Krećemo tako što svako zada novih 5 reči na osnovu kojih će neko napisati priču i potom zadati nove reči, na koje se nadovezuje neko drugi, sastavi svoju priču i ostavlja nove reči... i tako dalje...i tako dalje...
Cilj je da se dobro zabavimo, budemo kreativni i da na kraju možda sve to lepo smestimo u jednu zajedničku knjigu...
Ovo je bila moja prva priča sastavljena od zadatih reči, pa bih volela da njom i počnemo...
…zvuk noći koja je tiho vodila ljubav sa prostranom ravnicom trudio se da probudi moju ruku koja je utonula u san, ispustivši olovku na tek uglačani drveni pod, umorna od uredno ispisanih vapaja... Na stolu je i dalje stajala Njegova fotografija… nikada lepša… nikada dalja… Još uvek nerazbuđena, zbunjena i sa tračkom nade, ustala sam, lagano podigavši fenjer i izašla u mrak… usamljeno drvo je stidno razmenjivalo svoje tajne sa mladom mesečinom… I to drvo…i stidljivi mesec…ma i svaka travka je znala da se On više nikada neće vratiti u ravnicu… Samo ja to još uvek nisam želela da priznam…
Pobegla sam nazad, podigla olovku, privila fotografiju na grudi i zamolila fenjer da makar samo još jednom nežno iscrta Njegov lik na zidu…
Novih 5 reči:
jutro
pitanje
mačak
tanjir
točak
![]()

Odgovori sa citatom

. Znate, zene brodovlasnika mogu sebi priustiti svasta, sve i svasta. Muz mi je donosio pomade od kokosovog mleka, prah od govedje balege iz centra Afrike, sirovu naftu iz Jordana... Zvuci uvrnuto, al da znate samo kako su te stvari umele da izazovu boznstven efekat
. I tako zategnute i glatke koze, kako sam mogla sedeti sama? Recite, da li je to

)