Re: Emocionalne prevare....
Da li je emocionalna prevara ako pošaljem smajlija srculence nekom ovde na forumu?
Зависи шта он за тебе представља.
Ја шаљем срцуленца подједнако и мушкарцима и женама.
Јер су ми драги.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Da li je emocionalna prevara ako pošaljem smajlija srculence nekom ovde na forumu?
Nije brate ! To je gest poštovanja. Ovde se svi vole i poštuju!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Зависи шта он за тебе представља.
Ја шаљем срцуленца подједнако и мушкарцима и женама.
Јер су ми драги.
Predstavlja mi isto to što i tebi.
Moja lepša polovina misli da je to odraz mojih osećanja,i ne mogu da joj objasnim...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Moja lepša polovina misli da je to odraz mojih osećanja,i ne mogu da joj objasnim...
Пази кад сам то и помислила.
Не знам како да ти помогнем, осим да ми је даш на телефон.
Јбт, да сам ја заљубљена у сваког коме пошаљем срце, то исто би ми препукло досад сто пута. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Пази кад сам то и помислила.
Не знам како да ти помогнем, осим да ми је даш на телефон.
Јбт, да сам ја заљубљена у сваког коме пошаљем срце, то исто би ми препукло досад сто пута. :lol:
Ne verujem da bi u ovom trenutku htela da razgovara,hvala u svakom slučaju...:)
Samo...pokušavam da proniknem u ženski mozak...:)
I možda da čujem još neka mišljenja,možda sam stvarno delovao..ne znam..zaljubljeno...
auuuuu crni kume sta bi?sto barem ne posla ona tri srca,radenska...znas kako jedno je suvise recito---to ti je kao buket ruza i jedna ruza:raz_012: izgladice se sve,videces...
Nadam se kumo...
Ali šta je u stvari emocionalna prevara?
ma daj nije valjda sve tako crno...A ta prevara,emocionalna?Teska neka, izgleda...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Ja ne mogu svakom da pošaljem. Nebitno da li je žensko ili muško u pitanju.
Samo nekome koga dobro poznajem, za koga znam da neće pogrešno protumačiti. Ima i toga.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Ne verujem da bi u ovom trenutku htela da razgovara,hvala u svakom slučaju...:)
Samo...pokušavam da proniknem u ženski mozak...:)
I možda da čujem još neka mišljenja,možda sam stvarno delovao..ne znam..zaljubljeno...
U stvari... htela sam reći da sam i ja takva kada sam nesigurna.
Razumljivo...
Čak se više puta toliko zakomplikovalo da sam prestala da pišem... ali, dobro, ja generalno imam problem sa vl. komunikacijom.
Po meni je prevara kad sa nekim,ili u mom slučaju sa nekom,razmenim jezike,telesne tečnosti ili...nešto drugo...A ne virtuelne reči,virtuelna srca,bilo šta virtuelno...Ali možda sam ja glup i nisam u pravu,možda je baš to emocionalna prevara...
A ako je to prevara onda sam najveći bludnik grada Čikaga,i treba da gorim u paklu.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
Po meni je prevara kad sa nekim,ili u mom slučaju sa nekom,razmenim jezike,telesne tečnosti ili...nešto drugo...A ne virtuelne reči,virtuelna srca,bilo šta virtuelno...Ali možda sam ja glup i nisam u pravu,možda je baš to emocionalna prevara...
mozes ti cuk cuk da razmenjujes reci virtualno koliko god hoces, ali kad pozelis da se te reci obistine, kad sanjas o tome i kad ti srce kuca brze zbog te osobe kojoj pises te reci, eeee oonda je to emocionlna prevaara.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
mozes ti cuk cuk da razmenjujes reci virtualno koliko god hoces, ali kad pozelis da se te reci obistine, kad sanjas o tome i kad ti srce kuca brze zbog te osobe kojoj pises te reci, eeee oonda je to emocionlna prevaara.
Meni srce kuca uvek ubrzano,za to služi presolol :)
A da sam poželeo s nekim da se vidim-šta bi me sprečilo?
možda bi te sprečila ta osoba koju želiš da vidiš.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
možda bi te sprečila ta osoba koju želiš da vidiš.
E pa ne znam...nisam pokušavao da se vidim...
Pa nista cuk cuk, samo ti otvaram oci sta je emocionalna prevara, a ti sad znas da li si prevario emocionalno ili nisi :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
Pa nista cuk cuk, samo ti otvaram oci sta je emocionalna prevara, a ti sad znas da li si prevario emocionalno ili nisi :)
Bog neka mi sudi :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kovač
injaoooo sta sam ja sve slala... i kome sve :raz_114: kazi ti svojoj leposj polovini, da je forum igracka za one koji umeju da se igraju!