Pogledaj Punu Verziju : Status u profilu?
Želite li da imate polje za status u profilu i ispod avatara?
Slično kao na FB-u...
Bisernica
05-06-2010, 08:47
Pojasni mi šta to podrazumeva pa ću ti reći :bisaa:
QueenOfClubs
05-06-2010, 08:48
Мени свеједно.
Да није, већ бих закукала :stidljiva:
Ako ti mislis da nam to treba, onda nam turi... ali, sto se mene tice i ovako je ok...
Moj skromni predlog je NE. To stvara nepotrebno rivalstvo i kastira članove foruma.
Status sami upisujete, to je ustvari aktivnost...
QueenOfClubs
05-06-2010, 08:58
Нешто нисам имала обичај ни тамо да гледам у лево.
То ми професионална деформација :lol:
Али се слажем са Г-ом. (промени бре тај ник)
Мислим, кад сам сад видела шта то све подразумева.
А ако га убациш, не враћам меде, срца и цветиће.
Само да се зна.
Status sami upisujete, to je ustvari aktivnost...
Ajde nam malo pojasni onda molim te. Ja sam viđao razne zvezdice,nazive,činove,zaslužne,ovakve,onakve... ..
Status je trenutna aktivnost, svako je sebi upisuje, kako i šta želi... većina članova sa žutog već zna za aktivnost....
QueenOfClubs
05-06-2010, 09:02
Status je trenutna aktivnost, svako je sebi upisuje, kako i šta želi... većina članova sa žutog već zna za aktivnost....
Па и ја сам то прво помислила, па си ондак додао ону слику са свим и свачим и збунио ме начисто.
Ако је само тренутна активност, као тамо, онда важи мој први одговор, а ако је "по оној слици", ондак други.
Ето.
Ček, vako ćemo, ubaciću ja to časkom da vi vidite :kafa:
Hvala na pojašnjenju i ponudi. Meni svi bitni preduslovi da budem ovde već postoje. I hvala vam na njima.
QueenOfClubs
05-06-2010, 09:06
Лепо би било да ономе ко нема статус бар не пише ништа.
Ако је емпти ден нал, и тако...
pa znamo kako to izgleda ...meni je svejedno
i ako vec ide nek ide pored (posle ) nika
ja sam za to, da se status uvede kasnije... kad se noviji korisnici naviknu na fourm.
ja sam za to, da se status uvede kasnije... kad se noviji korisnici naviknu na fourm.
Lilu sa Božijom pomoći stalno ćeš imati nove i novije članove. Tako da to nije prevashodno. Šta god odlučite ja ću podržati. Ne zato što je to snishodljivo i servilno, nego zato što poštujem ono što ste mi pružili ovde.
Bisernica
05-06-2010, 09:28
Mislim da se to može ostaviti kao mogućnost ,pa ko želi da je iskoristi ok,
ko ne želi i ne mora.
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.