IGOR TERZIJA :navija: :navija: :navija:
Printable View
IGOR TERZIJA :navija: :navija: :navija:
Davor :igra1:
meni je svejedno ko će da pobedi :m:
I meni Pričo...:huh:
Nemam više favorita...Igoru nameštaju sve neke balade, ova mala peva bolje i od Madone, i Bjons...(Vladove reči), i ovaj mali Davor se mnogo brate trudi...što nije loše, ali je vidno...Mada mi je on najsimpatičniji...
A osim toga, nisam pratila sve pažljivo...tako da mi je svejedno....:(
ma ja jesam pratila po prvi put u životu nešto ovako....i sad mi nešto smorno da gledam finale.
i sve što sam imala da kažem o pevačima, rekla sam u ranijim postovima....i stvarno mi je sve jedno ko će biti prvi, neka ima je svima sa srećom.
mada....kako je sad davor otpevao ''leđa o leđa''- naježila sam se :bravo:
a i igor otpeva ''igru bez granica'' fenomenalno :) što reče georgiev - perfektno.
nisu loši ..al ništa posebno..dobro pevaju..al takvih pevača ima kolko hoćeš..
ova mala ima dobar ..glas..al ima još da radi..
aaaaammmmmmmm :mm:
E sad kad je pobedijo nešto me nervira:sad:šta se kezi toliko:sad:
aaaammmmmmmm :mm:
Toliko su mi bili simpaticni i dobri veceras obojica, da mi je bilo zaista sve jedno koji ce pobediti, mada sam za Davora navijala i uz njega jos za Aleksandru dok nije ispala.
I meni malo smeta sto Sarmica rece sto se smeje onoliko, ali deluje dobronamerno, nek se smeje, mlad je, pobedio je, neka ga:) Jedino mi je zao sto ce verovatno i on kao i pobednik OT i slicnih rijalitija pasti brzo u zaborav...
pa smje se dečko...šta fali što se smeje....ima i zašto, uostalom.
u svakom slučaju, sinoć se nije znalo ko je bolji od njih dvojice, po meni.
Kako li je Vlado podneo poraz mezimice?
Šteta, a pevala je bolje od Madone...:hm:
http://www.youtube.com/watch?v=ZViIOmoqPR4
Meni je Nevena :heart: bila favorit pa posle toga Davor...
Meni se Davor, realno, nije dopao, kao licnost, ali kao pevac je sjajan. Covek je ispostovao bukvalno svaki zanr i sve je super odradio. Sjajna je bila, zavrsnnica