PDA

Pogledaj Punu Verziju : kakva vas sreca ocekuje?



sani
15-07-2009, 17:03
Kakva vas sreća očekuje

Ovan

Kada danas napustite kuću, bićete okruženi frustriranim, otuđenim ljudima, koji izgleda žive u strahu da će vam se susresti pogledi. Dok na pešačkom prelazu prelazite ulicu, vozač blindiranog automobila će dodati gas i, ako budete imali sreće, izbeći ćete da vas pregazi. Bićete depresivni i pomislićete da će vas gledanje televizije razveseliti – ali, kao i uvek, ponovo vam biva jasno da ona zaista služi ispiranju mozga i da će vam zbog nje biti potreban staratelj.

Bik
Osobe rođene u ovom znaku će u narednom periodu biti posebno iritirane činjenicom da žive u svetu koji im crpi svu energiju i životnost, koji njihov život (jedan jedini) pretvara u nešto što im predstavlja veliki teret. Ako ste malodušni i apatični, obuzimaće vas suicidne misli. Ako se još uvek niste predali, mislićete o tome kako da se na najbolji mogući način suprotstavite.

Blizanci
Ni danas nećete moći da odolite čarima potrošačkog društva. U McDonalds-u ćete se najesti k'o svinja a ostatak dana ćete provesti u kreativnim aktivnostima kakvo je npr. gledanje televizije. Od svega toga vam se napokon smuči, te odlučite da nešto radikalno promenite u svom životu. U narednom periodu ćete ili nastaviti po starom ili ćete napokon početi da živite.

Rak
Danas ste posebno podložni medijskim manipulacijama, zato izbegavajte da donosite prerane zaključke o svojoj budućnosti. U suprotnom možete postati aparatčik u nekoj političkoj partiji, P.R. neke međunarodne korporacije ili aktivista soroševskih nevladinih organizacija. Ako to uspete da izbegnete, postaćete aktivista Freedom Fight-a, što vam neće doneti nikakve posebne privilegije, osim što ćete početi da razmišljate svojom glavom, postati solidarniji prema bližnjima i daljnjima, netrpeljiviji prema autoritetima, shvatićete da se svet ne vrti oko vas i da je život suviše kratak da biste dozvolili da vas iskoriste kao pogonsko gorivo sistema i represije.
Lav

Ako živite u afričkoj Sahari, bićete jedan od 26 000 ljudi širom Trećeg sveta koji će danas umreti od posledica siromaštva – najverovatnije od neuhranjenosti, izlečivih bolesti, ili SIDE.

Ako živite u Bagdadu i budete imali sreće, imaćete struju četiri sata dnevno. Nećete imati čistu vodu, i ostaćete u kući čitavog dana jer

a) Bagdad nije baš najbezbedniji grad na svetu; i

Vi ste deo onih 60% iračkog stanovništva koje je danas nezapošljeno.

Vašeg brata će ubiti proamerički odredi smrti postavljeni da isprovociraju nasilje između Sunita i Šiita. Iznenađujuće je što ćete razviti osećanje neprijateljstva prema okupacionim trupama, i postati deo onih 65% populacije koja podržava oružani irački otpor okupacionim snagama.

Ako živite u Iranu, patićete od akutne anksioznosti, a kada čujete Buša kako govori o ‘'promeni režima'' i ‘'oružju za masovno uništenje'', osetićete snažan deja-vu.
Devica

Provešćete 45 minuta čekajući u redu u banci, kako bi vam saopštili da ste pali u dužničko ropstvo. Ali kada se budete setili kako je vašem prijatelju zbog duga oduzet stan i da je završio na ulici, shvatićete da ste veoma srećni.
Pored toga, shvatićete da vam je džep prazan, da je svet jedno dosadno mesto, da vas političari lažu. Potražićete utehu u crkvi, ali dok se budete molili Bogu, shvatićete da je i on digao ruke od vas.
Vaga
Ukoliko ste rođeni kao Rom, vaša sudbina je manje-više determinisana, unapred određena, tako da nema potrebe da čitate horoskop. Najverovatnije ćete živeti na ulici, sakupljaćete karton, preturaćete po kontejneru u potrazi za otpacima hrane a vaša deca će duvati lepak. Povrh toga, većina uzornih građana će vas gledati popreko i optuživati vas da im zagađujete grad. Pošto ste od svih šutnuti na stranu, verovatno ste i nepismeni, pa i nemate pojma šta ovde piše. U Češkoj, većina romske dece kao svog idola navodi pop pevača Majkl Džeksona, jer je njemu uspelo da kol'ko-tol'ko promeni boju kože.
Ukoliko niste Rom, u narednom periodu vaši ljubavni odnosi će cvetati. Javiće se mali zdravstveni problemi. Osim ako ne živite u Pančevu ili Boru. U tom slučaju, nek' vam je Bog u pomoći.
Škorpija
Danas ne izlazite iz kuće – u suprotnom, nećete imati puno sreće. Panduri će vas pokupiti sa ulice jer ste se našli tamo gde ne treba. U policijskoj stanici, poštovaće sva vaša prava koja se ostvaruju pomoću pendreka. Doduše, prevaspitavanje neće imati efekta, pa ćete početi još više da se suprotstavljate represiji. One ljude koji smatraju da su panduri tu da bi nas od nečega branili, smatraćete budalama. I bićete u pravu.
Strelac
Naćićete se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.
Jarac
Ako izađete na ulicu, završićete u crnoj hronici, što će biti neslavan završetak jedne obećavajuće karijere
Vodolija
Vama je već davno dosta svega. Napokon znate ko vam je prijatelj, a ko neprijatelj. Sami se udružujete i organizujete za borbu. Time postajete jedan od retkih znakova u ovom horoskopu koji će doživeti happy end.
Ribe
Pod velikim ste uticajem planete Mars, pa ste mnogo ratoborniji nego što je poželjno. Ako ste zapošljeni, vašeg šefa ćete šutnuti u glavu i izbaciti kroz prozor. Danas ćete napokon shvatiti da ovaj globalni sistem koji većini svetskog stanovništva nameće rat, siromaštvo i potpunu bedu, mora da se radikalno izmeni. Osetićete snažno saosećanje za vaše bližnje, koje brutalno maltretiraju kako bi šačica kapitalista povećala svoje profite, a vaša će krv proključati. Shvatićete da više ne možete da stojite po strani i samo gledate šta se dešava. Odlučićete da se udružite sa drugima zarad najefektnije borbe za socijalnu pravdu i bolji svet. Možda bi trebalo da se pridružite otporu???

Mortal Love
06-11-2009, 22:19
Bash tako...