Raisa
13-03-2011, 22:28
Elem,poznajem par devojaka koje stvarno dobro izgledaju,no kad imaju decka,ponashaju se ko...... da ga nemaju. Naime,sa drugim mushkima pricaju,zezaju se, oko pojedinih maltene im vise oko vrata,dodiri,zagrljaji,da neko ne zna npr njenog druga i nju ovako s astrane bi rekao '' pa ovo dvoje su u vezi...'' U teretani, namerno pred muskima rade sve vezbe,nekima se i pod nos stavljaju,pricaju sa svakim muskim,al nijednom od tih ne daju :mrgreen: itd..
I bez obzira sto imaju decka,kad neka druga riba zeli nekom njihovom drugu da pridje,streljaju je pogledom,tipa '' pa da,imam decka,ali i ovi ostali su moji,dalje''
kljucna recenica
'' ja sam verna,ali sam takva ''
doslo ej i do toga da su neke morale da raskinu,jer,I quote, ''decko mi je previshe ljubomoran,na sve,ne mogu ja to.''
sta vi mislite o tim..zenama,da li ste ikad bili u vezi sa nekom takvom, da li biste hteli,mislite li da je to cisht odraz njene gluposti kad ocigledno shvata da ona provocira tu ljubomoru ,ego trip,prevelika samosvesnost onog kako izgledas pa ti ni svoje nije dosta,ili...?
guknite gospodo :kafa:
I bez obzira sto imaju decka,kad neka druga riba zeli nekom njihovom drugu da pridje,streljaju je pogledom,tipa '' pa da,imam decka,ali i ovi ostali su moji,dalje''
kljucna recenica
'' ja sam verna,ali sam takva ''
doslo ej i do toga da su neke morale da raskinu,jer,I quote, ''decko mi je previshe ljubomoran,na sve,ne mogu ja to.''
sta vi mislite o tim..zenama,da li ste ikad bili u vezi sa nekom takvom, da li biste hteli,mislite li da je to cisht odraz njene gluposti kad ocigledno shvata da ona provocira tu ljubomoru ,ego trip,prevelika samosvesnost onog kako izgledas pa ti ni svoje nije dosta,ili...?
guknite gospodo :kafa: