Pogledaj Punu Verziju : Tuš
Tushirate li se cesto ....mislim zajedno ...:trepp: ali ne samo "da" i "ne" :raz_076:
pa... ne prija nam ista temperatura vode...:lol:
a i svuda su po kući, pa mi je kupatilo jedino mesto gde mogu da se zaključam i
budem SAMA...
sreća pa teta cici nije napisala da traži opširan odgovor :kojica:
spemujes temu gazda.... imas javnu opomenu!
trazila sam !!!! ali kojica eskivira i ti ...
ja nemam sta da kazem :andjeo:
sreća pa teta cici nije napisala da traži opširan odgovor :kojica:
Mora prvo da napiše opširan uvodni post. Nemam inspiraciju...:igra:
QueenOfClubs
04-05-2010, 10:52
Кад имам са ким да.
trazila sam !!!! ali kojica eskivira i ti ...
ja nemam sta da kazem :andjeo:
Molim lepo.. ja sam dve rečenice čitave napisala... i ih njih se vidi da više nemam ništa da kažem...:pusi:
isti slucaj i kod mene je kao kod kojice.... ja se tusiram vrelom vodom a on hladom... u pocetku smo se tusirali... on sa nesto toplijom a ja sa nesto hladnijom... pa smo posle konstatovali da je bzvz da se mucimo samo da bi imali seks ispod tusa. Jaka stvar, mesta po kuci koliko volis za seks...
Mora prvo da napiše opširan uvodni post. Nemam inspiraciju...:igra:
e nemam ni ja , cekam vas :igra:
vole bre pod tušem :raz_076: el to bilo pitanje :raz_097:
vole bre pod tušem :raz_076: el to bilo pitanje :raz_097:
Nemas ni veliko slovo ni tacku ni zapetu , nije ovo ni nalik recenice ..... pisi :pusi:
isti slucaj i kod mene je kao kod kojice.... ja se tusiram vrelom vodom a on hladom... u pocetku smo se tusirali... on sa nesto toplijom a ja sa nesto hladnijom... pa smo posle konstatovali da je bzvz da se mucimo samo da bi imali seks ispod tusa. Jaka stvar, mesta po kuci koliko volis za seks...
a moze i opasno da bude... jednom sam razvalila lakat, bolela me ruka mesec dana...
Nemas ni veliko slovo ni tacku ni zapetu , nije ovo ni nalik recenice ..... pisi :pusi:
el moj odgovor zadovoljavajuci ili da idem u detalje?
a moze i opasno da bude... jednom sam razvalila lakat, bolela me ruka mesec dana...
:lol: ..... ma ja sam nevina u p materinu ... :(
zaebato je kupatilo, možeš da se s****š očas posla :undecided:
da bre.. opasna rabota...
a tolike reke, jezera, mora...:raz_095:
QueenOfClubs
04-05-2010, 11:01
Ко воли да се тушира заједно и воли "под тушем" наћи ће начин да не буде опасно. :raz_088:
a i u moru mi je bzvz... probala sam i to nocu... al ja imam fobiju od riba, pa mi bilo sacuvaj boze, na kraju smo odustali, a on se naljutio, nije hteo da ima seks citava dva sta.
Lele...ja sam ovde najneviniji...I u moru,i pod tušem....:stid:
Hitno promenite nazi veme u ''nevini u braku''...:pusi:
uvek se zeznem s temama do cega li je :)
ebe te uvodni post :raz_095:
Zaista...o ovakvoj temi treba razmisliti..Imao bi mnogo pisati...:sladoled:
ebe te uvodni post :raz_095:
ipak nisam nevina, nesto me....uvek
a i u moru mi je bzvz... probala sam i to nocu... al ja imam fobiju od riba, pa mi bilo sacuvaj boze, na kraju smo odustali, a on se naljutio, nije hteo da ima seks citava dva sta.
ooo opasno se naljutio...:lol:
a jes bre nezgodno kad ne znaš šta se migolji...:undecided:
Tushirate li se cesto ....mislim zajedno ...:trepp: ali ne samo "da" i "ne" :raz_076:
ebali me i tushhh i ogledalo ...budala zena
ebali me i tushhh i ogledalo ...budala zena
Ja baš volim kad otvoriš ovakve teme.Mislim,mogu da se iskažem :raz_125:
Ja baš volim kad otvoriš ovakve teme.Mislim,mogu da se iskažem :raz_125:
sve je to lepo ali koliko ti traje aklimatizacija ...na temu mislim...koliko treba da cekamo ? :lol:
sve je to lepo ali koliko ti traje aklimatizacija ...na temu mislim...koliko treba da cekamo ? :lol:
Iskazujem svoju čednost i nevinost.:raz_125:
da jako cesto, kad zena hoce da me nagradi za nesto kupa me ko kauboja, donese flasu sampanjca tompus (flores de silva) muziku i ja sednem u kadu i kupam se, i obavezno pred kraj kupanja je ubacim u kadu, eto moji dozivljaji iz klozeta
причалица
04-05-2010, 19:57
ne. tuširamo se često odvojeno.
ne. tuširamo se često odvojeno.
on se tušira tamo ja ovde ... :kafa1:
http://razbibriga.net/imported/2011/07/modularshowersystem1-1.jpg
znaci, sad bi mi prijao tush... nebitno s kim...
причалица
19-07-2011, 13:50
nikad zajedno?
nikad više :lol:
za vece svece i pred novu godinu...da
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.