Citiraj:
[size=12px]mmm.. . shta da ti kazem? shto god da kazhem nesh verovati. ako kazhem da sam baja i da yebem zhenku do smrti , evo vec se i sam smejem i ispade mi veshtacka vilica u chashu... [img alt=:lol:]http://razbibriga.org/Smileys/SMAJLI/lol.gif[/img] ako kazem da sam slinav i nikakav, opet mi suze idu al na trece oko i to one radosnice od smeha... znachi something in beetween... sve zavisi od pobude. nemam obicaj da se qaram i muvam sa nekom zhenom samo radi qaranja ili muvanja ko shto ima velika vecina mushkaraca koji bi da ga umoche, za mene je sex ybg. vrsta izazova koji u odnosu treba da pobudi neshto shto uzajamno oboje poseduju u podsvesti ili pak neshto shto zhele a da je nesvakidashnje i nedozhivljeno... znachi mozesh da budesh nezhan do besvesti ako imash partnerqu koja je tako raspolozhena i da se igrash sa njom ko malo dete kad mu daju chigru... s druge strane mozesh da se izrodish u pravog mutanta i da podivljash iako si vezan lancima ako vidish pored sebe strasnu raspaljenu quchku koja je otkachila i kojoj nish nije strano u tom trenutku kad joj ochi igraju ko na zejitinu gde vri i prshti unutarnja strast.... nazalost take su jako retke.... mosh da traje kratko, mosh da traje dugo ko da imam satirizam pa da ne mogu da prsnem... mozh da bude kreschcendo u orgazmima, mozh da bude tjoraq iliti u prevodu landara pishone sho opet 90 posto muskraca nikad ne sme da prizna a shto je apsolutno normalno.... znachi ono shto sam rekao na pocetku, sve zavisi od qaraqtera koji se nadju i koliko se razumeju... sexualno naravno ali pre svega emotivno. jer bez ovog drugog sex je za mene go quratz i nish ne vredi.[/][/size]