da nisam :mm:
bili jako poslusno djete :mm:
jako :srbpla: ali nisu to cenili uopšte :(
da li se rado sećate detinjstva?
Da. Imala sam fenomenalno detinstvo..:)
Da li ste dobijali batine kao dete ? :hm:
Nisam batine, uglavnom kazne i ponekad neki šamarčić i čup čup za kosu :srbpla:
A vi?
Ja..:eek: ja kad ne dobijem batine, pritrčim mami sa prutom da me udari..da me ne tera maler..:lol:
Kad ste poslednji put dobili batine (šamar) od roditelja ?
Sago :haha: :haha:
kasam imala 17 i kad su bili pozvani u školu zbog mojih neopravdanih izostanaka :srbpla:
da li ste voleli da zbrišete sa časa, onako sa drugaricom ili sami? :palac:
Uglavnom sam bežala sa mojom ekipom sa Marksizma, Sociologije...to mi je stvarno bio smor.A nisam nikada bežala jer ne znam...tog dana pita profesor..Uglavnom, ako mi je bilo dosadno...:kapa:
Da li biste se rado vratili u školsku klupu ?
kako kad , ali jedno znam, bili su to tako divni i bezbrizni dani... :zrika:
sta radite kad ste u stisci sa vremenom, kad vidite da kasnite ali jednostavno kako god okrenete , ne vredi, ne stizete ,imate osecak kao da je sve protiv vas, pa i nebo..?:sojka: