Pogledaj Punu Verziju : najjaci covek...
rile_nezni_oblak
07-07-2011, 21:49
sta mislite, ko je najjaci na ovom forumu?
anketa kaže niko.. :hm: sve slabići...
Cek, videcemo na zimu kad stigne ugalj i drva za cepanje... ko brze utovari, nacepa... taj je i najjaci.
QueenOfClubs
11-07-2011, 13:15
У ком смислу најјачи?
Sandokan
11-07-2011, 13:21
sad videk da sam na donjoj granici superteške :qq: .....
Slowpoke Rodriguez
12-07-2011, 22:03
Cek, videcemo na zimu kad stigne ugalj i drva za cepanje... ko brze utovari, nacepa... taj je i najjaci.
Ja to vec obavio... :pusi:
Zvanicno proglasavam Rigela za najjaceg co'eka na ovom forumu. Cestitam Rigel! :raz_099: :raz_114:
Sandokan
13-07-2011, 10:14
Zašto imam utisak il da se ja ne razumem u kategorizaciju ili da odgovori na anketi nesu baš bili iskreni :nene:
Cuj,a koliko si ti drva iscepao?:raz_125:
Sandokan
13-07-2011, 10:19
Mikili anketa (mislim znam ljude teško da nesmo ista kategorija :aha:).... drva skoro nesam cepao .... al umem :g:
rile_nezni_oblak
13-07-2011, 11:07
ja svake godine cepam drva, majke mi.. najmanje po 5 kubika, iliti, kubnih metara... i majka mi umesi pitu... :(
ja svake godine cepam drva, majke mi.. najmanje po 5 kubika, iliti, kubnih metara... i majka mi umesi pitu... :(
:raz_114: ....
Rile, nisi rekao kakav si sa ugljem. Kol'ko brzo utovaras... ugalj naravno? :palac:
Nego :srpski: nesto sad gledam rezultate ankete. Vid' ti :vidiovo: Sandokan sto ume da cepa.. drva. :qq: Bez teksta sam ostala.
http://youtu.be/dPn6vN6hj8w ubedljivo najaci :haha:
vidim rile pricha o cepanju drva...
ja isto tako prevalim jedno 15 dzakova krompira u septembru kroz ruke..
i 8 tona uglja u oktobru ... :aha:
ozbiljno vam kazem...
ribizla je najjači čovek na forumu.. :navija:
e ovako,predlazem da ih poredjamo na livadu.dovucemo pet kubika drva,bukve pa da vidimo :kreza:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.