Pogledaj Punu Verziju : Šta je ženi najpotrebnije od muškarca
e vidiš, to "poštovanje" nije loša stvar:hm:
pre svega, pa i posle svega ako ćemo tako...bitno je poštovanje
Ljubav, ljubav i samo ljubav.
zašto kažeš ljubav kad misliš na :lolan:
sudjenik
09-05-2014, 23:25
sve traze ljubav a nijedna nije sposobna da je pruzi... pih
pa što se družiš s invalidima
zašto kažeš ljubav kad misliš na :lolan:
Bez ljubavi nema ništa, pa ni to.
vidanu za precednika:dosta:
Nežnicah
25-05-2014, 07:40
vidanu za precednika:dosta:
mogla si i mene da predložiš, i ja samo od tih što tako misle :ljutko:
sudjenik
08-06-2014, 17:53
pa što se družiš s invalidima
'el ti to meni? :jasenka:
veliki procenat zena su emotivni invalidi... primarna duznost emotivnog muskarca je da je osecajno prosvetli i pokaze joj nebo duha.... pre nego sto je opali.... za razliku od onih drugih sirovina koji ih samo opale :lolan:
vesna psy
21-09-2014, 02:14
Lubav i to bezuslovna. Da me prihvati za sve ono sto jesam i za sve ono sto nisam!
da se seti da skuva ćaj kasi bolesna :moris:
причалица
23-09-2014, 06:29
veliki procenat zena su emotivni invalidi... primarna duznost emotivnog muskarca je da je osecajno prosvetli i pokaze joj nebo duha.... pre nego sto je opali.... za razliku od onih drugih sirovina koji ih samo opale :lolan:
:hahaha:
Padalica
28-10-2015, 11:09
osecaj da su voljene, postovane, sigurne i da imaju nekog ko ce ici sa njima kod cika zube :krezava:
a mislila sam da znam:kapa:
Padalica
23-02-2016, 22:22
Da kaze moze...pre neko sto izgovorim sta :bisa:
Da kad mu kazem kupi Osogovski mesani sir, kg secera i kiselu vodu, to i donese. Ali ne, on se vrati sa kg soli, kg paradajza i 2 l piva u plastici.
Jbte kolko sam smirena zadnjih mesec dana, ne prepoznajem se, cak me i predhodni post ne dotice, a ranije me to vadilo iz takta . Eto to je zeni potrebno od muskarca, da ne dozvoli da joj postane svejedno.
Jbte kolko sam smirena zadnjih mesec dana, ne prepoznajem se, cak me i predhodni post ne dotice, a ranije me to vadilo iz takta . Eto to je zeni potrebno od muskarca, da ne dozvoli da joj postane svejedno.
:bravo:
ili da dodam..Da je nikad ne uzme "zdravo za gotovo"
Ljubav i njega ali odvojeno. Ne ide to zajedno. Ponekad ide ali to onda kratko traje i onda dođu deca. Kažu prevara prirode a ja ipak mislim NAGRADA.
Ko ne veruje nek pročita to ovde na Razbibrizi, kod Desanke Maksimović "Poetesa za sva vremena". Može i kod Jovana Dučića.
DM je to napisala poetičnije a JD kao oštar rez, kratko, razorno i nedvosmisleno. Samo možemo da se češkamo :sarmica: ili da mućnemo glavom.
Neće se mešam u ove čorbe, će pokvarim utisak
P.s. valjda se slažemo da sam .....
bakterijasmarsa
04-10-2022, 21:13
ceo a ne u delovima
ceo a ne u delovima
e, baš takO :igra1:
BrziTutumrak1993
01-11-2022, 18:07
Devojke, zanima me, koji razlozi mogu da postoje da se devojka ne javlja na poruke par dana, a neko nije nista zgresio, uradio lose, (https://marcodentaltourism.com/) rekao nesto lose itd?
"... i kada te svi ostave ja ću biti tu za tebe... "
ceo a ne u delovima
:dada: al da ostane svoj i ima svoju livadu slobode
Једном сам читао о 5 љубавних језика. За себе сам тачно разумео шта очекујем од партнера пажње и поклона. Ово су моји језици љубави и када осетим да немам довољно поклона или цвећа, кажем мужу о томе и он почиње да показује више пажње. Заиста ценим то.
Такође волим да бринем о себи кроз поклоне. Често поклањам цвеће вољенима и носим много букета овде https://cvetekspres.rs/.
Ne razumijem prethodni post..piše da je "jednom čitao"..a onda "kažem mužu" :blenta:
ili je loš translejt ili :qq:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.