Onako baš mnogo ili malo? :tetka: Namerno ili slučajno?
Printable View
Onako baš mnogo ili malo? :tetka: Namerno ili slučajno?
Zapitam se nekad da li vrckam ,ali nisam sigurna :hm: Možda u štiklicama nekim :hm: Ne namerno, sve je stvar kakav hod izabereš , a kako ispadne ne znam :b:
pa naravno da vrckam, kakvo bih žensko bila da ne vrckam :qq: neću sigurno da hodam kao da sam motku progutala :lola:
missim da ne vrckam, a kad bih htela namerno - ne bih umela :blenta:
bože me oprosti zar se to još radi:hahaha:
nesvesno možda, ali namerno nikad:nene:grozno...hodam kako hodam
Možda je tebi grozno, al ne verujem da i muški tako misle.. :kapa:
tako je Kojice, e nek si joj rekla :lol:
mene su godinama čak i koleginice zezale da hodam kao vojnik, pa kažu unesi malo ženstvenosti u taj hod, imaš kukove, dope, vrcni makar malo :lol:
:vanja:;)
mislim se...pa sto znam , hodam normalno valjda ...sad , ne pomeram pedu za celi broj u stranu ali hodam jbga ...ma neznam, niko mi nije rekao da vrckam ...znaci ne vrckam mnogo
Ni malo ne vrckam, ne umem to, a i ne ide uz moj brzi hod.
Ja pre "letim" dok hodam.
i moje je mišljenje da žene koje brzo hodaju ne mogu da vrckaju, bilo bi isuviše smešno :lol: i sama brzo hodam, pa znam:aha:
Ne vrckam:nene: ali,znam da hodam ženstveno čak i kad se žurim:haha: e,sad pitanje je šta zapravo podrazumijeva vrckav hod..je l to ono kaSE zanosi malo u krivinu:haha:
Saće ispasti da hodam ko srpska mešalica :aha: hodam ženstveno, i kad žurim i kad ne žurim, i kad sam traljavo obučena i kad nisam... jednostavno u tom hodu ima blagog vrckanja, tako hodam pa šta da se radi :pardon:
saće da me mrzu
pa kako možete da kažete za sebe "hodam ženstveno":krsti:
neće te mrzu, ali objasni koji je tvoj problem sa tim, koji ti deo nije jasan :hm:
sarma zanosi dok hoda :dada: ne znam što neće da prizna :pardon:
ne znate vi moje muke što ne mogu da vrckam kad šetam jucu :kk: sve hoću, uhvatim ritam, onda me ona cimne i sve padne u vodu :cry:
:misticlady:
nije mi jasno kako neko za sebe može da kaže hodam ženstveno:lola:
i kako se to uopšte hoda ženstveno:lola:
možda i ja hodam tako zadivljujuće a nisam upućena:lola:
jedino da me neko snimi otpozadi da se vidim:pardon: možda mešam, da ne može od mene na trotoaru da se prođe:kk:
izvinte, ali meni to smešno:sojka:
izvini sarmo stvarno te mnogo volim, ali mislim da nisam dužna ti objašnjavam šta znači ženstvenost... kao neko u lepim crvenim cipelicama sigurno znaš vrlo dobro šta to znači i kako se hoda ženstveno... a ja nisam ničim zaslužila podhebavanje sa tvoje strane, tako da na taj način možeš pričaš sa milančetom i ostalima, ja nisam navikla na takvu komunikaciju, pogotovo ne od osoba koje su mi drage :pardon:
nije uopšte podhebavanja...žao mi je što to tako shvataš
izvinjavam se