-
Re: Не дам ником да те дира...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Hajde malo detaljnije da obradimo ovo :)
Devojka - ma neka ide slobodno, ako smatra da nema razloga da ostane, slobodna je kada god želi, nikakav problem.
Iza leđa da mi radi, to nije pametno, ni malo :nene:
Dakle samo iskreno i direktno :)
Žena - Isto može da prošeta kada god želi, zaustavljena neće biti. Ali to već zavisi od mnogih faktora.
Žena sa decom - :nene:
Da ide zbog avanture ili zbog toga što je konačno "pronašla sebe" :nene:
Neće da može, ikako.
Prvo neka pruži deci 21 godinu njihovog života, a nakon toga neka bude karakter pa neka stane ispred njih i neka im otvoreno kaže zašto odlazi.
Tek tada može da ide :kafa:
Мене занима како би је спречио. :palac:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
ne znam nijednog koji ovako nešto tvrdi...
mada ja kao žensko smatram da to ne treba da joj bude jedina svrha, ali najbitnija, da.
ti si onda prilicno neupucena.ujedno mislim i da smo to gore totalno skrenuli s teme,a ako ti zelis da te neko tretira samo kao osobu koja ce da radja decu..tvoj izbor ,meni uopste ne smeta.ja sam govorila u licno ime.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Мене занима како би је спречио. :palac:
Mnogo pitaš, neću da ti kažem :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Даклем, да наставимо расправу са чата:
Неко се отворено удвара вашем партнеру.
Како реагујете?
Pizdiš u sebi i ćutiš .... to je stvar koja nema veze sa tobom, već sa tvojim partnerom, ako on/ona reaguje kako ne treba onda je to već i tvoj problem :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Pizdiš u sebi i ćutiš .... to je stvar koja nema veze sa tobom, već sa tvojim partnerom, ako on/ona reaguje kako ne treba onda je to već i tvoj problem :aha:
u sebi?!!!
pa znas kako.. mozda moze u sebi dok ta osoba ne odmakne 1m ... posle vadim ohlagiju iz torbe (zenska torba uvek ima sve sto treba) i lemam :ljuta:
jeste..
jeste..
ljubomorna sam.
-
Pa ebi ga ako nekoga batinama treba čuvati, onda je samo pitanje kad će ti snaga i koncentracija popustiti :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Pa ebi ga ako nekoga batinama treba čuvati, onda je samo pitanje kad će ti snaga i koncentracija popustiti :aha:
pa dobro.. nisam bash bukvalno mislila..
ali kad sa mzaljubljena.. jako sam posesivna :kk:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ribizla
pa dobro.. nisam bash bukvalno mislila..
ali kad sa mzaljubljena.. jako sam posesivna :kk:
:qq: Zeno, cemo se svadjamo ti i ja :g:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vip mica
:qq: Zeno, cemo se svadjamo ti i ja :g:
necemo valjda :kk:
trudim se da to kontorlishem :g:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Pizdiš u sebi i ćutiš ....
:raz_114: bravo, komšo
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
ti si onda prilicno neupucena.ujedno mislim i da smo to gore totalno skrenuli s teme,a ako ti zelis da te neko tretira samo kao osobu koja ce da radja decu..tvoj izbor ,meni uopste ne smeta.ja sam govorila u licno ime.
neupućena u šta? naglasila sam da iznosim samo svoje mišljenje, ništa više.
na ostalo neću odgovoriti... ili me nisi dobro razumela, ili namerno čupaš iz kontexta ono što ti odgovara i filuješ po želji.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
citat otprilike...
..."prijatelju, malo si se previše uneo...to je moja supruga...aj da nisam tu, pa u redu...al sam tu..."
a možda bi se i pravio blesav, da propratim njeno ponašanje...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
posmatram i osmehujem se
-
A o čemu razmišljaš? :hm:
-
znatizeljno se pitam kako ce se situacija odvijati :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
Nemam partnera.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
meni je to smesna situacija.. mislim, ne zelim da budem iskljuciva, ali svakako mi partner ne bi bio onaj koji flertuje sa drugim zenama dok je sa mnom u vezi je l'... ocekujem da mi se uzvrati onoliko koliko i sama pruzam
elem, ako dodje do toga da se neko mom partneru udvara, a on to oberucke prihvati, sigurno mi vise nece biti partner :) naravno, takva situacija se resava iza zatvorenih vrata, a ne pred ocima prisutnih
-
znaci,odgovor bi bio,gledaces mirno dok ne stignete kuci,jel tako nekako:raz_125:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
znaci,odgovor bi bio,gledaces mirno dok ne stignete kuci,jel tako nekako:raz_125:
znaci :)
-
znam da tema nema veze sa pesmom, ali kad god vidim naslov ja se setim ove balade
http://www.youtube.com/watch?v=TUtKwUvmXeU
-
I do kog zaključka smdo došli :hm:
Dobra je ovo tema :jede:
:manijak:
-
Da se presipa iz šupljeg u prazno :jede:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
meni je to smesna situacija.. mislim, ne zelim da budem iskljuciva, ali svakako mi partner ne bi bio onaj koji flertuje sa drugim zenama dok je sa mnom u vezi je l'... ocekujem da mi se uzvrati onoliko koliko i sama pruzam
elem, ako dodje do toga da se neko mom partneru udvara, a on to oberucke prihvati, sigurno mi vise nece biti partner :) naravno, takva situacija se resava iza zatvorenih vrata, a ne pred ocima prisutnih
ma takva situacija se rešava odma' i sad :jede:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_tF5gvY2XY4
-
Jaoj ja sam imala situacije gde su se druge predstavljale ko njegove devojke, gde on sedi sa drugaricom i prodje jedna i vidi ih i prosiri pricu da on nju j.ebe, kradu mu mobilni kad ne vidi u kaficu itd i odgovaraju na poruke
i jos gomila drugih situacija :aha:
klonim se uopste da dajem reakcije na njih,jer ako ja dam reakciju,to ce biti samo jedna vrsta reakcije,odnosno ici cu na robiju :aha: :
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
a ne da sedis ko klada i gledas :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
pa jednom sam stajala i radila nishta :aha: pa sam ispala budala :aha: dodushe,ja bih se zapitalal kako li ja to delujem,ili energiju saljem,da druga misli da tek tako predamnom moze da mi pridje decku? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
jednom sam to uradila,pa je devojka videla da cutim i ne radim nista jer eto,htela sam ispasti hladnokrvna ( sto mi je uspelo ) ali se ond aona josh vise oslilila i mislila je da joj se svasta moze.
Boli me za topuz u ruci,al ribo od mene neces praviti idiota pred mojim nosom. Mada,rekla bih,zapitala bih se '' kako li ja to delujem kad ona misli da joj se moze? '' :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
Ukoliko to radi ispredmog nosa sacuvaj Boze- ubila bih je i fizicki i psihicki
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Raisa
klonim se uopste da dajem reakcije na njih
pa odluči se, el reaguješ il ne reaguješ :kreza:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ma takva situacija se rešava odma' i sad :jede:
dobro ako tako kazes :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
pa odluči se, el reaguješ il ne reaguješ :kreza:
reagujem ako se to radi predamnom...a o tome se tema i radi.
Ono sto se radi,iza mojih ledja,na kvarno,samo da bi postigli to da ja budem ljuta ili povredjena to ne.
ja nisam bila sa njim kad se ona predstavljala ko njegova devojka,ja nisam bila sa njim kad je sedeo sa drugaricom i neka treca je videla i prosirila da nju **** itd. dzabe oces da me izvrnes iz konteksta.
-
ništa ja ne izvrćem, sama si se izvrnula:jede:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?
Ne reagujem uopšte...,samo posmatram i čekam sled događaja...Velika je razlika, da li se on prima na udvaranje ili nekim svojim ponašanjem pokazuje, da je njeno udvaranje za njega u datom trenutku neprijatno..
Ako se baš ''prima'', sačekaćemo da se ''predstava'' završi, a onda da se lepo pozdravimo....Tako nekako....:namcor:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Ne reagujem uopšte...,samo posmatram i čekam sled događaja...Velika je razlika, da li se on prima na udvaranje ili nekim svojim ponašanjem pokazuje, da je njeno udvaranje za njega u datom trenutku neprijatno..
Ako se baš ''prima'', sačekaćemo da se ''predstava'' završi, a onda da se lepo pozdravimo....Tako nekako....:namcor:
Pa nisi valjda luda s takvom spodobom da se pozdravljaš?:krsti:...uostalom što čekati kraj predstave, i kad je naaajlepše prestaaaani okreeeni se i nestaaaani:plesu:
-
Evo kako ja to rešavam :ljuta:
http://youtu.be/xBYIX1vVPb0
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Како реагујете?