Pogledaj Punu Verziju : Mlada, zaređena časna sestra za volanom novog besnog automobila
...dolazeći na tehnički pregled, vidim mladu zaređenu časnu sestru za volanom novog besnog automobila.Ne želim isto komentarisati ni kao dobro ni kao loše,....želim Vas čuti šta mislite o ovoj pojavi!
Mislim da je to jedna veoma retka pojava. :raz_067:
Da li je bitno to što je monahinja za volanom a ne monah?
ne potenciram to što je monahinja a ne monah, nego samo kao pojavu,....
imaš sreće...:lol:
pa vidi.. meni je interesantnija sledeća tema:
Zbog čega ima toliko tema na forumima o popovima/monasima
i njihovim automobilima, a niđe teme o automobilima narko dilera?
Da li ovi drugi zaslužuju više?
...jer ja mislim da oni nisu religiozni,...i nemaju veze sa ovom temom,....i još mnogo toga mislim,...reći ću kasnije,.....
Kojice,....gledaj na ovo sa malo više duhovnosti,.... razmisli i kakvu poruku ostavlja,...
Zazijavalo
20-08-2010, 18:00
Ja ne bi da se mešam (dobro, lažem :pusi:), al kaluđerka je jedna starinska sorta krušaka omiljena zbog mekoće, sočnosti i mirisa, da ne kažem aromatičnosti.
Narodni stvaralac koji je smislio poslovicu "Dok su međeda navukli na krušku otrgli mu uši, a dok su ga svukli sa kruške, otrgli mu rep", svakako je mislio na ovu vrstu krušaka.
:zazi:
ne znam kakve veze duhovnost ima sa automobilom...
hoćeš ti da mi objasniš? :)
upravo si odgovorila,.....koju poruku ostavlja na vernika u današnja teška vremena?
bolje idi u monahe nego da diluješ drogu? :lol:
...poštujem ovu primedbu i molim moderatora da izbriše ovaj termin u zagradi,....nisam mislio da ću ja biti predmet komentara,....nemam ništa protiv i da se tema izbriše kao takva!
Bisernica
20-08-2010, 18:08
...dolazeći na tehnički pregled, vidim mladu zaređenu časnu sestru za volanom novog besnog automobila.Ne želim isto komentarisati ni kao dobro ni kao loše,....želim Vas čuti šta mislite o ovoj pojavi!
Nisam razumela poentu !?
Da li je u besnom automobilu,ili mladoj kaludjerici,ili u njenoj mladosti,
ili bi sve bilo drugačije da automobil nije *besan* ?!
Šta ima čudno u svemu ovom u 21. veku ....to što kaludjerica doveze automobil na tehnički
pregled zbog registracije ?!
Zazijavalo
20-08-2010, 18:11
...poštujem ovu primedbu i molim moderatora da izbriše ovaj termin u zagradi,....nisam mislio da ću ja biti predmet komentara,....nemam ništa protiv i da se tema izbriše kao takva!
Osećaš se kao časna sestra ili kao automobil? :lol:
Što se tiče nedoumice, to je još jedna poruka da se deficit giokice ne leči jakim automobilom. Ovo važi i za muške i za žemske vozače. A za Kaluđericu (i Grocku) naročito. :)
evo naslov je promenjen a ako neko tebe bude komentarisao :koja:
:)
....vidim da sam nekima pogodan i za lečenje kompleksa,....izvolite,...ne naplaćujem!
Može li postavljač teme da obrazloži svrhu i silj otvaranja ove teme, meni nije jasno a verujem ni ostalima...
ako je reč o jakom i besnom automobilu onda da je prebacimo na automobilizam...
časna sestra svakako nije tema, podrazumeva se da je zaređena jer ne bi bila časna sestra,inače, u pravoslavlju se kaže monahinja...
Vragolanka
20-08-2010, 20:00
Nema šta da se misli, ili nećeš obratiti pažnju na tu "pojavu", ili ćeš je kritikovati/osuditi.
Ja neću ni jedno ni drugo... ne vidim čemu, kada je poznata činjenica da se popovi i crkve bogate na ovom narodu.
Uglavnom ih viđam (sveštenike, monahinje)u vozilima gradskog prevoza. Svakome na dušu... njihov problem, ne zanima me. Samo kada ih vidim u onim iscepanim i dronjavim mantijama, bude mi malo krivo, ybt duhovni su vodiči, zaslužuju bolje. Ostalo, po savesti.
....vidim da sam nekima pogodan i za lečenje kompleksa,....izvolite,...ne naplaćujem!
Ne možeš da kažeš da neko leči komplexe ako ostavi negativan komentar, ili se ne složi sa tobom. l, ako je džabe... jel smem i ja malo? :lol:
Zazijavalo
20-08-2010, 20:48
Može li postavljač teme da obrazloži svrhu i silj otvaranja ove teme, meni nije jasno a verujem ni ostalima...
...
Ima ostalih kojima je jasno. :pusi:
Rišćanstvo uglavnom ima tu svrhu da omogući ovaj... parenje škartovima. Većina vernika (avramskih religija :mrgreen:) imalo bi problema da zaskoči bilo šta, kada njima ne bi bilo utuvljivano da im je to bogomdano pravo, a žemskama utuvljivano da ima da trpe jer u suprotnom će sa nebesa da siđe neko i nauči ih pameti.
E, kad jedan takav vidi mladu žemsku kako tera besan afto, nađe se ošamućen ko zec pod reflektorom. Pa mlada žemska još u crnoj spavaćici. Kao da je video noja sa kikama.
I tako - sad nas postavljač teme stidljivo i posredno pita jel on tu normalan, il polako ističu pretposlednja vremena. :mrgreen:
...posle svega sam bez komentara,...molim moderatora da zatvori ovu temu!!!
Bisernica
21-08-2010, 07:43
Tema je na zahtev postavljača zatvorena.
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.