ja dodjem na forum, a vi? :cruz:
Printable View
ja dodjem na forum, a vi? :cruz:
ja odem s foruma.. :lol:
nemam pojam... zavisi koliko je neraspoloženje u pitanju, ali u principu
volim da se povučem...
Pa slično k'o Kojica, uglavnom se povučem u četri zida i čekam da me prođe...sva sreća pa me ne drži dugo...a još nisam upoznala osobu koja može da me oraspoloži:pardon:
pa i ja se povucem, mislim, ne pisem, ne komentarisem, samo citam i cutim, to mi prija, a druge ne zamaram...
nekad pustim muziku, ako je neraspolozenje slabije, mada u poslednje vreme ni to mi ne prija
neko kaze da treba da prosetam, citam knjigu ili vec sta, medjutim, nista od toga ja nemam snage da uradim.. zato i dodjem na forum, malo skrenem misli :dada:
Šetnja, trčanje čuda čine kada je to neraspoloženje u pitanju:dada:
Brzo me prođe..Uglavnom sebe ubedim, da ima i mnogo težih slučajeva od mene...:lol: :lol: :lol:
odem u prirodu:dada:
pa, kad je lose vreme nista od prirode, jedini svez vazduh koji mozes da udahnes tada je kad otvoris prozor.. a jeste da setnja pomaze, boravak u prirodi takodje
e to mi vec ne bi pomoglo, cini mi se da bih se ugusila :lol:
mozda da izadjes na terasu?
terasu ne volim,nije mi dovoljno velika:)
onda ne znam sta da ti savetujem, vidis da ni sebe ne umem da naucim :cruz:
ima jedan onako dobar "savjet" primjenjiv za veliki broj ljudi..podijelite neraspoloženje pored vama drage bliske osobe u koju imate povjerenje..čavrljajte ili jednostavno ćutite sa njom:)
pa jeste, to si u pravu :dada:
obično spavam kad sam neraspoložena...to mi je nekako na nervnoj bazi - ne mogu da gledam svet oko sebe i onda utonem u neki san. eto.
Sednem u auto, odem negde, ali nevodim nikoga sa sobom, a ako je dan bezveze, onda pustim neku muziiku, tako nekako....
A ako sam baš neraspoložen, e onda čekam da mi neko naleti :namcor:
dobro, ja spavam ako ima uslova...a ako sam na poslu, onda se kljukam kafom i radom. radim kao manijak kad sam neraspoložena...pa kad dođem kući, samo se pokrijem preko glave i utonem u san.
Ja odem na forum i onda me oraspoloze:aha:
Uglavnom se sklonim od svih, ne volim nikoga da opterećujem time a ni da širim negativnu energiju.