-
Re: Seks prvo vece. muskarci, FYI
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
pa naravno da je bolji.. upoznajes telo njegovo.. misice.. ipipavash.. napipavash xD hahaha...
:lol:
narocito ipipavanje xD :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
talking with myself
narocito ipipavanje xD :lol:
razumemo se twm ;] hahaha
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
pa naravno da je bolji.. upoznajes telo njegovo.. misice.. ipipavash.. napipavash xD hahaha...
:lol:
polako, smiri se, pozlice ti :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zakomplikovana
polako, smiri se, pozlice ti :lol:
cuti.. odoh sad da se smirim sa :pusi: xD
-
el ovo tema za ovu sobu..:hm:
Ja se ne bih slozila sa tim da i dalje postoje takve podele,gde se muskarcima tolerise takav model ponasanja a zenama lepi etiketa "lake zene". Mda,moram da primetim da su zene postale te koje osvajaju za jednu noc i nastavljaju dalje,nekako mnogo vise nego muskarci....Posmatrajuci svoju okolinu,u poslednje vreme,primecujem da,bem mu misa,zene su postale azdaje :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zakomplikovana
Kompleksasi!
Zasto se muskarac koji je spavao sa dvadeset devojaka/zena i po cemu razlikuje od zene koja je spavala sa dvadeset momaka/muskaraca, a da je za to nisu placali?
valjda zato što je muškarac pa mu to ulazi u "rok službe" i ako se to ne zna,onda kao da nije ni bilo...ali,ipak je broj kao broj precijenjen..
u čemu je razlika žene koja je spavala sa deset ili trideset muškaraca..čemu uopšte služe brojevi u ovoj priči..i ko "broji" sem onog ko to radi..
ko zna,naime,sa koliko sam ja spavala muškaraca sem mene..niko,jel tako..i ko zna koliko je od toga bilo za prvo veče,ako je bilo..
muškarci vole da se bave brojanjem,ali ne vidim zašto je to problem..naravno,sve dok se umjesto brojeva ne počnu nizati imena i prezimena:)
Stara otrcana teza kaže: jedan je prvi,svi su ostali drugi..istina ma kako god nam se ne dopadala:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
valjda zato što je muškarac pa mu to ulazi u "rok službe" i ako se to ne zna,onda kao da nije ni bilo...ali,ipak je broj kao broj precijenjen..
u čemu je razlika žene koja je spavala sa deset ili trideset muškaraca..čemu uopšte služe brojevi u ovoj priči..i ko "broji" sem onog ko to radi..
ko zna,naime,sa koliko sam ja spavala muškaraca sem mene..niko,jel tako..i ko zna koliko je od toga bilo za prvo veče,ako je bilo..
muškarci vole da se bave brojanjem,ali ne vidim zašto je to problem..naravno,sve dok se umjesto brojeva ne počnu nizati imena i prezimena:)
Stara otrcana teza kaže: jedan je prvi,svi su ostali drugi..istina ma kako god nam se ne dopadala:)
Sa koliko si muskjaraca spavala,nedo?? :mm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
Sa koliko si muskjaraca spavala,nedo?? :mm:
To me je pitao i Brega..veli " A koliko si ih imala do sad":haha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
Па то је зато што они нагињу природним наукама.
Можда зато жене више и не сматрају мушкарцем оног који пређе на низање имена то јест, пређе на друштвене науке (да не кажем социологију) :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Па то је зато што они нагињу природним наукама.
Можда зато жене више и не сматрају мушкарцем оног који пређе на низање имена то јест, пређе на друштвене науке (да не кажем социологију) :lol:
dobre ti te sociološke teme Kvini:haha: poenta je u tome da oni ta imena ne saopštavaju ženama već muškarcima u nekoj birtiji:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
dobre ti te sociološke teme Kvini:haha: poenta je u tome da oni ta imena ne saopštavaju ženama već muškarcima u nekoj birtiji:)
pa to kad se fale i razmenjuju "iskustva"
-
Кажем ја да ми иде социологија :haha:
Не брини Недо, после ти из биртије препричају женама.
-
Bes mi mater citam vas na devet strana i uopste mi nije jasno oko cega se glodjete...?...
moze sex ne moze sex...
Je l moze jedno vece na sex? Mozda bi to bilo bolje pitanje i kako biva kada devojka moze na jedno vece ili muskarac, recimo?
Ili moze samo jedno vece bez sexa?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
Bes mi mater citam vas na devet strana i uopste mi nije jasno oko cega se glodjete...?...
moze sex ne moze sex...
Je l moze jedno vece na sex? Mozda bi to bilo bolje pitanje i kako biva kada devojka moze na jedno vece ili muskarac, recimo?
moze..i..moze :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
moze..i..moze :lol:
eee to je vec konstruktivno... :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
moze sex ne moze sex...
Dobro Zak:) evo,ovako bi bilo: djevojka može na jedno veče sex i dosta njih to želi,nije da ne želi..ali ima jedan problem koji kaže:
Šta će on misliti o meni?
ako pređe taj problem kao prepreku,slijedi drugi..
O Bouže,šta ako neko sazna?
e,tu nastaje vrzino kolo:)
-
Е стварно, а о чем је тема? :hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
Dobro Zak:) evo,ovako bi bilo: djevojka može na jedno veče sex i dosta njih to želi,nije da ne želi..ali ima jedan problem koji kaže:
Šta će on misliti o meni?
ako pređe taj problem kao prepreku,slijedi drugi..
O Bouže,šta ako neko sazna?
e,tu nastaje vrzino kolo:)
najveci problem nastaje kada ljudi misle mnogo... pogotovo oni koji ne znaju da misle... e tu nastaje vrzino ili ti vestichje kolo...
znaci nije problem u devojci vec u tome ona misli...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Е стварно, а о чем је тема? :hm:
Ma o nekim burecima, dal turiti kranjsku u njega ili ne, mislim... jes da ide samo mesano meso ali inovacije su cudo...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
Ma o nekim burecima, dal turiti kranjsku u njega ili ne, mislim... jes da ide samo mesano meso ali inovacije su cudo...
Буреци гоје, макар били и празни. :cry:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
najveci problem nastaje kada ljudi misle mnogo... pogotovo oni koji ne znaju da misle... e tu nastaje vrzino ili ti vestichje kolo...
znaci nije problem u devojci vec u tome ona misli...
pa vidi Zak,ljudi vole da misle ili da misle kako misle:) i pristalica sam da suviše takvih pokušaja mogu da donesu belaj,ako nemaju čim da rade radnju..i analogno tome,belaj nastaje kad god nema čim da se vrši radnja:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Kvini:haha: prazni najviše goje..al problem su,jednokratni bureci..kontaš..ne jedu se dvaput,već jednom:haha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
pa vidi Zak,ljudi vole da misle ili da misle kako misle:) i pristalica sam da suviše takvih pokušaja mogu da donesu belaj,ako nemaju čim da rade radnju..i analogno tome,belaj nastaje kad god nema čim da se vrši radnja:)
Nemo analogno ako Bozidara znas... Digitalizacija mora uzeti maha...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ma lazu ljudi... ja ziv primer da nije tako... :lol:
-
Vala baš,dota bureka i digitalno analognih sistema..ajmo opet ispočetka:)
kakav je osjećaj imati sex za jedno veče..jutro poslije?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
Vala baš,dota bureka i digitalno analognih sistema..ajmo opet ispočetka:)
Ne znam, zavisi da li preteram sa jednim vecem na sex i sa cim ga izmiksujem... To je vec dublja al dublja filozofija...
kako ide ona pesma... sad cu je izjutjubisem....
http://www.youtube.com/watch?v=aYO9Wrb7V6Q
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
To me je pitao i Brega..veli " A koliko si ih imala do sad":haha:
Pa ovo ti je sad drugi. Jasno. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
Не знам, ја сам фина девојка :g:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
el ovo tema za ovu sobu..:hm:
Ja se ne bih slozila sa tim da i dalje postoje takve podele,gde se muskarcima tolerise takav model ponasanja a zenama lepi etiketa "lake zene". Mda,moram da primetim da su zene postale te koje osvajaju za jednu noc i nastavljaju dalje,nekako mnogo vise nego muskarci....Posmatrajuci svoju okolinu,u poslednje vreme,primecujem da,bem mu misa,zene su postale azdaje :lol:
Bravo Mico. Odlično zapažanje. :)
Ovo što mi piskaramo veze sa životom nema, al ajd da nam dan prođe nekako. :lol:
-
oni sto etiketiraju takve postupke vuku za sobom mamino vaspitanje.mama im je rekla da su -nevaljale-zene one koje idu u krevet s muskarcima zbog seksa,a sve i dalje iz starog tabua da je seks nesto prljavo,nesto o cemu se ne prica,nesto sto treba raditi samo u braku..ili eventualno ako imas nameru da stupis u brak.upoznas osobu prema kojoj osetis privlacnost,strast,hemiju,kako god je nazvali,osetis zelju i normalno je imati odnos sa njim.moze to biti i veza od dva tri dana,nedelju,ali ako vas nista drugo ne veze,ako nemate o cemu da pricate,onda se i ta draz izgubi.bilo vam je lepo,dovidjenja,nema potrebe ni za kakvim etiketama.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
divan.. kao i posle svakog sexa!
a i znam da ce sa jedne veceri da predje i na dve.. tri pet.. sedam..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
e,to je onda drugi par opanaka Valki:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
eee to je vec konstruktivno... :lol:
ja sam sva konstruktivna :g:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
e,to je onda drugi par opanaka Valki:)
da.. ali zelim da kazem.. da kad imas sex na jedno vece ne mora da se zavrshi na toj jednoj veceri...
-
Znamo da ne mora da završi na prvoj večeri..naprotiv,može da bude početak nečeg kvalitetnog i dobrog..ali,ako smo unapreed svjesni da nikad ništa ne može biti a opet odemo u krevet za jedno veče i samo tad i nikad više..neće nam niko zbog toga odrubiti glavu do nas samih ako počnemo da se samoispitujemo,samooptužujemo i grickamo sami sebe sa milion nepotrebnih pitanja..to mislim Valki,ako već uradimo nešto,čemu poslije silna kajanja i predbacivanja..
-
pa da.. zasto bih se kajala :] ako si svesno to uradio iz zadovoljstva... onda sta je problem?! problema nema. :D
ti srecna. on srecan. svi srecni. krevet razvaljen. toliko xD
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
Znao sam da ce se navuches. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
I ti Zak sve vidiš:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDoDiri
I ti Zak sve vidiš:)
Uglavnom sve sto ne treba... mada, vidim i ono sto treba... :zak:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Zak
hahahaha .... ;]
a jesam li?
nisam. ;]
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Valkyries
pa zavisi, mozda je hemija bil alcoholna :lol: