Nije, zna on da bi ga kastrirala ako krene da šalje drugima male signale.
Printable View
Kao prvo, nikakva misterija brojeva ne postoji, to te vuče naziv teme :). Brojevi su tu od početka (kad god da je bio i kakav god da je bio), i čovek ih nije izmislio ni smislio, već ih je otkrio, tj dao im ime.
Drugo, očigledno je da nisi upoznata sa postojanjem rituala (svakakvih), i u sadašnjosti i kroz istoriju čovečanstva, samim tim nisi upoznata ni sa važnošću i neophodnosti brojeva prilikom izvođenja rituala.
Treće, ne valja kada koristiš racionalizacije, pogotovo ovako infantilne kao što je ova sa kafanom, jer tako pokazuješ zavidan nivo nepoznavanja materije o kojoj se priča.
Jedan lik, mnogo mudriji od mene :lol:, je još daaaaavno rekao - svetom ne upravljaju reč i zakon, već brojevi i simboli. Ali naravno, ''civilizacija'' ne dozvoljava korišćenje i primenu istorijskih mudrih reči u shvatanju svakodnevnog života i sveta oko nas, već su mudre reči rezervisane za citiranja poznatih likova kroz istoriju sa ciljem prikazivanja nekog opšteg ''znanja''.
Sve što postoji može da se izrazi i predstavi brojem :)
[QUOTE=dr.Kadžija;53935
Jedan lik, mnogo mudriji od mene :lol:, je još daaaaavno rekao - svetom ne upravljaju reč i zakon, već brojevi i simboli. [/QUOTE]
Da nije K.G.Jung?:)
to je tačno što kažeš, ali samo ako posmatraš u tako uzanim okvirima, a već sam rekao, ali možda ne dovoljno jasno, da je za izvođenje rituala neophodna što veća učestalost i prisustvo određenog broja, da bi se ritul što uspešnije i efikasnije izveo. 77 = 7 x 11...znači na postojeći broj jedanaestica, tu je dodato još 7 :). Znači da bi se ritual žrtvovanja 11. septembra što bolje odigrao bila je potrebna što veća zastupljenost broja 11.
već sam rekao da ne znam čija je kuća, a za spot se vidi da nije dorađivan, već je snimljen sa par kamera u kući u kojoj na jednom zidu visi okačena pomenuta slika.
Đavo...on postoji...:lol: ...to je ovaj Bog u kojeg masa veruje, a pošto se dobro zna da je đavo otac svih laži, iz toga sledi da je đavo slagao i predstavio se narodu kao bog :lol:
:raz_012:
ooo.. pa dobrodošao na razbibrigu...:) ja najvolem sa takvima da pričam..
Aj sad ti meni neukoj, pokušaj što jednostavnije da objasniš,
de su se to brojevi krili pre nego što ih je čovek otkrio?
Nemoj da te obeshrabri to što ne poznajem materiju, brzo učim.
I rituali su se krili negde ili je njih čovek izmislio?
Uspori malo... prvo moraš da definišeš "upotrebu" brojeva, kad su rituali u pitanju. Kakvi rituali?
Korišćenje brojeva u cilju izračunavanja određenih vrednosti je razumljivo, dok je sa druge strane potpuno nelogično praktikovati upotrebu brojeva, pri nekim dešavanjima, katastrofama, nesrećama... i tražiti pri tome šta? Broj koji je nesreću prouzrokovao? :huh:
Taj mudri lik, čime je zaslužio da bezuslobno veruješ u njegove reči?
Nije problem u civilizovanosti... pre bih rekla da ima ljudi kojim je neprihvatlji ovakav način razmišljanja usled određene moždane ne/aktivnost... slično je sa vernicima i ateistima... tačnije, dokazano je da su im se moždane strukture razlikuju. I to nije stvar izbora, već stanja svesti.
Da, sve što postoji može da se predstavi brojem, ako ništa drugo, bar da se približimo materiji kroz dimenzije... :lol:
Deluješ jako samouvereno, lepo bi bilo da nam kažeš zašto bi racionalizacija, koja bi bila u skladu sa upotrebom brojeva u naučne svrhe, i logiku bila nepoželjna? Dok sa druge strane pominješ rituala, navodeći na verovanje u neke druge dimenzije... kao što se ezoterija primenjuje kroz neki vid znanja i učenja... ali se ipak odnosi i na vidljivo i na nevidljivo.
Možda mašim poentu, ali si otišao u širinu, malo konkretizovanja ne bilo naodmet, primera, ili nešto slično.
Kakvi rituali? Svakakvi :lol:…napravi listu svih rituala za koje si do sada u životu čula, na to dodaj izvestan broj onih za koje nisi čula i to je odgovor na tvoje pitanje - svi rituali, u svakom ritualu koji je izvođen kroz istoriju, bez obzira da li je ritual pozitivnog ili negativnog predznaka i bez obzira na narode i geografske odrednice (i bez obzira na bilo čije lično mišljenje i stav o bilo kakvim ritualima i njihovom izvođenju :lol: ) , brojevi su neizostavni, tj sastavni su i neraskidivi deo svakog rituala. Prisutnost stvari i predmeta u (za ritual) precizno određenom broju, pokreti i potezi koji moraju biti urađeni u određenom broju, pozicioniranje ljudi tokom ritual u trouglove, kvadrate, pentagrame, heksagrame…
Što je više manifestacija određenog broja uključeno u sam tok rituala, to povećava energiju koja se tokom rituala generiše i koristi, pa će samim tim i efekti rituala biti delotvorniji po onoga ko ritual izvodi.
…Konfučije, i ne verujem bezuslovno, tj verujem, ali samo u jednom slučaju – u sebe :lol:
Leba ti, šta ti ovo ''navodeći na verovanje u neke druge dimenzije'' znači?…kakvo verovanje? : lol:
Zbog toga što se svaka pojava, i vidljiva i nevidljiva, ponaša po zakonu broja 3, tj definisana je trojstvom (ne svetim :lol:, trip svetog trojstva je uzet da bi se vernicima prenelo znanje o tom istom zakonu) ili preciznije, svaka pojava proističe iz zajedničke manifestacije tri sile – aktivne, pasivne i neutralne, ili +, - i :neutral: :lol:, zato se i ezoterija primenjuje trojako - kroz učenje, znanje i praksu. Znači uvek ttri....a jes vala, i to što kažeš…. otišao sam u širinu…al zbog pomenutog zakona, ja kad idem u širinu, istovremeno idem i u dužinu i dubinu :lol:
Racionalizacija nije nepoželjna apsolutno(isto kao što nije apsolutno poželjna), ali predstavlja prepreku u saznavanju i spoznaji...pogotovo kada racionalizaciju koristiš kao odbranu od informacija drugačije vrste.
Još primera...pa ajd... (ništa posebno, opet samo gomila slučajnosti :lol: )…
Samo da napomenem, velika većina rituala je direktno ili indirektno povezana sa Suncem. Kult (posrednog i neposrednog) obožavanja Sunca postoji od kad je sveta (i svih vrsta religija), i održao se kroz istoriju sve do danas u različitim oblicima i varijantama...
(uvodni kadar)Jedan veliki događaj, da ne kažem praznik, na Zemlji je bilo pomračenje Sunca 99te godine...11.8.1999(= 11) u 11h i 11 min. Započelo je u halifaksu u usa (u 5:33=11 po njihovom vremenu) a završilo u Engleskoj u pomenutih 11h i 11 min...(kadar odlazi u crno, novi kadar... 344(=11) dana pre pomračenja...:lol: ) 2.9.1998(=11) desila se avionska nesreća na svis erovom letu, poleteo je sa JFK aerodroma put ženeve, ali avion je pao, upravo u halifaksu (gde je totalno pomračenje započelo) ...ono što je jako interesantno da se redovna putanja leta tog aviona skoro pa 100% poklapa sa putanjom koju je Sunce imalo tokom totalnog pomračenja...i naravno, tu je neizbežna jedanaestica.... na svis erovom letu avion model MD-11, let br. 111, u avionu ukupno putnika 229(=13 : lol: ), od toga, 137(=11) amerikanci i 92(=11) neamerikanci. Još jedna od i ne baš tako interesantnih stvari veaznih za ovaj ritual (uz sve kontroverze oko zvanične verzije) je ta što nijedno telo od preminulih nije bilo celo...
...e i baš je bzvz što ne daje više od 10 smajlija...da je makar 11 :lol:....više vremena sam potrošio na brisanje smajlija nego na kucanje...
Meni mozak usporava sa radom posle 12... sutra ću da proučim ovu elaboraciju... :lol:
Brojevi se kriju svuda, gde god se okreneš, sve što postoji, postoji u određenom broju, a pošto kažeš da brzo učiš, ne bi trebalo da imaš problema oko shvatanja te činjenice :lol:
Čovek je izmislio mnogo stvari, a još više je otkrio.... rituali nisu izmišljeni, oni su otkriveni :)
ova igra rečima ne prolazi kod mene :lol:...ako koristiš 'krili' onda pitanje treba da se završava sa 'pronašao' ;)
Pa dobro, nemoj biti tužan...sada vidim i priznajem, nisam se pravilno izrazio...nesvesni prevarant je trebalo da stoji :lol:...nije njegova krivica što su određene strukture odlučile da preko njega i frojda, kao autoriteta, čovečanstvu predstave sve što se tiče onog ''nevidljivog'' u čoveku, tj njegove psihe i svega vezanog za nju :)
teško da ću ja nešto od tebe naučiti...
To da li je nešto bilo pokriveno ili sakriveno pre nego što ga je čovek otkrio,
je neka sasvim druga tema, sa koje bi skrenuo na treću u slučaju da se ne snađeš.
Dakle...
Slažem se da sve što postoji, postoji u nekom broju, ali to ne dokazuje da su brojevi postojali pre nego što ih je čovek izmislio.
Čovek je izmislio brojeve da bi mogao da prebroji sve to što postoji. Brojevi pre toga nisu postojali.
hahaha :lol: pa daaaa... zaboravio sam ...ranije ništa nije postojalo i sve je nastalo ni iz čega...:raz_095:
ok :), nemam nameru da te ubeđujem u bilo šta, sama prema svom poimanju i shvatanju određuješ skučenost svog pogleda na svet, niko te ne prisiljava ni na šta :)
ne skačem sa teme na temu, već samo ukazujem na neispravnu postavku tvog pitanja, koje si ti btw uvela u priču ;)
Pre čoveka ništa nije postojalo? :misticlady:
:huh:
naš šta.. ne mogu ni jedan post da nađem u kome sagovornika, ako se ne slaže
sa tvojim stavovima, nisi uvredio...
Ok.. ima nas skučenih, inferiornih i svakakvih.. mož biti da si ti jedan svestran
i jako pametan čovek...
ali ti bratac sa argumentima slabo stojiš i to je očigledno...:)
:lol: vidi....malo je nekulturno izvrtati sagovornikov kontekst, a potom suditi po tome - konkretno što se tiče tog ''uvredio'' - nikoga ja ne vređam, već iznosim svoje mišljenje o tuđem mišljenju ili stavu - znači ja samo mogu da ''vređam'' nečije mišljenje ili stav, a ako se taj neko identifikovao sa svojim mišljenjem ili stavom, to je već njegov problem :)
nisam rekao da pre čoveka nije ništa postojalo...ti ili namerno ne želiš da shvatiš pravilno šta pričam, ili jednostavno nisi u mogućnosti da shvatiš...(ne, ovo nije vređanje, samo postavljam kao mogućnost)
A da bih ti pojasnio gde nastaje kurcšlus kod tebe - brojevi postoje oduvek, čovek nije izmislio brojeve, čovek je osmislio (ili ajde...izmislio) simbole/znakove koji predstavljaju brojeve. Nadam se da možeš da razlučiš ta dva pojma (ne, ovo takođe nije vređanje)
Ovo što se argumenata tiče...kakve ti argumente želiš? jel umeš to da formulišeš?...da li ti uopšte možeš da formulišeš šta tačno želiš? - da li putem argumenata želiš da naučiš i saznaš o svetu i životu nešto novo ili samo želiš da sediš i sudiš o tuđim argumentima braneći tvoje ''istinite istine''? :)
brojevi su simboli
grupa ljudi se može predstaviti brojem/simbolom, ali grupa ljudi nije grupa brojeva
Da nema onoga ko ima potrebu da nešto predstavi simbolom ili grupom simbola,
simboli ne bi postojali.
Pretpostavke zadrži za sebe. Sa mnom možeš tako da razgovaraš,
zato što me takav stav zabavlja, ali će ti komentari biti ispravljani
budeš li se i ostalim sagovornicima tako obraćao.
kada argumentuješ svoju tvrdnju da su brojevi simboli, tek tada možeš da nastaviš da gradiš priču na osnovu te jednakosti
...ili argumentovano opovrgni sledeću tvrdnju - 1 je simbol koji označava da je nešto prisutno u broju/količini od jedan (ali ne da opovrgneš tvrdnjim- brojevi su simboli)
ispravljaj šta želiš i kako želiš, niko te u tome ne može sprečiti :)
Ove tamne mrlje na svetloj podlozi u koje sada gledaš, ostale bi samo tamne mrlje da
ti nije poznat pojam dogovorenih simbola koji nam omogućavaju jedan vid komunikacije.
3, 2, 1, klik! ima klik? Nema klik?
Tako nešto nemam potrebe da ti dokazujem. Pronađi neku literaturu, prelistaj i javi mi
da/li grešim i gde grešim.
1 Jeste apstraktni dogovoreni simbol koji označava da je nešto prisutno u broju/količini od jedan,
ali to ne dokazuje da broj kao pojam postoji izvan analitičkog uma, koji je sposoban da
iz celine izdvaja pojedinačno i da pojedinačno spaja u opšte.
Što nas vraća na infatilnu priču o pijanom Risti i moju tvrdnju da sticaj okolnosti
kao što je prisustvo broja/brojeva jedanaest u nekom događaju sasvim nebitan.
Bitno i presudno je prisustvo novca/moći/vlasti.
http://www.youtube.com/watch?v=0BWq61ikU1o
mnogo bi se dalo pisati o numerologiji posebno o broju 11 ali jednu stvar sam shvatio posle tone knjiga iscitanog o tome... covek veruje u ono u sta zeli da veruje.... covek izucava do cizeliranja neke stvari i spaja nespojivo ako samo jedna stavka od 100 potvrdjuje neku njegovu "teoriju". verovanje u nesto ne mora nikad da znaci da je to apsolutna istina. to sam skontao razmisljajuci posle ekovog klatna i spajajuci tu metafiziku sa onom srpskom u izreci...moz da bidne al' ne mora da znaci...
Sve je to lepo, ali prvi let je bio let 11, njemu nije trebala velika ucestalost broja 11. :lol: Vidis u cemu je caka, onaj ko zeli da veruje - verovace, onaj ko nece, nema predispoziciju da veruje, nista ga ne moze ubediti i uvek ce naci iglu u plastu sena. :lol:
Ako je djavo bog u koga vecina veruje, gde je pravi bog? Inace, ne verujem u postojanje boga i djavola. Ako zanemarim da ne verujem u magiju brojeva, zanima me sta je sa brojevima 3 i 10? Kakvu energiju ili sta vec oni nose?
...:raz_095: no comment... nastavljam dalje :lol:...(a to doživite i shvatite kako vam volja :))
...upravo je tako kao što kažeš - i ti veruješ da magija brojeva ne postoji ili ne funkcioniše :)Citiraj:
Vidis u cemu je caka, onaj ko zeli da veruje - verovace
Sad sam i dalje na frekvenciji 11 :lol: ...3 i 10 će doći kasnije...
Svaki broj, kao i sve što postoji, ima tri aspekta - pozitivni, negativni i neutralni. Na ta tri načina brojevi deluju na osobu. Doduše, to trojako delovanje se ispoljava u našim životima, a objektivno gledano, sami po sebi brojevi nisu ni dobri ni loši. Tokom naših života (hteli mi to ili ne), u različitim situacijama se manifestuju različiti aspekti našeg broja oblikujući tako tok našeg daljeg života. Sve je (p)određeno brojevima. Naravno, ovo ne znači da je ponašanje i karakter neke osobe doslovce i u svakom trenutku određen i uređen preko osobina broja pod kojim je rođen. Postojanje volje i pravljenje svesnih izbora u većoj ili manjoj meri utiču na ispoljavanje našeg broja tokom života.
Pored 9 'arhetipskih' brojeva, još tri broja se ubrajaju među osnovne, to su 11, 22 i 33. Ta tri broja nazivaju moćni brojevi, harizmatični brojevi, na engleskom je termin master number. Oni sadrže daleko veći potencijal od svih ostalih brojeva (izuzimajući br.9). Broj 11 predstavlja viziju, broj 22 kombinuje viziju i akciju a broj 33 dovodi do uspešnog ostvarenja (npr.kenedijevo ubistvo). Na taj način ova tri broja formiraju trougao. Neki sistemi ubrajaju i 44,55,66,77,88 i 99 u moćne brojeve.
Broj 11 je izuzetzno moćan broj, moćniji od svih ostalih koji nastaju množenjem sa osnovnim brojevima. Opšti magijski broj. Sastoji od dve iste cifre, i to je slučaj kod svih takvih brojeva - vibraciona frekvenca osnovnog broja se duplira, pa se samim tim i moć broja duplira, u ovom slučaju je to broj 1 koji predstavlja novi početak, uniju, prvobitni uzrok, sve u jednom... Pored toga, broj 11 u sebi sadrži vibraciju ravnoteže, predstavlja jednakost između muškog i ženskog principa, a prastari su verovali da u sebi istovremeno sadrži i Sunčevu i Mesečevu energiju. Osobe kojima broj 11 figurira u životu su takođe osetljive na sve vibracione frekvence koje proističu iz broja 2 (dualnost, ravnoteža, smirenost, osećaj za pravdu, taktičnost...) Broj 11 je prost broj. Ne može biti podeljen ni jednim brojem osim jedinicom i samim sobom. Kada god da su nastajali Prostor i Vreme, istovremeno su nastajali brojevi... u tim trenucima http://razbibriga.net/imported/2009/11/lol-1.gif je, prilikom uspostavljanja novog tipa energije (koji nije bio iskušen/doživljen do tada) nastajao i novi prost broj. Broj 11 je mističan i za čoveka, jer dolazi posle njegovih 10 prstiju, označava prelazak na drugi/novi nivo.
Osobe rođene pod brojem 11 su sanjari, vizionari, idealisti, osetljivi, harizmatični, inspirativni, treba ima više vremena da odrastu, empatični, bojažljivi, intuitivni, neretko su geniji (ili na granici samouništenja), ljudi sa vanserijskim umom, koji su izumeli inovativne teorije, izume i metode ... osobe na vibraciji broja 11 se nalaze na višim duhovnim ravnima od okoline. Predodređeni su za humanitarne ciljeve i inovacije, ili sa druge strane, za mistične pozive i ciljeve. Njihovo ponašanje u spoljnom svetu i motivacije koje se nalaze iza njihovih odluka često nailaze na nerazumevanje od većine. Psihološki gledano, osobe pod vibracijom broja 11 se osećaju veoma nekomforno na Zemlji, kao da su došli sa druge planete pa im usaglašavanje sa svim Zakonima fizičko-materijalne realnosti ne ide baš najbolje http://razbibriga.net/imported/2009/11/lol-1.gif . Njihovi problemi ne mogu biti rešeni na Zemaljskoj ravni, a ukoliko kod tih osoba postoje bolesti, obično su u pitanju bolesti ili problemi koji ne mogu biti izlečeni. Najveći izazov za ''11-ice'' je da steknu i razviju puno poverenje u svoje sposobnosti, jer tek tada te osobe dolaze u priliku da oslobode i počnu da koriste svoj ogromni potencijal.
(za one koji vide crno belo - ovo iznad napisano ne znači da se doslovce sve osobe na planeti rođene pod brojem 11 uklapaju u gornji
opis)
Kroz istoriju, raznorazni okultisti su broju 11 davali sledeće magijska značenja - nesreća, očajanje, gubitak, destrukcija, neprijateljstvo, besmisao, bolesti, bol, patnja, kazna, prevara, a u bibliji se broj 11 pominje uglavnom u negativnom kontekstu (biblija se sastoji od 66 knjiga... 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11=66) Broj 11 je loš broj po jevrejskom verovanju. Već sam pomenuo da je jedanaestica opšti magijski broj, glavni broj magije i magičara - individua koja je u sukobu sa svetom. U zlatnoj zori postoji 11 koraka ili stepeni, a Alister Krouli se broju 11 obratio izjavivši da se sva magija bazira na 5 (pentagonalno, crno, jin) i na 6 (heksagonalno, belo, jang).
A sad još malo slučajnosti i broj 11 :lol:
Kreatori realnosti 20. veka su pukim slučajem odlučili da se I svetski rat(dugotrajni ritual krvavog žrtvovanja uz generisanje ogromnih količina negativne energije) završi 11.11. baš u 11h, ili da kenedi bude ubijen baš 22.11. na 33.paraleli. Sasvim slučajno je svetu predstavljen terorizam baš 11. septembra 1972 na olimpijadi u minhenu gde je ubijeno 11 izraelskih sportista, na manifestaciji na kojoj je učestvovala 121 država (11x11)...29godina posle minhena (2+9) je bio onaj svima znani 11.septembar.
Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi...počelo 11.6.2010(=11), završeno 11.7... lopta kojom se igralo ima 11 boja koje predstavljaju 11 plemena i 11 jezika. Više sile ili slučajnosti su uredile da na dan otvaranja prvenstva bude žrtvovana 13togodišnja devojčica(čitaj devica), unuka Nelsona Mendele. Sama postavka fudbala je 2 x 11 igrača koji se igraju loptom. Penal je na 11 metara...
Engleska kraljica posećuje vimbldon svake 33 godine, baš im se tako u protokolima kraljevskim ćefnulo :lol:. Albert Pajk, jedan od poznatijih masona, imao je svoje ''predviđanje'', 22. januara 1870, gde je rekao da su za postizanje potpune kontrole u svetu neophodna tri svetska rata. 44 godine kasnije je počeo I svetski rat, koji je kao jedan od ciljeva imao rušenje ruske carske familije i uspostavljanje komunizma baziranog na marksovom komunističkom manifestu, napisanom 1848., 22 godine pre nego što je Pajk izneo svoje predviđanje...
:kafa:
E sad si mi dao dokaz da magija brojeva ne funkcionise. Sve to je uklopljeno, ako se broj 11 ne pojavljuje - nacice se vec nekako, nekom matematickom operacijom. :( I dalje da je letu 11 bila dovoljna jedna 11-ica.
E baš mi je drago da si našla sebi dokaz :lol:...sad još samo da shvatiš da ja ništa ne dokazujem, i na konju si :lol:
Letu broj 11 nije bila dovoljna jedna jedanaestica, puna oznaka leta je bila AA11, a pošto sva slova imaju svoj brojevni ekvivalent, pa je tako A=1, tu dobijaš 11 11 :lol:
Ja sam rodjena 22 :lol:Citiraj:
Osobe rođene pod brojem 11 su sanjari, vizionari, idealisti, osetljivi, harizmatični, inspirativni, treba ima više vremena da odrastu, empatični, bojažljivi, intuitivni, neretko su geniji (ili na granici samouništenja), ljudi sa vanserijskim umom, koji su izumeli inovativne teorije, izume i metode ... osobe na vibraciji broja 11 se nalaze na višim duhovnim ravnima od okoline. Predodređeni su za humanitarne ciljeve i inovacije, ili sa druge strane, za mistične pozive i ciljeve. Njihovo ponašanje u spoljnom svetu i motivacije koje se nalaze iza njihovih odluka često nailaze na nerazumevanje od većine. Psihološki gledano, osobe pod vibracijom broja 11 se osećaju veoma nekomforno na Zemlji, kao da su došli sa druge planete pa im usaglašavanje sa svim Zakonima fizičko-materijalne realnosti ne ide baš najbolje . Njihovi problemi ne mogu biti rešeni na Zemaljskoj ravni, a ukoliko kod tih osoba postoje bolesti, obično su u pitanju bolesti ili problemi koji ne mogu biti izlečeni. Najveći izazov za ''11-ice'' je da steknu i razviju puno poverenje u svoje sposobnosti, jer tek tada te osobe dolaze u priliku da oslobode i počnu da koriste svoj ogromni potencijal.
samo da ga podelim sa 2 i dobijem dve jedanaestice
Kao da gledam sebe u ovom komentaru :raz_114:
ako ne 100,a ono 99 %
...o ovome nisam puno razmišljao,...
verujem da se takvih primera može naći na hiljade,....
meni to ništa ne govori, sem da je to nesavršan broj,....
u tom smislu, stvari mogu i da sagledam,....nakon nesavršenog dolazi savršeno,....broj 12!!!
....i to, verujem,....uskoro!!!
Savršen broj je broj 9 :)
Nema savrsenstva, cak ni u...brojevima :sad: sve je...iluzija
tjah... jos kad bih se i brojevima operecivala... ali mi je interesantna prica o broju 11...
Hehe..datum mog rodjenja je 17.03.1966 :eek:
1+7+3=11
a godina 1966...to je 1+9+6+6 = 22 :eek:
Dakle 3x11 u datumu mog rodjenja :eek:
:shocked:..e doktore...aj sad kazi :raz_019:
Ima savršenstva, samo što čoveku bude ponekad teško da pojmi da savršenstvo u sebi mora da sadrži SVE, pa samim tim i nesavršenstvo :)
Odavno nije neka tako sekta savrsena isplivala, bas je plodno doba za...jednu, topla preporuka Dr-e :andjeo: