Pogledaj Punu Verziju : brak iz ljubavi...
rile_nezni_oblak
24-06-2011, 17:35
na primer, neki decko dobije sedmicu na lotou i sad, to je tajna, ali vi imate nekog rodjaka sto radi u narodnoj lutriji i to se procuje i jel biste se udale za njega?
rile, doče, more on imati para k'o pleve, dzaba... nije zlato sve sto sija:pusi:!
Moonster
24-06-2011, 17:52
rile, doče, more on imati para k'o pleve, dzaba... nije zlato sve sto sija:pusi:!
Jedna od jako retkih, ajmo dalje :pusi:
na primer, neki decko dobije sedmicu na lotou i sad, to je tajna, ali vi imate nekog rodjaka sto radi u narodnoj lutriji i to se procuje i jel biste se udale za njega?
Odma sutra:kapa:
Prvo da ja vidim ko je taj decko, od cijih je, kaki je co'ek a za novce cemo lako... Novci se potrose i posle osta .. sta?
nije valjda lud da se ženi.. :hm:
nije valjda lud da se ženi.. :hm:
Pa to i meni prvo pade na pamet.
mozda je bas resen da se zeni... rile testira nas, zene :pusi:
Moonster
24-06-2011, 18:52
Prvo da ja vidim ko je taj decko, od cijih je, kaki je co'ek a za novce cemo lako... Novci se potrose i posle osta .. sta?
Druga ptica iz retkog jata, ajmo dalje :pusi:
Odma sutra:kapa:
:raz_114::raz_114:
Sandokan
24-06-2011, 18:57
Imam teknički problem ... neje legalizovano :qq: .... al prvi potpis (tad je obično iz ljubavi :qq:) je najteži ...... posleM je to verovatno lakše :haha:
Nenene,ja i Valkirica bi to obavile bez udaje :mm:
причалица
24-06-2011, 19:20
Jedna od jako retkih, ajmo dalje :pusi:
:raz_114:
pa kad potroši novce, baš me brige čiji je i kakav je....odoh ja :)
p.s. lažem.
hm...i onda skontas da mu smrdi iz usta,nosi pocepane gace,prdi u snu,jede prstima salatu i ima ducak nokat na malom prstu da si ceska uvce i nos..:nene:
Sandokan
24-06-2011, 19:25
Sad stvarno ...................... ne znam šta bi moglo naterati na takvo nešto (pričam o nekoj bogatoj žemskoj osobi) ....
причалица
24-06-2011, 19:27
Sad stvarno ...................... ne znam šta bi moglo naterati na takvo nešto (pričam o nekoj bogatoj žemskoj osobi) ....
da nisi napisao ovo u zagradi, mislila bih da si od micine sorte...a da te ne poznajem ;)
hm...i onda skontas da mu smrdi iz usta,nosi pocepane gace,prdi u snu,jede prstima salatu i ima ducak nokat na malom prstu da si ceska uvce i nos..:nene:
osim ovog nokta - sve ostalo je za ljude :rumenko:
Sandokan
24-06-2011, 19:29
da nisi napisao ovo u zagradi, mislila bih da si od micine sorte...a da te ne poznajem ;)
Ma ja to zbog uvoda da ne pomisli Mica svašta o meni :qq:
Ma ja to zbog uvoda da ne pomisli Mica svašta o meni :qq:
ne misli mica nista veceras,nema cime..:aha:
:cmok:
причалица
24-06-2011, 19:30
ne misli mica nista veceras,nema cime..:aha:
:cmok:
ma proći će to ''nemanje ničeg'' :lol:
rile, a sta ako je peder? :lol:
причалица
24-06-2011, 19:48
rile, a sta ako je peder? :lol:
nemoj da zbunjuješ čoveka :lol:
QueenOfClubs
24-06-2011, 21:13
+ реши све да да у добротворне сврхе. :pada:
+ реши све да да у добротворне сврхе. :pada:
taman odgovarajuci kraj :lol:
причалица
24-06-2011, 22:01
taman odgovarajuci kraj :lol:
taman sa onim rupičastim gaćama :raz_114:
taman sa onim rupičastim gaćama :raz_114:
i sa noktom na malom prstu :haha:
причалица
24-06-2011, 22:03
i sa noktom na malom prstu :haha:
nemamo više iluzije :(
nemamo više iluzije :(
sve sam iih raybila...:lupko:
причалица
24-06-2011, 22:05
sve sam iih raybila...:lupko:
nisi sama, micke, ako je za utehu....missim, nisi ih sama razbila.
nisi sama, micke, ako je za utehu....missim, nisi ih sama razbila.
dobro je :) razbila sam ih sebi,avim dovoljno :D
deluje mi kao neki jako sosfistifiran tip :roll:
a ima l i mali češljić u stražnjem džepu pantalona:hm:
ako nema,ja ne b:haha:
:raz_068:vec po opisu mi je neodoljiv..sto rece neko sofisticiran..oma bih se zaljubila u njega..pare..kakve pare,one su samo maaali plus
najvise volim takve decake :mm:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.