zavisi ko je u pitanju...nekad je bolje da ne znaš..
volite li da ste dominantni..
zavisi ko je u pitanju...nekad je bolje da ne znaš..
volite li da ste dominantni..

ne vise, sada samo setam
volite dobru kapljicu?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
da..ali samo dobru...
a uz kapljicu..šta ide..

muzika i dobro drustvo
nesto sam propustila?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
i zezanje..
voliš li da se zezaš..

volim
umete li da procenite ko voli da se zeza i na koji nacin?
neskromno ..ali..umem da procenim ljude ..apsolutno u svakom pogledu..
da li ste zadovoljni onim što ste do sad postigli..

da zadovoljna sam, ali se ne zaustavljam tu, vec sam na slicno pitanje odgovorila
jeste li egoista?
nisam.
verujete li u ljubav?![]()

vjerujem
da li za sebe možete reći da ste optimista?
skoro uvek..
pustite li ponekad da se nesto resi "samo od sebe"?

ponekad samo
imate li naviku da preispitujete svoje odluke čak i kad su sasvim ispravne?
Ne...Ono što odlučim, tako je...
Da li ste nesigurni ?

nisam
volite li dominantne osobe ?
Volim, mada sve više uviđam da sam i ja takva...
Imate li neki hobi?

imam
a vi?
Pa nemam neki konkretan, ali se zanimam sa svim i svačim....Volim da piskaram...i tako....
Volite li da putujete?

to mi je u krvi
kako na vas djeluju pahuljice,radujete li se ili ?
Radujem im se samo kada ih gledam kroz prozor, iz tople sobe.
Koliko vremena dnevno provedete pred računarom?
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0