PDA

Pogledaj Punu Verziju : žene pitaju a muški odgovaraju

Strane : 1 [2] 3

jasamja
19-07-2010, 09:51
Ne bih ni ja.........dobro skoro nikoga, I...na kraju vam ljubimci pocrkaju od ljubavi a ne od šutiranja.:raz_067:

zLozi
19-07-2010, 11:02
I...na kraju vam ljubimci pocrkaju od ljubavi a ne od šutiranja.:raz_067:

Od cega god da crkne, baci se u jarak kraj puta i usvoji se novi ljubimac. :srce: :smajlikojimanikiranoktice:

Only Marko now
19-07-2010, 18:43
Humano, nema sta. A jos bi humanije bilo da zakoljes svog ljubimca i posluzis svojoj deci i muzu za veceru.:raz_067:

QueenOfClubs
19-07-2010, 19:16
Ama o čemu vi to?

zLozi
20-07-2010, 19:27
Humano, nema sta. A jos bi humanije bilo da zakoljes svog ljubimca i posluzis svojoj deci i muzu za veceru.:raz_067:

Ako ti prvo zakoljes....hm...ovaj...svog ljubimca. :mrgreen: :raz_114:

marlon
13-08-2010, 07:48
Ako ti prvo zakoljes....hm...ovaj...svog ljubimca. :mrgreen: :raz_114:

zena je verovatno u tom slucaju vegetarijanka

misticlady
08-10-2010, 00:37
da li ste postoji, po vasem misljenju,vise pravih ljubavi,ili ste misljenja da je samo jedna ljubav prava?

kojica
26-10-2010, 06:49
neće da ti kažu...:huh:

misticlady
31-10-2010, 18:04
da li ste postoji, po vasem misljenju,vise pravih ljubavi,ili ste misljenja da je samo jedna ljubav prava?
ima li na ovom forumu muskaraca da odgovore na nasa pitanja ili da se tema zatvara...:raz_088:

konan
02-12-2010, 13:47
Postoji više,ali to je individualno sve zavisi koliko si spreman da dopustiš da ti se ta druga prava ljubav približi:raz_079:

Zazijavalo
02-12-2010, 13:54

jedna po jedna... :)

misticlady
03-12-2010, 01:41
jedna po jedna... :)
..."takav zivot je moj.....lalalalala"

Dijenek
03-12-2010, 01:42
И ја мислим да постоји више правих љубави...

misticlady
03-12-2010, 01:45
drago mi je da te vidim Dijenek:igrac:

Dijenek
03-12-2010, 01:48
Хвала... :)
И меније драго...
Него, има ли неко питање? :)

mica
10-01-2011, 08:26
a muski..este mogli nekad da volite dve zene odjedared?

nevidljiv
10-01-2011, 10:39

Pa nije da nije moguce...ali mislim da u tom slucaju ni jedna nije prava ni iskrena...:raz_096:

marlon
10-01-2011, 16:05

polazis od sebe?

mica
13-01-2011, 08:24
polazis od sebe?

na pitanje,odgovaras pitanjem?

CrnaMaterija
15-01-2011, 10:28

volim sve ali kada mi jedna dodje glave :g: onda volim samo nju :g:

andromeda
19-01-2011, 12:06
muskarci su bas puni ljubavi, imaju je za sve zene :)

marlon
19-01-2011, 12:51
na pitanje,odgovaras pitanjem?

pa ja sam ljukav ko ljukava ljisica.. barem ti znas :raz_076:

Klu
19-01-2011, 12:52
muskarci su bas puni ljubavi, imaju je za sve zene :)

a, pa to do tako...pedesete...oni srećniji i malo duže...:per:
...posle toga sreća počne da ih napušta...:lol:

marlon
19-01-2011, 12:56
u jeee reppp.... sretan sam sto imam 60 :raz_128:

Klu
19-01-2011, 12:56
znači ljubav ti oduvek teško padala...:per:

...pa dobro...onda si se spasio bede...:lol:

marlon
19-01-2011, 12:59
sto meni ne stane nek stane tebi :raz_096:

da bi razumeo zasto polna strelica uvek ide na gore kad je potencijal vuce na dole ne treba da budes impotentan vec samo menopauzno ili hormonski nadrkan

Klu
19-01-2011, 13:00
:lol:

marlon
19-01-2011, 13:01
pise mile a pise i hund

Klu
19-01-2011, 13:02
sad te već ne kapiram...:/

marlon
19-01-2011, 13:02
mrzi me da doguravam tarabu sa rupom

andromeda
19-01-2011, 13:08
u jeee reppp.... sretan sam sto imam 60 :raz_128:

srecan si sto si ziv :raz_128:

Klu
19-01-2011, 13:10
srecan si sto si ziv :raz_128:

sad si me podcetila na jednu jako patetičnu situaciju...

...šetam tako kejom i svako malo pored mene protrče ljudi...ono kao džogiraju...videli u američkim filmovima, pa došao internet, pa pročitali da je zdravo...
......jedino jeproblem u tome što su do svoje 60te živeli kako su živeli...nezdravo...i sad su se pod stare dane setili da vode računa o zdravlju...:/

Raisa
16-05-2011, 09:39
zasto ste toplo-hladni? :qq:

mica
17-05-2011, 05:34

obrazlozi pitannje:) jer ovo ne moze da vazi samo za muskarce...ja bih to,recimo pitanje,postavila par zenskim osobama :D to je prosto do osobe..ne do pola..

marlon
28-05-2011, 22:38

zato sto neke zene nikako ne mozes da privolis da priznaju da te vole i obNozavaju sve dok im ne pomerish yaynike al' naqo fino bez da se njushite po podrumi :lol:

DaDole
29-05-2011, 07:27
zato sto neke zene nikako ne mozes da privolis da priznaju da te vole i obNozavaju sve dok im ne pomerish yaynike al' naqo fino bez da se njushite po podrumi :lol:
Zašto muškarci misle da pomjerenjem navedenih organa stiču i zaslužuju njeno priznavanje i obožavanje? (kad sve to tako kratko traje:g: )

marlon
29-05-2011, 08:39
pa nedo valjda znas da se to ne radi sa svim zenama vec samo sa onima koje imaju sukob telesne drcnosti i emocionalno prikrivene malaksalosti....:lol:

zena kad voli ona voli pa tacno da joj seresh na glavu i obratno

DaDole
29-05-2011, 09:02
pa nedo valjda znas da se to ne radi sa svim zenama vec samo sa onima koje imaju sukob telesne drcnosti i emocionalno prikrivene malaksalosti....:lol:

zena kad voli ona voli pa tacno da joj seresh na glavu i obratno
da..pitala sam se često o tolikom stepenu isključivosti..kad voli,voli skroz,bez zadrške,bez ikakve mogućnossti da stane..a reci mi..misliš li da je to primjenjivo i na neke muškarce..ono,možeš da mu radiš svašta,on je u mentalnom rikvercu i voli te bez obzira šta mu radiš po glavi i tako to

marlon
29-05-2011, 11:04
a reci mi..misliš li da je to primjenjivo i na neke muškarce..ono,možeš da mu radiš svašta,on je u mentalnom rikvercu i voli te bez obzira šta mu radiš po glavi i tako to

aha...

p.s. al' samo ako ti je treshnja zrela :lol:

DaDole
29-05-2011, 11:08
aha...

p.s. al' samo ako ti je treshnja zrela :lol:
Cijenim tvoju iskrenost zrelu:)
kad si već tako raspoložen..imam jedno malo delikatnije pitanje:
šta misliš,zašto muškarci u zrelijim godinama preferiraju mlađe partnerke..

marlon
29-05-2011, 11:10

pitaj neku mladju zasto preferiraju zrelije :raz_125:

mikili
29-05-2011, 11:11
na takva pitanja muskarci odgovaraju pitanjem...odgovor je u sujeti..

DaDole
29-05-2011, 11:13
muškarci treba da odgovaraju,a ne žene..elem,kad bude tema da žene odgovaraju takve stvari,sve ćemo da se postrojimo i odgovaramo,pa kako koja zadovolji:)
mogao si ti i odgovoriti na pitanjce kad znaš već:)

marlon
29-05-2011, 11:14
na takva pitanja muskarci odgovaraju pitanjem...odgovor je u sujeti..

aha

nasa sujeta je malo dete u odnosu na zensku :lol:

nikad nije problem razumeti zasto odrtavela drtina vuce pored sebe neko mlado mache na koje svi balave... problem je zasto mlado mirisno mache ne ide sa nekim maldim mirisnim machorom no sa tom matorom vucobatinom :lol:

marlon
29-05-2011, 11:15
muškarci treba da odgovaraju,a ne žene..elem,kad bude tema da žene odgovaraju takve stvari,sve ćemo da se postrojimo i odgovaramo,pa kako koja zadovolji:)
mogao si ti i odgovoriti na pitanjce kad znaš već:)

zbog estetike..muskarci su umetnicke duse a zene su najlepsi ukras dok su ko cvetovi :moon:

mikili
29-05-2011, 11:15
odgovorio je..bitno je da pritisnes pravo dugme..

marlon
29-05-2011, 11:16
odgovorio je..bitno je da pritisnes pravo dugme..

paz' da ti se ne zalepi prstic za njega :lol:

mikili
29-05-2011, 11:18
ne brini..izverzirana..

marlon
29-05-2011, 11:20
jer avatar obicno laze

kad zena kaze za sebe da je izverzirana krije svoje pravo ja i kljucha ga tamnichki da se ne oda

DaDole
29-05-2011, 11:22
zbog estetike..muskarci su umetnicke duse a zene su najlepsi ukras dok su ko cvetovi :moon:

diplomatski,nema šta:) mislim da ću otvoriti takvu temicu..pa da ukrstimo koplja i cvjetove:)

marlon
29-05-2011, 11:24
diplomatski,nema šta:) mislim da ću otvoriti takvu temicu..pa da ukrstimo koplja i cvjetove:)

pa ja sam oduvek bio diplomata u drustvu pristojnih zena... mis' mogu ja ko sa pijace da odgovorim sam cheq da prvo spustim zembile :lol:

Dijenek
29-05-2011, 11:28
Ево, и ја бих да одговорим на ово питање иако је директно постављено.

Мушкарци то раде из два разлога, односно, постоје две групе мушкараца.

Једнима су такве девојке трофеји.. Ту нема много размишљања и везе су у највећој мери сексуалне.

Други траже у њима ону неоптерећеност прошлошћу која многим женама не дозвољава да живе садашњност.
А код многих жена (не свих, ја никад не генерализујем ствари) та оптерећеност почиње већ око 28-30. године живота.
Мада, и њих из тога врло лако извлаче мушкарци старији 10так и више година. А вршњацима то никао не успева. Зашто, не знам. Но, ту је потребан велики труд и стпрљење.
Овде има још једна димензија односа, а то је нека врста менторства јер нема ништа лепше него гледати ружу како цвета...

marlon
29-05-2011, 11:32
нема ништа лепше него гледати ружу како цвета...

kada bi one shvatile to nepatvoreno i toliko cisto osecanje koje ste ovde izrekli kolega dijenek mislim da bi pocele da gledaju na muski rod potpuno u drugom svetlu... jedna od sto ce razumeti ovo sto ste napisali....

Dijenek
29-05-2011, 11:38
kada bi one shvatile to nepatvoreno i toliko cisto osecanje koje ste ovde izrekli kolega dijenek mislim da bi pocele da gledaju na muski rod potpuno u drugom svetlu... jedna od sto ce razumeti ovo sto ste napisali....

Хвала на комплименту. Обзиром од кога долази за мене има још већи значај.

Иначе, ја мислим да ту није толико проблем у разумевању колико у прихватању те просте чињенице...

marlon
29-05-2011, 11:45
Хвала на комплименту. Обзиром од кога долази за мене има још већи значај.

Иначе, ја мислим да ту није толико проблем у разумевању колико у прихватању те просте чињенице...

to je inace i razlog zasto mladje zene idu sa starijim muskarcima... pre svega mislim na zene kasnih 20 tih i ranih 30 tih jer stavljajuci na tas vage ono sto su imale do tad i ono sto im je nedostajalo celog zivota mogu jedino da ostvare sa takvim muskarcem gde je nebitna vremensko trajanje odnosa... i kada ovako sagledamo iz vizure nekog propalog iskustva moramo slozicete se kolega da priznamo da je danas zaista tesko biti zena jer njihova nadanja motivi i zelje kojima su ispunili sopstvenu svest o zivotu koja se cesto razbija kao mehur od sapunice svakim pogresnim odnosom u koji udju, impliciraju koliku snagu moraju posedovati da zatome u sebi ono esencijalno zensko sto nose gde pokusavaju da ponovo ne naprave novi kiks ulazeci u slicno... muskarcima je lakse jer su po pravilu vecina njih neoptereceni moroni sve dok ne udju u 50-te a onda i ako progledaju vec je kasno za ispravke...

tol
29-05-2011, 11:57
neko pomenuo trešnje :hm:

http://razbibriga.net/imported/2011/05/2qmn574-1.gif

twm
29-05-2011, 12:30

Једнима су такве девојке трофеји.. Ту нема много размишљања и везе су у највећој мери сексуалне.

Други траже у њима ону неоптерећеност прошлошћу која многим женама не дозвољава да живе садашњност.
А код многих жена (не свих, ја никад не генерализујем ствари) та оптерећеност почиње већ око 28-30. године живота.
Мада, и њих из тога врло лако извлаче мушкарци старији 10так и више година. А вршњацима то никао не успева. Зашто, не знам. Но, ту је потребан велики труд и стпрљење.
Овде има још једна димензија односа, а то је нека врста менторства јер нема ништа лепше него гледати ружу како цвета...

Da, dio uziva u tome no nekima je cvjetanje suvise dug proces ili su preiskusni bastovani da bi ostavili u vrtu samo par vrsta. S druge strane, kako neko ko toliko voli cvijece bez ikakvih problema preboli nesto sto je uzgojio i sto je procvjetalo samo za njega? Bastovani su u principu neiskreni, no ja nisam ovdje da bi branio cvijece. Evo jedan jednostavan ugao NeDo- dizajn. Uzmimo za primjer jedan kvalitetan automobil, cije srce i mehanika ima sjajne karakterisitke. Vremenom, taj model zastarijeva dizajnerski i karoserija dobiva forme koje ni pasioniranim ljubiteljima tehnike ne odgovaraju. Dzaba pouzdanost i dzaba mnogo zajedno prevaljenih kilometara kada su novi, blistavi modeli svakodnevno na trzistu. Nista nije tako dobro kao zavidan pogled kolege koji se kune u tehniku a cezne za tvojim novim modelom. A tu je jos i cinjenica da je odrzavanje starog ljubimca obrnuto proporcinalno uzitku koji on moze pruziti.
Ovdje jedna cinjenica impresionira, a ista je bilo da se radi o cvijecu, dizajnu, zenama..etc.- muska hladnokrvnost ili bar moc da se neke stvari potisnu unutra..

ili kako rece kolega marlon

muskarcima je lakse jer su po pravilu vecina njih neoptereceni moroni sve dok ne udju u 50-te a onda i ako progledaju vec je kasno za ispravke...

mikili
29-05-2011, 16:23
dragi bastovani,ljubitelji automobila i ostali...sto ne biste to lepo rekli ovako..kriza srednjih godina i ona cuvena-zal za mladost- u sadejstvu sa hormonima koji se uzburkaju i nekako nam daju osecaj da smo i dalje u funkciji,da jos mozemo,da smo i dalje privlacni tera nas da jurimo mladje jer mislimo da ce deo njihove mladosti vratiti i nama ono davno izgubljeno vreme.ma nema veze koliko za to placamo bitni su nam odobravajuci i zavidni pogledi vrsnjaka koji nam porucuju-tooo-..

tol
29-05-2011, 16:29
jurnjava za "gralom" M? :hahaha:

marlon
29-05-2011, 17:53
dragi bastovani,ljubitelji automobila i ostali...sto ne biste to lepo rekli ovako..kriza srednjih godina i ona cuvena-zal za mladost- u sadejstvu sa hormonima koji se uzburkaju i nekako nam daju osecaj da smo i dalje u funkciji,da jos mozemo,da smo i dalje privlacni tera nas da jurimo mladje jer mislimo da ce deo njihove mladosti vratiti i nama ono davno izgubljeno vreme.ma nema veze koliko za to placamo bitni su nam odobravajuci i zavidni pogledi vrsnjaka koji nam porucuju-tooo-..

pu pu pu... ja sam bre deda nema tu nikake krize srednjih godina :lol: elem dalje, jos ne mozem a niti smo nesh privlachni, josh manje jurimo mladje (pre ce biti da je obratno i nikada nam nece biti jasni razlozni razlozi) a ko placa zenu - figurativno ili materijalno, nije vredan ni okrznutog pogleda... znaci sve si omasila ko jutros sto si tako da moras da pocnesh ispochetka izvlaceci iz sebe pre svega taj osecaj krivice koji te ko zna zbog cega nagriza ko kiselina... kad omatoris samo se ceris i podjebavas druge gledajuci kako numeju da se nosu sa sopstvenim sukobima :kafa:

Nenad
29-05-2011, 17:55
hehe,pravi odg!

tol
29-05-2011, 18:02
Zašto je teško pronaći mužjaka koji bi želeo da se druži..smeje..igra ne razmišljajući o težini svoje filozofije u odnosu na gravitaciju minulog rada iz guznog creva ? Zašto se traži perfekcija(koju nemamo sami?..koji su to nagrizajući kompleksi...i čemu?)

marlon
29-05-2011, 18:08
Zašto je teško pronaći mužjaka koji bi želeo da se druži..smeje..igra ne razmišljajući o težini svoje filozofije u odnosu na gravitaciju minulog rada iz guznog creva ? Zašto se traži perfekcija(koju nemamo sami?..koji su to nagrizajući kompleksi...i čemu?)

nema druzenja sa zenama...kad tad se svede na turaj vadi.... :qq:

Adio
29-05-2011, 18:12
Zasto se plasite zena?

marlon
29-05-2011, 18:14
:haha::haha::haha:

dobro... ja sam dao answer sad neko drugi... :mm:

Adio
29-05-2011, 18:30
:lol:
jao da, svi ste hrabri pa i na pitanje odgovarate :cmok:

marlon
29-05-2011, 18:35
nijesam se zivih boja dok su bili za uzasa a kamoli... :lol:

marlon
29-05-2011, 18:46

link koji potkrepljuje moje postove :kafa:

http://www.youtube.com/watch?v=p5PxXQaNY6k

mikili
29-05-2011, 20:54
pu pu pu... ja sam bre deda nema tu nikake krize srednjih godina :lol: elem dalje, jos ne mozem a niti smo nesh privlachni, josh manje jurimo mladje (pre ce biti da je obratno i nikada nam nece biti jasni razlozni razlozi) a ko placa zenu - figurativno ili materijalno, nije vredan ni okrznutog pogleda... znaci sve si omasila ko jutros sto si tako da moras da pocnesh ispochetka izvlaceci iz sebe pre svega taj osecaj krivice koji te ko zna zbog cega nagriza ko kiselina... kad omatoris samo se ceris i podjebavas druge gledajuci kako numeju da se nosu sa sopstvenim sukobima :kafa:

ne bih da spamujem,ja mislila da si ti odrasla osoba koja ume da podnese peckanja na musko-zenskoj liniji,ali izgleda ti to odmah prenosis na licni nivo.ostavi se analize moje licnosti,za to je potrebna strucnost,a inace vise govori o tebi nego o meni.

marlon
29-05-2011, 22:09
ne bih da spamujem,ja mislila da si ti odrasla osoba koja ume da podnese peckanja na musko-zenskoj liniji,ali izgleda ti to odmah prenosis na licni nivo.ostavi se analize moje licnosti,za to je potrebna strucnost,a inace vise govori o tebi nego o meni.

ja sam zeka a ti se ljutis teto jer te nesto opasno pecnulo...

mikili
29-05-2011, 22:24
jeste marlone,setila sam se da sam na forumu da bih se zabavljala,druzila,smejala,upoznala nove osobe,saznala nesto novo.ne da bih raspredala prazne price s osobama kojima je zanimanje provociranje,koje nemaju smisla za humor,koji sire negativnu energiju.slusaj dedu marlone.

marlon
29-05-2011, 22:26
jeste marlone,setila sam se da sam na forumu da bih se zabavljala,druzila,smejala,upoznala nove osobe,saznala nesto novo.ne da bih raspredala prazne price s osobama kojima je zanimanje provociranje,koje nemaju smisla za humor,koji sire negativnu energiju.slusaj dedu marlone.

pa zabavljaj se ko ti brani :raz_083: problem je sto ti numes da se zabavljas jer si ko onaj zenski sima iz crtanih filmova samo nesto gundjas :haha:

DaDole
30-05-2011, 07:56

Zaista Dijenek,ovako osebujan i kompletan odgovor zaslužuje samo čestitanje:)

mica
31-05-2011, 09:56
ajde deco,mirni :sizika:

Raisa
31-05-2011, 18:58
kad se kaze da se neki muskarac ''usrao'' , tipa,veza pocne,ide sve jako lepo, njemu jako lepo sa devojkom ,i odjednom on pocne da se udaljava,iako ima emocije prema devojci,pa onda kazu '' a verovatno se usrao''

cega? dakle,generalno kad sve ide ok,kad je njemu lepo sa ribom i postaje sve bolje, i odjednom...

vezano sa ovim

kad neki muskarac hoce sve po njegovm terminima, dakle da on kontrolise vezu ,zeli tebe,zeli sve ali, da on bude taj koji ce imati nadmoc.. zbog cega to? zar nije bolje sve otvoreno,ravnopravno,ti volis njega on voli tebe i uzivate...dobro,zelis kontrolu, zelja za kontrolom potice iz straha,straha od cega,prepustanja?

Zak
31-05-2011, 21:59
Ravnopravnost postoji samo u bajkama i dalekoj si nam susednoj Americi.

marlon
01-06-2011, 12:17
ajde deco,mirni :sizika:

sikter bre da ti ne bi dao.... :haha:

Vragolanka
01-06-2011, 17:34
kad se kaze da se neki muskarac ''usrao'' , tipa,veza pocne,ide sve jako lepo, njemu jako lepo sa devojkom ,i odjednom on pocne da se udaljava,iako ima emocije prema devojci,pa onda kazu '' a verovatno se usrao''

cega? dakle,generalno kad sve ide ok,kad je njemu lepo sa ribom i postaje sve bolje, i odjednom...

vezano sa ovim

kad neki muskarac hoce sve po njegovm terminima, dakle da on kontrolise vezu ,zeli tebe,zeli sve ali, da on bude taj koji ce imati nadmoc.. zbog cega to? zar nije bolje sve otvoreno,ravnopravno,ti volis njega on voli tebe i uzivate...dobro,zelis kontrolu, zelja za kontrolom potice iz straha,straha od cega,prepustanja?

nije bre bolje... volim da me kontrolišu, a ja da se otimam, to mi je smisao života.
samo, retki su dominantni mužjaci.
a ako osetim slabost što je češći slučaj, udaram do besvesti i nemam trunke obzira... smatram da takav muškarac nije muškarac i da ne treba da postoji.

i sve ovo što pričaš nema veze sa ljubavlju, mučim i kada volim, naročito tada, ispipavam granice, merim stepen izdržljivosti, ne uvek svesno... tek da vidimo ko je jači.
niti želja za kontrolom potiče iz straha... to će ti se kasti samo kad porasteš.
ili neka ti reče neki od prisutnih mužjaka. :lol:

Zak
02-06-2011, 03:33
nije bre bolje... volim da me kontrolišu, a ja da se otimam, to mi je smisao života.
samo, retki su dominantni mužjaci.
a ako osetim slabost što je češći slučaj, udaram do besvesti i nemam trunke obzira... smatram da takav muškarac nije muškarac i da ne treba da postoji.

i sve ovo što pričaš nema veze sa ljubavlju, mučim i kada volim, naročito tada, ispipavam granice, merim stepen izdržljivosti, ne uvek svesno... tek da vidimo ko je jači.
niti želja za kontrolom potiče iz straha... to će ti se kasti samo kad porasteš.
ili neka ti reče neki od prisutnih mužjaka. :lol:
Ovo je vec poetski sroceno. Skorpija na delu. :lol:

Moonster
02-06-2011, 04:08

vezano sa ovim

Boldovani izraz je narodna "mudrost" :aha:

I odjednom šta ?
Povuče se i naravno zaključak je da ima dijareju zbog prevelike količine pojedenih šljiva ili tako nešto "bistro" :aha:
Kao prvo nezahvalno je da ovako generalizuješ muški deo populacije, ali ajde, postoji više razloga zašto se neko odjednom povuče, neko iz straha, smatra da neće u nekom pogledu ispuniti neka daljnja očekivanja, strah može biti i opravdan i neopravdan.
Neko iz projektovanog straha, sam stvori projekciju mogućeg razvoja veze i mogućih stvari koje će se možda podrazumevati od njega (što ne mora uopšte da bude istina) i pod tom projekcijom osoba se povuče.
Neko zato što se predomislio (ređe, ali ima i takvih slučajeva), obično kalkulanti koji idu sa nekim pa kada njima po njihovoj kalkulaciji u njihovoj glavi naiđe nešto "bolje" tada se povuku da bi se posvetili nekom svom novom cilju koju su možda uočili negde u nekom društvu gde su bili i slično.
Pojedini se povuku zbog zasićenosti, jednostavno im je previše svega i povuku se.
To bi bili većinski razlozi za povlačnje i većinom se vezuju za strah.

Vezano sa tim....

Kontrola nije nužno vezana za strah, već i za blokiranje već poznatih grešaka. Ljudi se velikom većinom ponašaju šablonski, pa tako neko ko ima iskustva izuzetno lako može predvideti moguće nesporazume koji mogu proizaći iz nekih naizgled naivnih situacija, kontrolom situacije takve posledice se mogu sprečiti na vreme. Kod žena je retko slučaj da dozvoljavaju kontrolu,zato se sve lako ruši kada je većina žena u pitanju.
Najjednostavnija zamka u odnosima je kada se žena počne namerno inatiti u nekoj vezi i ne videći da na taj način tu vezu uništava trajno, ali bitno je odbraniti sliku o sebi, svoj stav i naravno ponos, to se ne sme zaboraviti, posebno danas u vreme emancipacije. Naravno tu već dolaziš do tačke kada priča postaje komplikovana u zavisnosti koliko okolnih učesnika ima i koje ciljeve žele da postignu, što više učesnika komplikovanija priča i veći broj napada koje mlada osoba koja nema dovoljno iskustva sigurno neće preživeti i ta veza će se bez određenog stepena kontrole sigurno raspasti.

marlon
02-06-2011, 05:21
kakvu li je slicnost nasla izmedju nas dvoje samo sveti petar zna... :pada: mora da ima neqi zesci problem u razmisljanju :qq:

raisa to ti je odgovor na pitanje :lol:

DaDole
24-06-2011, 10:33
elem,dragi moji..recite,zanima me vaš stav ...da li vam smeta kad vam žena često daje izjave tipa:"Nedostajao si mi..znaš da te volim.."..posebno ako vi niste od onih koji takve iste riječi vole da koriste..?

Zak
24-06-2011, 10:34
Ja sam gluv.

DaDole
24-06-2011, 10:35
Ja sam gluv.

a ne čitaš sa usana:)

Zak
24-06-2011, 10:36
Samo tokom sexa.

DaDole
24-06-2011, 10:38
Samo tokom sexa.

onda ćemo specijalno za tebe smisliti neki novi način komunikacije:)

Zak
24-06-2011, 10:39
Ma jok, ja i zene se odlicno razumemo, nema potrebe za komunikacijom. :lol:

DaDole
24-06-2011, 10:44
Ma jok, ja i zene se odlicno razumemo, nema potrebe za komunikacijom. :lol:

komunikacija je širok pojam posebno za one koji čitaju sa usana:haha:
dobar odgovor ..znači,ne smeta ti ništa,pričale - ne pričale,na isto mu dođe:)

Sandokan
24-06-2011, 10:48
elem,dragi moji..recite,zanima me vaš stav ...da li vam smeta kad vam žena često daje izjave tipa:"Nedostajao si mi..znaš da te volim.."..posebno ako vi niste od onih koji takve iste riječi vole da koriste..?

Tu nisu čista posla :nene:

DaDole
24-06-2011, 10:53
Tu nisu čista posla :nene:

PA u tom i jeste bit....previše ili premalo izjava takve vrste:)
Koja je mjera stvari..po meni je u riječi : Dovoljno..a koliko je to..

Sandokan
24-06-2011, 10:57
PA u tom i jeste bit....previše ili premalo izjava takve vrste:)
Koja je mjera stvari..po meni je u riječi : Dovoljno..a koliko je to..

Generalno ne smeta mi, ne mogu reći da mi ne para uši posebno ako je prečesto ..... a još više ako imate utisak da baš to i niste zaslužili (bar ne u tolikoj meri) ..... nekako više volem gestove, ne ono pokloni ovo/ono, već prosto sveukupni odnos te osobe prema :g:

DaDole
24-06-2011, 11:04
Generalno ne smeta mi, ne mogu reći da mi ne para uši posebno ako je prečesto ..... a još više ako imate utisak da baš to i niste zaslužili (bar ne u tolikoj meri) ..... nekako više volem gestove, ne ono pokloni ovo/ono, već prosto sveukupni odnos te osobe prema :g:

dijelim tvoje mišljenje..jer ništa se ne potroši i ne izliže tako lako kao riječi...

Zak
24-06-2011, 11:21
komunikacija je širok pojam posebno za one koji čitaju sa usana:haha:
dobar odgovor ..znači,ne smeta ti ništa,pričale - ne pričale,na isto mu dođe:)
Da, njima dodje na isto. :lol:

DaDole
24-06-2011, 11:27
Da, njima dodje na isto. :lol:

pa,jeste..onda žena kaže: Man se ćorava posla:)

twm
24-06-2011, 15:34

prvi put kad to cujem trazim razvod

DaDole
27-06-2011, 19:59
Volite li da i koliko često dajete komplimente partnerki? Odnosno,sanjate li da se ona ponekad i zeru zarumeni:)

twm
27-06-2011, 20:25
Volite li da i koliko često dajete komplimente partnerki? Odnosno,sanjate li da se ona ponekad i zeru zarumeni:)

da, dajem dok ne dadne.:lol: ne sanjam, one se ne zarumene ni na pomen najexplicitnijih sexualnih mastarija, to su ti djavli moja nedo

DaDole
27-06-2011, 20:26
da, dajem dok ne dadne.:lol: ne sanjam, one se ne zarumene ni na pomen najexplicitnijih sexualnih mastarija, to su ti djavli moja nedo
o..bouže i amebe..pa sa kakIMa se ti to družiš,jadna sam za tobom:hm:

twm
27-06-2011, 20:28
o..bouže i amebe..pa sa kakIMa se ti to družiš,jadna sam za tobom:hm:

sve postena i fina djeca, ne cackaj :g:

DaDole
27-06-2011, 20:30
sve postena i fina djeca, ne cackaj :g:
nećem twm..od sad ćutim ki partizanski kurir
(a definiši deR očiju ti..kako to kažeš "djeca" :hm: )

twm
27-06-2011, 20:33
nećem twm..od sad ćutim ki partizanski kurir
(a definiši deR očiju ti..kako to kažeš "djeca" :hm: )

crnogorski, sta fali:lol:

DaDole
27-06-2011, 20:35
crnogorski, sta fali:lol:
:haha::haha: e,nasmijao si me i evo ti:raz_079:

rile_nezni_oblak
05-09-2011, 16:38
muskarac kad vozi biciklu i kad prodje pored vas gurne biciklu pored puta i kaze vam - dje si mala, oli popit kavu? :eek:

DaDole
06-09-2011, 07:17
muskarac kad vozi biciklu i kad prodje pored vas gurne biciklu pored puta i kaze vam - dje si mala, oli popit kavu? :eek:

Ma jok rile,kakvu kafu piti pored oborenog bicikla,pa Đe si to vidio:)

kojica
06-09-2011, 07:19
ko ovde pita a ko odgovara.. :hm:

DaDole
06-09-2011, 07:21
ko ovde pita a ko odgovara.. :hm:

i ja se to pitam moja kojice:) šta ćeš kad nam je rile uletio sa pitanjem,pa je red odgovoriti:)

DaDole
22-09-2011, 07:07
Dragi naši muškarci,evo jedno malo pitanje tek da ne mislite da smo vas zaboravile:
šta najviše volite kod nas,vaših dragih forumašica? :)

DaDole
27-09-2011, 12:09
E,već se brinem..niko ni da zucne..pa nije valjda da se ne možete sjetiti šta volite kod nas :cry:

ribizla
27-09-2011, 12:10
:qq:
ja tek sad vidim pitanje :kk:

mica
27-09-2011, 15:05
Dragi naši muškarci,evo jedno malo pitanje tek da ne mislite da smo vas zaboravile:
šta najviše volite kod nas,vaših dragih forumašica? :)

Izgleda, nista ne vole :hm:
:kk:

rile_nezni_oblak
14-10-2011, 00:38
to je zato sto mnogo teska pitanja postavlja ona rirkasta...

volimo vas zato sto ste nase... i dobre ste...

DaDole
14-10-2011, 08:29
to je zato sto mnogo teska pitanja postavlja ona rirkasta...

volimo vas zato sto ste nase... i dobre ste...

vidiš da nije teško pitanje rile:) imaš najbolji odgovor :)
ali,ostali iporno ćutU:hm: možda se stide reći šta najviše vole,a možda ima tako malo toga što kod nas vole :neda:
da znaju koliko mi njih volimo,dotrčali bi namaK ovdje i raspisali se:)

DaDole
16-10-2011, 09:16
A sad jedno lakše pitanje:) Da li više volite plavuše ili crnke:rile:

mica
16-10-2011, 10:09
A sad jedno lakše pitanje:) Da li više volite plavuše ili crnke:rile:

Obe tri :palac:

Man
16-10-2011, 10:24
mica je muško :(

i de su brinete u izboru :zorka:

DaDole
16-10-2011, 10:28

nema brineta,nisu popularne:) da zaista,samo se priča o ove dvije sorte :qq:

Man
16-10-2011, 10:37
ja najvolim brinete :rumenko: tu je spojeno najlepše od obe sorte....

DaDole
16-10-2011, 10:44
ja najvolim brinete :rumenko: tu je spojeno najlepše od obe sorte....
e,dobro mane:)
a zašto muškarci dijel žene po boji kose:hm: mislim,ta hemijska industrija čini čudo:) zašto zapravo ne dijele žene na ofarbane i one neofarbane:aha:

Man
16-10-2011, 10:51
:ko: ništa ja tu ne delim, samo na moje i tuđe :(

ribizla
16-10-2011, 10:52
nema brineta,nisu popularne:)

:ljuta:
kako bre brinete nisu popularne :ljuta:
povuci rec!!! sad! oma!! :ljuta: :mirka:

DaDole
16-10-2011, 10:53
:ko: ništa ja tu ne delim, samo na moje i tuđe :(
e dragi moji forumaši..a zašto se kaže : "Tuđe je slađe" :hm:

Man
16-10-2011, 11:05
i trava je zelenija u tuđoj avliji :aha:

DaDole
16-10-2011, 11:10
jest vala mane,uvijek kod komšije bolje rode voćke;) o,zašto je to tako:qq:

Man
16-10-2011, 11:44
a crvenokose :qq: na njih smo zaboravili :(

DaDole
16-10-2011, 11:46
a crvenokose :qq: na njih smo zaboravili :(
:qq: one irske crvene kose,svijetla oka i blijedog tena..tako privlačne opasnice žene:)
volite li crvenokose dragi moji :)

причалица
16-10-2011, 13:25
:qq: one irske crvene kose,svijetla oka i blijedog tena..tako privlačne opasnice žene:)
volite li crvenokose dragi moji :)

jes da nisam muško..ali bih da odgovorim - aha i to mi se baš sviđaju :) em što su retke, em što su nežne.

mica
17-10-2011, 21:13

Jok bre, nego sam se samo izjasnila :lol: Da mrdnem temu :palac: Mada, stojim pri svom misljenju :kreza:

DaDole
17-10-2011, 21:19
jes da nisam muško..ali bih da odgovorim - aha i to mi se baš sviđaju :) em što su retke, em što su nežne.

e dragi momci:) a mislite li da su crvenokose nježne? ili su vatrene? dopadaju li vam se plamenokosice:)

rile_nezni_oblak
17-10-2011, 21:35
onako...

DaDole
24-10-2011, 15:27
onako...
pa dobro rile,kako:)

Nežnicah
24-10-2011, 16:18
Nisam musko ali moram da kazem i ja nesto... moj brat voli crvenokose, i definitivno svaka sa kojom je bio je super zenska, lepa, nezna, keksi, ali zahebane su u glavu do zla boga, jako jako tesku narav imaju. :qq:

DaDole
25-10-2011, 13:52
Nisam musko ali moram da kazem i ja nesto... moj brat voli crvenokose, i definitivno svaka sa kojom je bio je super zenska, lepa, nezna, keksi, ali zahebane su u glavu do zla boga, jako jako tesku narav imaju. :qq:
pa da..zamisli kako je bilo tvom bratu:)
zanima me jesu li naši forumaši ikad imali crvenokosu:hm: mora da to kriju ko zmija none:)

Sandokan
25-10-2011, 13:55
zanima me jesu li naši forumaši ikad imali crvenokosu:hm: mora da to kriju ko zmija none:)

Možda ovi iskusniji ... :hm: ja jok :nene:

DaDole
25-10-2011, 13:57
sandokane,nemoj da sad razočaraš cijelu navalentnu populaciju koja te lovi:) malo slaži:rile:

Sandokan
25-10-2011, 13:59
sandokane,nemoj da sad razočaraš cijelu navalentnu populaciju koja te lovi:) malo slaži:rile:

nit lovu .... nit umem ... nit potrebu imam da lagim al fala :cmok:

rile_nezni_oblak
25-10-2011, 19:40
nit lovu .... nit umem ... nit potrebu imam da lagim al fala :cmok:
paaaa... oko 19... al' kad krenem od kuce, onda, ne... :eek:

DaDole
26-10-2011, 09:10
paaaa... oko 19... al' kad krenem od kuce, onda, ne... :eek:
Dobro rile:) sve nam je sada jasno,al jedno nije zašto ne kad kreneš od kuće:hm:

supermen*prvi
28-10-2011, 23:27
Di ga je pitanje da odgovorim i ja? :sad:

DaDole
29-10-2011, 19:21
Di ga je pitanje da odgovorim i ja? :sad:
vidi # 382 :)

supermen*prvi
29-10-2011, 19:27
zanima me jesu li naši forumaši ikad imali crvenokosu:hm: mora da to kriju ko zmija none:)Ja nisam. Daj sledece pitanje. :jede:

Nežnicah
29-10-2011, 19:40
sa ovakvom konekcijom trebalo bi mi tri dana da izlistam prethodne strane, izvinjavam se ako ponavljam pitanje. Zanima me zasto muskarci teze podnose bolesti tipa grip, prehlada, stomacni virus... bar su takva moja zapazanja? :hm: stenjanje, prenaglaseni osecaj bespomocnosti, nabacivanje krivice da im se ne posvecuje dovoljno paznje a tako su bolesni...
Jel vi to koristite priliku da se malo mazite i ogrebete za dodatnu paznju, ili zaista kod vas to ima neki drugi, nepodnosljiv oblik?

mikili
29-10-2011, 20:14
fajf..oni to ne bi priznali nikad..sad se iscudjavaju gledajuci sta pitas:raz_114:

Man
29-10-2011, 20:20
Mislim da si ili upoznala pogrešne muškarce :mrgreen: ili si ih samo previše razmazila :aha:

DaDole
29-10-2011, 20:24
Mislim da si ili upoznala pogrešne muškarce :mrgreen: ili si ih samo previše razmazila :aha:
a volite li vi muškarci naši dragi da vas vaša voljena razmazi?

Man
29-10-2011, 20:28
Zavisi, šta podrazumevaš pod tim :hm:

DaDole
29-10-2011, 20:32
Zavisi, šta podrazumevaš pod tim :hm:
pa,da te grije kad je hladno:stidljiva: ,rashlađuje kad je vruće i tako to mane;)

DaDole
02-11-2011, 11:54
pa,da te grije kad je hladno:stidljiva: ,rashlađuje kad je vruće i tako to mane;)
možda sam ovim zbunila naše drage forumaše pa svi zaćutaše:)

Tixar
02-11-2011, 11:59
Naravno da prija svakom muskom kada mu draga tepa,greje,hladi umiljava itd :)

DaDole
02-11-2011, 12:04
Naravno da prija svakom muskom kada mu draga tepa,greje,hladi umiljava itd :)
e baš ti hvala što si tako iskreni:)
a znate li vi dragi moji forumaši da uzvratite to isto svojoj dragoj&voljenoj:) il se malo ustručavate da pokažete brigu i nježnost:)

Sandokan
02-11-2011, 14:41
a volite li vi muškarci naši dragi da vas vaša voljena razmazi?

Imam utisak da to može biti lepo :aha: .... mada nešto se mislim da to obično dobijamo od pogrešnih ili dajemo pogrešnima ...

DaDole
02-11-2011, 14:43
Imam utisak da to može biti lepo :aha: .... mada nešto se mislim da to obično dobijamo od pogrešnih ili dajemo pogrešnima ...

da,sandokane to je zaista lijepo:)
nije valjda da je samo utisak:(

Sandokan
02-11-2011, 14:47
da,sandokane to je zaista lijepo:)
nije valjda da je samo utisak:(

Pa u drugom delu posta je odgovor zbog čega je samo utisak .... bilo je razmaziteljki, ali bežalo se od toge jer ako ne mogu bar približno da odgovorim ... onda je bolje pobeći :aha:

DaDole
02-11-2011, 14:49
Pa u drugom delu posta je odgovor zbog čega je samo utisak .... bilo je razmaziteljki, ali bežalo se od toge jer ako ne mogu bar približno da odgovorim ... onda je bolje pobeći :aha:
tačno..treba znati i uživati i u davanju,a ne samo uzimanju:)

Sandokan
02-11-2011, 14:52
tačno..treba znati i uživati i u davanju,a ne samo uzimanju:)

A biće da je bolje samo uzimati ... al za to se ipak treba roditi :aha:

mikili
02-11-2011, 14:55
Kako bi reagovali kad bi vam u mimohodu neka zgodna zena namignula?:raz_125:

Sandokan
02-11-2011, 15:00
Kako bi reagovali kad bi vam u mimohodu neka zgodna zena namignula?:raz_125:

Zbunilo bi me, nasmejao bih se .... i pošto ne stupam u kontakt u mimohodu ... to bi bilo to ...

DaDole
05-12-2011, 08:40
E,dragi moji..kako biste se ponijeli u situaciji da vam na ulici priđe privlačna žena i pita vas koji vam je najdraži forum:)

mire
05-12-2011, 08:43
odgovorio bih "vb"...

mrtav 'ladan

DaDole
05-12-2011, 08:47
odgovorio bih "vb"...

mrtav 'ladan

a koji je to:hm: a,bi l je registrovao :ceka:

mire
05-12-2011, 09:23
jok, koji će mi...

DaDole
05-12-2011, 09:25
jok, koji će mi...

ostavio bi je na ulici,nezbrinutu:haha: nenikovanu msm

Sagacity
05-12-2011, 09:27
Pa to je samo dokaz, da ne treba da namigujemo muškarcima.....ostale bi ''nezbrinute''....:lol:

mire
05-12-2011, 09:28
da, vrlo brzo...

odmah nakon odgovora

Cruz
05-12-2011, 09:28
ako je tako onda smo tipicne, je l'?

kojica
05-12-2011, 09:31
Šta je vama žene od jutros.. :hm: Mire samo ne veruje u bajke. Prerastio to čovek.

Čuj da mu priđe zgodna žena na ulici i još da ga pita za forum... :krsti:

Mož bi ga pitala neka da joj pomogne gumu da zameni, al za druženje.. :lol:
to ne biva...

mire
05-12-2011, 09:32
ne razumem pitanje...

Cruz
05-12-2011, 09:34
pitanje je bilo za sagasity, izvini...

mire
05-12-2011, 09:41
pa da, muško je...

Cruz
05-12-2011, 09:44
dobro, kad si se vec javio, mogao bi i ti da odgovoris, uprosticu pitanje

ako ne bismo namigivale muskarcima na ulici, da li bi to znacilo da smo tipicne zene?

Sagacity
05-12-2011, 09:45
ako je tako onda smo tipicne, je l'?
Ne znam Cruz...Ja ti nisam ''namiguša'' :lol:..
Osmehnem se nekome, ko mi se već osmehnuo...Ali nikad prva..Da li sam ja tipična?

Cruz
05-12-2011, 09:49
ja se nikad ne osmehujem, mozda zato sto sam namcor, nemam pojma....

DaDole
05-12-2011, 14:16
ja se nikad ne osmehujem, mozda zato sto sam namcor, nemam pojma....
dobro..a sad pitanje:ceka:
volite li vi žene koje se stalno osmjehuju ili više neke ozbiljnije?

Obešenjak
05-12-2011, 14:45
pa zavisi od situacije... :) nekad i mrgudi umeju da budu slatki :)

DaDole
05-12-2011, 14:48
pa zavisi od situacije... :) nekad i mrgudi umeju da budu slatki :)
e,baš si dobro odgovorio:)
a mogu li nekad i te što se stalno smješkaju biti odbojne:hm: znaš ono ..stalno osmijeh na licu,dođe ti da joj limun staviš u usta:zrika:

Obešenjak
05-12-2011, 14:52
... ma bre, kad sam ja nervozan, sve me nervira, pa čak i te što osmehom sidu leče :)

DaDole
05-12-2011, 14:56
... ma bre, kad sam ja nervozan, sve me nervira, pa čak i te što osmehom sidu leče :)

a kad je muškarac recimo nervozan,a žena to ne primjećuje..jel on bude još više nervozan:hm:
il već bijesan:)

Sarmica
05-12-2011, 14:56
e,baš si dobro odgovorio:)
a mogu li nekad i te što se stalno smješkaju biti odbojne:hm: znaš ono ..stalno osmijeh na licu,dođe ti da joj limun staviš u usta:zrika:

:raz_114:ludačo

ti si još mali:dada:kad porasteš drugačije ćeš razmišljati:dada:

Obešenjak
05-12-2011, 15:00
a kad je muškarac recimo nervozan,a žena to ne primjećuje..jel on bude još više nervozan:hm:
il već bijesan:)

ih, zar postoji nešto što žene ne primećuju? :) primeti ona, nego je nije briga :P
iskreno, ja se uvek trudim da ne pokazujem drugima svoju nervozu, posebno ako ne poznajem dugo tu žensku osobu...:)

DaDole
05-12-2011, 15:02
ih, zar postoji nešto što žene ne primećuju? :) primeti ona, nego je nije briga :P
iskreno, ja se uvek trudim da ne pokazujem drugima svoju nervozu, posebno ako ne poznajem dugo tu žensku osobu...:)

to je lijepo od tebe:) znači da znaš da vladaš sobom:)

Obešenjak
05-12-2011, 15:11
..i sobom i drugima :)

DaDole
05-12-2011, 15:16
..i sobom i drugima :)
pa to je već manipulacija:lol:

Obešenjak
05-12-2011, 15:19
pa to je već manipulacija:lol:

mi učili iz psihologije da manipulacija nije negativan pojam :)

mona
06-12-2011, 04:17
mi učili iz psihologije da manipulacija nije negativan pojam :)
jeste :)

mona
06-12-2011, 04:18
Zasto se desava da muskarac nema petlje da pridje zeni koja mu se svidja i bude pasivan...
Zar ne zna da ce je tako izgubiti ?

Paranoik
03-01-2012, 00:25
Na to ne postoji univerzalan odgovor, koji bi bilo koji muškarac mogao dati, ali moguće je da je poenta u dve stvari:
1. strah kako opravdan tako i neopravdan
2. pogrešne ili iskrivljene slike koje nam mediji daju o devojkama

Elem, ovo pod dva mu spada u onaj domen da volimo naučeno, to jest da nam se sviđa ono što su nas naučili da nam se sviđa, pa onda neki jadničak se primi na devojku koja izgleda kao avion, a on npr misli, iako je ne poznaje da će nju da fascinira debljina njegovog novčanika i tako te neke gluposti, te svoj intelekt stavlja, ne u drugi, već u treći plan.
Kada se desi da se devojka svidi nekom deĆku, takođe postoji varijanta da oseti neviđeni stra', k'o pred ispit na prvoj godini, pa se utronja i bude neopušten i zategnut.

Sad sam se nalupateao, ali ako baš mi ide http://razbibriga.net/imported/2011/12/zw1e1s-1.gif

DaDole
03-01-2012, 08:18
E,Vrach je dao sjajan osvrt:) Zanima me šta je to opravdan strah:hm:

Paranoik
03-01-2012, 10:25
Opravdan stra' je, rekao bih, onaj koji osećamo usled činjenica keje znamo o nečemu/nekome.

DaDole
03-01-2012, 11:21
Opravdan stra' je, rekao bih, onaj koji osećamo usled činjenica keje znamo o nečemu/nekome.
a neopravdan? misliš na neke fobije..

Paranoik
03-01-2012, 11:45
jašta, nastalih na osnovu predrasuda, projekcija, etc

marlon
23-02-2012, 22:46
Na to ne postoji univerzalan odgovor, koji bi bilo koji muškarac mogao dati, ali moguće je da je poenta u dve stvari:
1. strah kako opravdan tako i neopravdan
2. pogrešne ili iskrivljene slike koje nam mediji daju o devojkama

Elem, ovo pod dva mu spada u onaj domen da volimo naučeno, to jest da nam se sviđa ono što su nas naučili da nam se sviđa, pa onda neki jadničak se primi na devojku koja izgleda kao avion, a on npr misli, iako je ne poznaje da će nju da fascinira debljina njegovog novčanika i tako te neke gluposti, te svoj intelekt stavlja, ne u drugi, već u treći plan.
Kada se desi da se devojka svidi nekom deĆku, takođe postoji varijanta da oseti neviđeni stra', k'o pred ispit na prvoj godini, pa se utronja i bude neopušten i zategnut.

Sad sam se nalupateao, ali ako baš mi ide http://razbibriga.net/imported/2011/12/zw1e1s-1.gif

ako ako dobro ti ide... uzgred, ja sam uvek zategnut :lol:

mica
24-02-2012, 07:24
E, muskarci, da vas pitam...
Kako biste reagovali da upoznate zenu/devojku cija je najbolja drugarica gay?
Da li bi vam to smetalo i da li bi na nju gledali kao potencijalnu konkurenciju?
(nemojte da me lincujete sad :g:)

DaDole
24-02-2012, 07:51
sreća pa je tema u ovoj sobi:haha:a još veća sreća što neda nije muško:zrika:
izvolite momci:g:

mica
24-02-2012, 08:05
sreća pa je tema u ovoj sobi:haha:a još veća sreća što neda nije muško:zrika:
izvolite momci:g:

A zivo me zanima tvoje misljenje po ovom pitanju, iako nisi musko :kreza:

Firefighter
25-02-2012, 20:35
Dva odgovora.
1. Da, zabrinuo bih se, uplasio da mozda moram da delim, a u ljubavi je tesko deliti a da ne boli.
2. Hm, lepa kombinacija 2+1 (ovako bih i da delim :raz_076:).

mica
26-02-2012, 00:41
Dva odgovora.
1. Da, zabrinuo bih se, uplasio da mozda moram da delim, a u ljubavi je tesko deliti a da ne boli.
2. Hm, lepa kombinacija 2+1 (ovako bih i da delim :raz_076:).

Jesi ti sigurnan da si muskarac:huh: :lol:
Svaka cast na iskrenom odgovoru :bravo:

marlon
26-02-2012, 00:45
E, muskarci, da vas pitam...
Kako biste reagovali da upoznate zenu/devojku cija je najbolja drugarica gay?
Da li bi vam to smetalo i da li bi na nju gledali kao potencijalnu konkurenciju?
(nemojte da me lincujete sad :g:)

:g:

Cruz
26-02-2012, 08:32
da li je istina da se rado udvarate plavusama, ali da ipak vise volite crnke? :hm:

Bandit
09-06-2012, 07:58
Ako uzmemo u obzir da su muškarci uglavnom...daltoniste..možeš da predpostaviš kakav je odgovor..
De smem da kažem istinu ubiće me žena Plavuša..

Firefighter
10-06-2012, 22:02
Tesko pitanje moram priznati. Ovde sam potpuno neodlucan. Ali...za nijansu vode crnke (oprostite plavuse moje)

DaDole
11-06-2012, 07:40
Ako uzmemo u obzir da su muškarci uglavnom...daltoniste..možeš da predpostaviš kakav je odgovor..
De smem da kažem istinu ubiće me žena Plavuša..

:bisa:
a da li je istina da prava ljubav zažmiri na boje:b: očiju naprimjer:lol:

Moonster
17-06-2012, 02:41
da li je istina da se rado udvarate plavusama, ali da ipak vise volite crnke? :hm:
Jeste, a zato je najbolje rešenje crnka farbana u plavo :kapa:
Najbolje od oba sveta :pusi:

Padalica
16-08-2012, 07:46
pitanje:
Zasto muskarci izbegavaju temu koja se tice njihovih gaca?:ceka:

DaDole
16-08-2012, 07:47
:ceka: padalice,i ja se to od juče pitam:haha:

sudjenik
09-10-2012, 22:31
pitanje:
Zasto muskarci izbegavaju temu koja se tice njihovih gaca?:ceka:

ja ne izbegavam, pitaj sta te zanima?

jovicanovica
28-06-2013, 10:51
evo i ja cu da odgovorim na temu gaca :zrika:

marelica
23-10-2013, 12:37
koga da pitam kad mesecima nema nikoga :qq:

Man
23-10-2013, 12:58
nije bilo pitanja :namcor:

marelica
23-10-2013, 13:03
Upecala te žena/devojka u strastvenom zagrljaju sa drugom ženom.
Ti ipak želiš da spasiš vezu, koje je tvoje opravdanje za nezgodnu situaciju :mrgreen:

Man
23-10-2013, 13:19
Pravim muškarcima se to ne događa :nene:

marelica
23-10-2013, 16:14
zamisli da nisi pravi muškarac :lol:

Nežnicah
23-10-2013, 17:12
čudi me da ti i naš drugar salel nije odgovorio :hm:

salel
23-10-2013, 19:03
kad sam već prozvan...

tema : sumnjam da ijedan muškarac to može da zamisli kao što ni jedna žena ne može da zamisli da nije prava jer to bi bilo negiranje sopstvene ličnosti i kolaps superega

DaDole
23-10-2013, 19:58
kad sam već prozvan...

tema : sumnjam da ijedan muškarac to može da zamisli kao što ni jedna žena ne može da zamisli da nije prava jer to bi bilo negiranje sopstvene ličnosti i kolaps superega

samo bih te molila da definišeš šta ti je super ego?

Man
23-10-2013, 20:21
Nisam ja kazao da sam ja pravi muškarac, nego da se to ne događa pravim muškarcima :cicak:
Ja sam zlatna papuča i ne smem da se bavim takim stvarima :blenta:
A vidim da sale ne može da potrefi temu pa da mu je nacrtaš :haha: a voli da se nabaca frazama ko frajla kolomazom :lolan:

salel
23-10-2013, 20:25
Id(ono) je jedina komponenta ličnosti koja je prisutna od rođenja. Ovaj aspekat ličnosti je potpuno nesvestan i obuhvata instiktivno i primitivno ponašanje. Prema Frojdu, ovo je izvor psihičke energije, glavna komponenta ličnosti. Id je vođen principom zadovoljstva,koji teži za hitnim zadovoljenjem želja i potreba. Ako se ove potrebe ne zadovolje odmah, rezultat je stanje anksioznosti ili napetosti. Na primer,osećaj gladi li žeđi bi trebalo da proizvede želju za hranom i pićem. Id je veoma važan u prvim godinama života jer obezbeđuje ispunjenje detetovih potreba. Ako je dete gladno ili ako mu je neprijatno,ono će plakati sve dok se njegovi zahtevi ne ispune.Ali, id nije moguće zadovoljiti lako i neposredno. Mi moramo naše postupke podestiti datim uslovima. Zato stupa u dejstvo drugi deo ličnosti koji se naziva ego(ja). Vodeći računa o realnoj situaciji,ego,makar zaobilazno,nastoji da omogući zadovoljenje onoga čemu nagonski deo teži.
Treći deo ličnosti koji razlikuje Frojd jeste super-ego(nad-ja). Taj deo ličnosti se,prema Frojdu,sastoji od principa normi koje je pojedinac vaspitanjem u kući,pre svega identifikacijom sa ocem,a onda i raznim drugim socijalnim uticajima,usvojio. Pojedinac ih je uneo,untrojicirao u sebe i oni postaju važan reglulator njegovog ponašanja. Glavna uloga tog dela ličnosti jeste zadržavanje i sprečavanje zadovoljenja zahteva koji postavlja id,a koji nisu u skladu sa društvenim moralom,posebno različitih seksualnih i agresivnih težnji,i da ih potiskuje iz sfere svesnog u nesvesno.

source : https://sites.google.com/site/sigmundfreudandhiswork/struktura-licnosti‎

DaDole
25-10-2013, 14:03
Mi žene bismo da nam odgovori muškarac:pusi2: a ne google:lolan:

salel
25-10-2013, 14:31
Upecala te žena/devojka u strastvenom zagrljaju sa drugom ženom.
Ti ipak želiš da spasiš vezu, koje je tvoje opravdanje za nezgodnu situaciju :mrgreen:

Pitanje je vrlo neprecizno. Zagrljaj na ulici, na javnom mestu ILI u stanu,u krevetu,obučeni ili ne.......Odgovor je nemoguć na ovako šifrirano pitanje.

DaDole
25-10-2013, 17:09
Evo i ja da pitam:hm:
šta je to strastven zagrljaj:blenta: da bih omogućila dešifriranje pitanja:dada:

salel
25-10-2013, 18:36
Opasna si ti nedo, ko te nezna skupo bih te platio, nebi pitao za cenu.:raz_076:

Strastan zagrljaj je nemoguće opisati jer i vrlo nežan i na izgled prijateljski može izazvati buru emocija i obratno. Eto kratko i jasno. :dada:

DaDole
25-10-2013, 18:40
dobro,fala salel na objašnjenju..:dada: a sad mi reci u čem je razlika..ako je strastven gdje se dogodio:kapa:

salel
25-10-2013, 18:55
Dobro, na nekom prijemu, koktelu...oni se "suzdržano strasno" zagrle jer samo njih dvoje znaju šta im je u duši a to se spolja nimalo ne vidi. To primeti njegova ... ili njen ..... i šta mogu na osnovu toga da zaključe. Ništa, mogu samo da posumnjaju kao što mogu i na osnovu bilo kakvog drugog događaja.:dada::pardon:

Man
25-10-2013, 19:04
sad si se zapetljao :smeh: nego se lepo vratite na pitanje, ko ume nek odgovori :b: a ko ne ume nek pametno ćuti.

wednesday
10-03-2014, 11:32
Da li se dešava da nekad poredite sadašnju partnerku sa prethodnicom, pronalazeći mane ili prednosti kod ove sadašnje? Nebitno da li se radi o seksu ili nečemu drugom tipa oblačenje, šminka, ponašanje u društvu... :jede:

DaDole
13-03-2014, 13:56
Kako muškarcima dati do znanja da su monotoni i predvidljivi :kapa:

salel
13-03-2014, 14:09
samo je jedan uzbudljiv i nepredvidiv......i njemu to daj do znanja :ceka: ......jel da je to jednostavnije :rile:

wednesday
14-03-2014, 14:00
A odgovor na moje pitanje? :blenta:

DaDole
14-03-2014, 14:02
A odgovor na moje pitanje? :blenta:

sačekaćeš dok se neki muškaĆ ne pojavi i bude hrabar:dada:

wednesday
14-03-2014, 14:06
Mislila sam da su svi hrabri, sačekaću ja onda.
A možda se u međuvremenu setim još nekih pitanja za mučenje :jede:

DaDole
14-03-2014, 14:10
sve više mislim:kapa:
da otvorim novu temu:kapa:

otvorena:say:

salel
14-03-2014, 14:33
Da li se dešava da nekad poredite sadašnju partnerku sa prethodnicom, pronalazeći mane ili prednosti kod ove sadašnje? Nebitno da li se radi o seksu ili nečemu drugom tipa oblačenje, šminka, ponašanje u društvu... :jede:

Nikada nemože ni prethodna ali ni buduća da bude bolja od sadašnje :rile:

wednesday
14-03-2014, 14:36
Sviđa mi se odgovor Salel, zahvaljujem :g:

DaDole
14-03-2014, 14:38
Da li muškarci zaista misle da uspješno lažu:kapa:

salel
14-03-2014, 14:50
šećerlemica je ljupka, mila, draga i pametna :hm:

Sarmica
15-03-2014, 09:58
Kako muškarcima dati do znanja da su monotoni i predvidljivi :kapa:

ne daj bouže da živim s nekim nepredvidljivim:ququ: zamisli da nikad ne znaš šta možeš da očekuješ:eek:
bolje da budu dosadni

DaDole
17-03-2014, 11:50
ne daj bouže da živim s nekim nepredvidljivim:ququ: zamisli da nikad ne znaš šta možeš da očekuješ:eek:
bolje da budu dosadni

ne bih ja da budu dosadni:nene:
to onda ko bara...treba da teče kao potok barem:haha:

Sarmica
18-03-2014, 12:58
teklo ne teklo nama se ne može ugoditi i točka:mv:

Rosa
25-03-2014, 15:00
Nikada nemože ni prethodna ali ni buduća da bude bolja od sadašnje :rile:

E evo mog pitanja..Da li je ovo tačno?http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_147.gif

http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_147.gifi u kojim to situacijama,nije? ( da se ne lažemo, u većini nije)

Moonster
06-05-2014, 15:43
nije tacno :aha: nije tacno dok ne nadjes onu "pravu", tada je tacno :aha:

sudjenik
08-06-2014, 18:04
E evo mog pitanja..Da li je ovo tačno?http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_147.gif

http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_147.gifi u kojim to situacijama,nije? ( da se ne lažemo, u većini nije)

odgovor adekvatan uzrastu :raz_068:

Padalica
21-06-2014, 15:23
pitanje:palac:
na sta se najcesce vadite kad omanete u keksu:slamka:

p.s ne prihvatam odgovor to mi se nikad nije desilo:kicos:

DaDole
21-06-2014, 17:29
:hahaha:
i podpitanje u okviru gore navedenog pitanja..da li se uopšte vadite:blenta:

salel
21-06-2014, 18:41
pitanje:palac:
na sta se najcesce vadite kad omanete u keksu:slamka:

moj savet je : nikako ne vadite ako želite da ne omanete

DaDole
21-06-2014, 19:20
Zašto muškarci misle da dobro lažu:kapa:

salel
21-06-2014, 20:12
da li ovo pitanje ima veze sa mojim prethodnim odgovorom pitam, da bih znao kako da odgovorim :namcor:

DaDole
21-06-2014, 20:26
da li ovo pitanje ima veze sa mojim prethodnim odgovorom pitam, da bih znao kako da odgovorim :namcor:
ne znam kako da ti saopštim salel,al nema mi druge već da ti teška srca priznam da nema:haha:
izvoli odgovori:palac:

salel
21-06-2014, 20:36
ne znam kako da ti saopštim salel
izvoli odgovori:palac:

saopšti mi običnim, ljudskim, jednostavnim rečima, okuraži se, veruj mi neću te razočarati ni izneveriti :uteha:

Summer White
21-06-2014, 20:54
pa ja neznam ovde osim Mana ni jednog muškog...:blenta:
zato pitam našeg jedinca kako mu je sa nama ženama? :raz_125:

Man
21-06-2014, 21:03
da nisam lud davno bi pored vas poludeo u glavu :blenta:

salel
21-06-2014, 21:13
misim da smo se mi već negde upoznali :raz_038:
vi ste Summer Wine
a ja sam ja Jeremija :ljubimruke:

Summer White
21-06-2014, 21:58
hihi Mane.. :raz_082: izdrži
Neznam Salel..mislim da se nismo sreli..eto sad znam da si i ti tu osim Mana...još jedan živ muškarac medju nama :raz_076: