Pogledaj Punu Verziju : Prvo je bilo '' ne ne ne'' posle ''da da da''
jeste imali,a imali ste sigurno, kad vam neka kaze prvo ne,ne,pa se to pretvori u da da,ovo je mesto za muske osvajacke price,kako ste neku...... preobratili
Očekivala sam barem desetine postova,al naši momci su tako fini ili kako sad vole da im se kaže: Samozatajni:)
Baš me zanima ima l koji da mu se izmakla ;)
ja sam imala tisucu takvih situacija :lol: e al posle je kod mene bilo :nene: ne volim da gubim vreme na femkanje :nene:
Ja ne razumijem kako neko uopšte kaže : Ne..nije mi jasno nikako..mislim ako je već ušao u proces zbližavanja:haha:
Ja ne razumijem kako neko uopšte kaže : Ne..nije mi jasno nikako..mislim ako je već ušao u proces zbližavanja:haha:
ma nije tu jos doslo do zblizavanje,to ti je onaj momenat kad se zene femkaju,oce,pa nece,itd..
ma nije tu jos doslo do zblizavanje,to ti je onaj momenat kad se zene femkaju,oce,pa nece,itd..
aha..onda mi nije jasno vrijeme koje protekne od prvog " Ne" do prvog "Da":hm: računamo u minutama ili;)
pa izmakle su mi mnoge, mnoge...al ko me jebbe kad sam bio početnik i nisam umeo...
malavelika
11-09-2011, 18:52
jeste imali,a imali ste sigurno, kad vam neka kaze prvo ne,ne,pa se to pretvori u da da,ovo je mesto za muske osvajacke price,kako ste neku...... preobratili
ja nisam musko, al najvise volim musko koje me natera da od "ne, ne, ne"kazem "" o, da" :lol:
jos ako to uspe da odradi brzo, a prefinjeno, njegova sam zanavek :mv:
ne prihvatam ne kao odgovor :haha: :haha:
samo jednu, zato se greskom ozenih ;)
Znači da postoji put od NE do DA koji završava brakom:qq:
prosto ne mogu da vjerujem :nene:
postoji.. :aha: pitaj konana ako mi ne veruješ.. :lol:
postoji.. :aha: pitaj konana ako mi ne veruješ.. :lol:
pa zar i ti :qq:
koliko bih se ja puta udala dosad da sam išla tom prugom:hm:
ne znam šta je tu tako čudno.. samo se malo predomisliš.. :aha:
rile_nezni_oblak
15-09-2011, 10:10
pa zar i ti :qq:
koliko bih se ja puta udala dosad da sam išla tom prugom:hm:
kazes, udala? :rile:
kazes, udala? :rile:
rile legendo..:) htjela sam reći koliko bih se ja dosad puta udavala:)
Znači da postoji put od NE do DA koji završava brakom:qq:
prosto ne mogu da vjerujem :nene:
ybg, sto vise navalis, manje vidis :lol:
ybg, sto vise navalis, manje vidis :lol:
:haha:
eee... blago nama...:lol:
:haha:
eee... blago nama...:lol:
normalno, dobilo smo srecom visak optimizma od onog sudije odozgo :lol:
ja sam se izgubila u svoj sili ovih citirnaih odgovora..nikako da pohvatam neku poentu...ali mi nekako obrnuto postavljene reci deluju zanimljivije...sta onda,kako onda? :sojka:
Vragolanka
15-09-2011, 14:42
ja sam se izgubila u svoj sili ovih citirnaih odgovora..nikako da pohvatam neku poentu...ali mi nekako obrnuto postavljene reci deluju zanimljivije...sta onda,kako onda? :sojka:
onda se lagano kaj, ili se razvedi... :sojka:
a 'el sam banovan?
16-09-2011, 15:13
meni uvek obratno
prvo da da da
a posle kad se skinemo
ide ne ne ne
:huh:
onda se lagano kaj, ili se razvedi... :sojka:
baaas..ima tu i drugih opcija:sojka:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.