Pogledaj Punu Verziju : kad bi mi bili vlast...
i postade rile laki admin premijer... sasvim slucajno, i sad mu ocajnicki treba nasa pomoc... mi ministri... koliko ima minisstarstava? hoce li nas biti dovoljno? ja bih uzela prosvetu... jer tu lezi spas... i ako bih ikako mogla da uticem na medije...
Vragolanka
03-09-2011, 21:50
vojska i policija... odma da se javim, da ne bude posle - nismo znali. :raz_129:
sve ce ovo da ide prvo na glasanje, demokratski...
supermen*prvi
03-09-2011, 21:52
Moj resor je vojska i narodna odbrana. Sam sebe proglasavam za Vrhovnog komandanta oruzanih snaga. Imam i vojsku i ratnickog iskustva.
prvo moramo premijeru da izlozimo nas plan za preporod Srbije, pa da premijer odluci...
samo bi da ratujete... sto se za motiku ne otimate nego za vojsku! a i nemamo jos kvorum, dzabe se otimate.
supermen*prvi
03-09-2011, 21:53
Vidim da cu odmah da zaratim oko resora i zvanja.
supermen*prvi
03-09-2011, 21:54
Sto se tice kvoruma ja sam sam sebi kvorum. Odluku sam doneo jednoglasno i sad idem da pripremam vojsku.
Vragolanka
03-09-2011, 21:55
Moj resor je vojska i narodna odbrana. Sam sebe proglasavam za Vrhovnog komandanta oruzanih snaga. Imam i vojsku i ratnickog iskustva.
e to nam je poznato, al se nisi ni pokazo, ni dokazo. :pusi:
ps. čega se pametan stidi... :lol:
supermen*prvi
03-09-2011, 21:57
e to nam je poznato, al se nisi ni pokazo, ni dokazo. :pusi:Dovoljno da vladam srpskom vojskom. Sa onim sto je dokazano mogu da ratujem i preko okeana.
ja sam otpor.
revolucija..
necu u vlast.
Vragolanka
03-09-2011, 22:00
Dovoljno da vladam srpskom vojskom. Sa onim sto je dokazano mogu da ratujem i preko okeana.
nemoj da me vučeš za jezik.
dovoljno je samo da se setim metoda tvog ratovanja i kriterijuma pri odabiru vojske.
i da sam ja nadležna, ne bi postojao nigde više.
miiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr u skupstini!
supermen*prvi
03-09-2011, 22:04
nemoj da me vučeš za jezik.
dovoljno je samo da se setim metoda tvog ratovanja i kriterijuma pri odabiru vojske.
i da sam ja nadležna, ne bi postojao nigde više. Znaci da je sve bilo uspesno i na nivou cim se ti sa time ne slazes.
Vojska je spremna:
http://www.youtube.com/watch?v=62-y1K4zFRQ&feature=player_embedded#!
Vragolanka
03-09-2011, 22:05
Znaci da je sve bilo uspesno i na nivou cim se ti sa time ne slazes.
Vojska je spremna:
http://www.youtube.com/watch?v=62-y1K4zFRQ&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=5GEK2VE2HCM
:raz_114:
supermen*prvi
03-09-2011, 22:05
ja sam otpor.
revolucija..
necu u vlast.Kako sad neces vlast? A bila si svojevremeno General. :sad:
znaci, vas dvoje cete biti referenti za protivpozarnu zastitu...
e sad vec imamo kvorum... i sednica vlade moze da pocne
причалица
03-09-2011, 22:47
znaci, vas dvoje cete biti referenti za protivpozarnu zastitu...
ima da se razbiju od posla....naročito ako budu gasili ove uspaljene glave hahahaha
ne kaže se kvorum nego forum.. :jede:
причалица
03-09-2011, 22:48
:raz_114: pa da...kakva je to sednica bez foruma
i postade rile laki admin premijer... sasvim slucajno, i sad mu ocajnicki treba nasa pomoc... mi ministri... koliko ima minisstarstava? hoce li nas biti dovoljno? ja bih uzela prosvetu... jer tu lezi spas... i ako bih ikako mogla da uticem na medije...
Ma ti samo izbaci darvinovu teoriju iz nastavnog programa i oma ćeš da se proslaviš. :aha:
ahahahah da da u pravu si...
Ma ti samo izbaci darvinovu teoriju iz nastavnog programa i oma ćeš da se proslaviš. :aha:
joj boze, jel ta zena sme da izadje na ulicu od sramote?
supermen*prvi
03-09-2011, 22:52
znaci, vas dvoje cete biti referenti za protivpozarnu zastitu...Ona neka bude vatrogasac. Ja ipak zadrzavam vojni resor. :lol:
pa da.. i stari grci su imali forum..
:haha:
причалица
03-09-2011, 22:53
ma ko se nje seća...
rile_nezni_oblak
03-09-2011, 22:55
Састав
Влада Републике Razbibriga формирана је 03. septembra 2011. године, именовањем др rile_laki_stagod за председника.
Председник Владе и министар финансија
rile_laki_stagod
Генерални секретар -
Потпредседници и министри
заменик председника Владе и министар унутрашњих послова
потпредседник Владе
потпредседник Владе
потпредседник Владе
министар спољних послова
министар одбране
министар правде
министар пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде
министар економије и регионалног развоја
министар за инфраструктуру и енергетику
министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу
министар просвете и науке
министар омладине и спорта
министар здравља
министар рада и социјалне политике
министар животне средине, рударства и просторног планирања
министар културе, информисања и информационог друштва
министар вера и дијаспоре
министар без портфеља
planinar
03-09-2011, 22:56
Mogu li ja da budem službni brica?
rile_nezni_oblak
03-09-2011, 22:57
ne, al' kakve veze ima darvinova teorija sa tim sto je rile_laki_stagod postao premijer? :(
jadni ministri.. :qq:
ne, al' kakve veze ima darvinova teorija sa tim sto je rile_laki_stagod postao premijer? :(
pa evolucija ovo ono.. šta znam.. :lol:
sto me bre lazete da je moje ministarstvo najbolje! vidis da sam na poslednjem mestu! necu bez portfelja. necu.
supermen*prvi
03-09-2011, 23:00
Ja predlazem da se usvoji manijakov predlog o ministarskoj fotelji za sex. :ok:
To je samo privremeno Lilu.. :hm: dok se ne ukaže prava prilika
rile_nezni_oblak
03-09-2011, 23:00
posto svaki premijer, po ugledu na onog pravog, mora da pusta bradu, otvaranje tog radnog mesta bi bilo nepotrebno opterecivanje budzeta i dodatno povecanje ionako prevelike administracije... al', moze, naravno... nije problem... :)
a ministarkama noge brijes? missim ako nisu stigle da se izdepiliraju...
supermen*prvi
03-09-2011, 23:01
sto me bre lazete da je moje ministarstvo najbolje! vidis da sam na poslednjem mestu! necu bez portfelja. necu.Os da budes desna ruka ministra za sex. Spermamen je ministar.
supermen*prvi
03-09-2011, 23:02
posto svaki premijer, po ugledu na onog pravog, mora da pusta bradu, otvaranje tog radnog mesta bi bilo nepotrebno opterecivanje budzeta i dodatno povecanje ionako prevelike administracije... al', moze, naravno... nije problem... :)On i voli da ima funkciju i da ne radi. Neka bude brica bez musterija. :lol:
Pa jeste. Kakve je sreće, njemu samo nedepilirane ministarke mogu da dopadnu. :sad:
Os da budes desna ruka ministra za sex. Spermamen je ministar.
necu
http://razbibriga.net/imported/2010/07/ljutnja300-1.gif
supermen*prvi
03-09-2011, 23:08
necu
http://razbibriga.net/imported/2010/07/ljutnja300-1.gifA os da ti budes ministarka za sex a on tvoj pomocnik? :lol:
planinar
03-09-2011, 23:08
posto svaki premijer, po ugledu na onog pravog, mora da pusta bradu, otvaranje tog radnog mesta bi bilo nepotrebno opterecivanje budzeta i dodatno povecanje ionako prevelike administracije... al', moze, naravno... nije problem... :)
Ma ne moram da radim, ja ću da budem ministrima koristan zato što će znati ogovor kada im neko kaže: "ma ko te šiša".
planinar
03-09-2011, 23:10
E to već oću da radim i prekovremeno ako treba.
planinar
03-09-2011, 23:12
Pa jeste. Kakve je sreće, njemu samo nedepilirane ministarke mogu da dopadnu. :sad:
Je li moguće da me ti žališ zbog toga?
rile_nezni_oblak
03-09-2011, 23:13
Ma ne moram da radim, ja ću da budem ministrima koristan zato što će znati ogovor kada im neko kaže: "ma ko te šiša".
a ti mozes da im budes i dousnik njihov, brate mili... znas kako brica... taj sa svakim prica i sve zna... nista nikad da mu promakne...
Je li moguće da me ti žališ zbog toga?
ma jok.. :lol: foliram se...
planinar 007... glavni spijun...
sad kojica treba da napise: spijun koji me je voleo...
planinar
03-09-2011, 23:18
Yes, Yes, Bond, James Bond lično.
E pa on i jeste Džems Bond. Niste znali? :lol:
Yes, Yes, Bond, James Bond lično.
planinar
03-09-2011, 23:19
sad kojica treba da napise: spijun koji me je voleo...
Ne onaće da napiše: dozvola za ubistvo.
ja bih sad prenikovala kojicu... da mogu... ne bih trepnula :jasenka:
kad bi mi bili vlas ne bi vilenjali po forumima celu noć.. :aha:
e, a u šta bi me prenikovala?
pa bondova devojka... :pardon:
:krsti: :qq: :kadi:
Pa znaš da njegove devojke ne žive duže od pet minuta? :kk:
joj ljudi meni se spava,da nastavimo mi sednicu vlade sutra?
ma jes... nije istina...
Istina je. Eto htela si da izvršiš atentat na mene da bi uzela moj resor. :place:
Nije lako biti vlast. :place:
rile_nezni_oblak
03-09-2011, 23:27
ha ha ha ha ha kako dobar nik... :eek:
Istina je. Eto htela si da izvršiš atentat na mene da bi uzela moj resor. :place:
Nije lako biti vlast. :place:
koji resor? nije ni to istina... imam ja moj portfelj... tj nemam... bez njega sam...
planinar
03-09-2011, 23:31
E da znaš onda James Bond, tj. ja, ne bih živeo duže od pet minuta.
ma zivece ovaj naarod....
odoh ja da spavam, nastavljamo sednicu sutra!
ako je slobodno mesto ministra poljoprivrede ja bi konkuriso :slonce:
E mene mrzi sve da citam, pa ako je neko ovo predlozio, izvinjavam se:) ja bih organizovala radne akcije :kreza: da se druzumu, radimo i volemo :bisa:
vojska i policija... odma da se javim, da ne bude posle - nismo znali. :raz_129:
može,dogovoreno,tvoj sam zamenik..
šifra-vladar iz senke :lol:
i šta bi? Pala vlada? :hm:
Baltazar
21-09-2011, 21:26
i šta bi? Pala vlada? :hm:Izvrsio sam puc i zauzeo mesto predsednika i vrhovnog komandanta oruzanih snaga. Uvodim embargo na dalje informacije.
Izvrsio sam puc i zauzeo mesto predsednika i vrhovnog komandanta oruzanih snaga. Uvodim embargo na dalje informacije.
Stici ce te sudbina Pukovnika Gadafija:per:, mani se corava posla:pusi:
Baltazar
21-09-2011, 21:31
Stici ce te sudbina Pukovnika Gadafija:per:, mani se corava posla:pusi:Tog sam ja danas svrgo. On se krije po raznim zabitim mestima ovog foruma. Locirao sam ga i saljem po njega moje pristalice. Jes ti jedan od njih? m
Ja sam najtaniji od tajnih:per: i Mosad radi za mene, bolje se ti mani onih koji te guraju u propast. Cu neku lepu rec kazem za tebe, simpe si mi:kafa::pusi:
supermen*prvi
21-09-2011, 21:39
Ja sam najtaniji od tajnih:per: i Mosad radi za mene, bolje se ti mani onih koji te guraju u propast. Cu neku lepu rec kazem za tebe, simpe si mi:kafa::pusi:Taj ti simpa? :sad: Sad cu ja da mu pokazem koga je on svrgo sa pozicije Vrhovnog komandanta. Jes ti samnom ili sa njim?
Na nišanu ste obojica.. :palac:
Taj ti simpa? :sad: Sad cu ja da mu pokazem koga je on svrgo sa pozicije Vrhovnog komandanta. Jes ti samnom ili sa njim?
Lepsi si u odelu magira:per:, mnogoo si tako agresivan, mora zovem Koto da te...smiri:mrgreen:
rekao rile danas da će da vam uzme igračke i da vas najuri sa livade :aha:
Na nišanu ste obojica.. :palac:
Nije za decu taka igracka:per:
Samo se ti namesti u prvi red, bices pocasni gost veceras:kafa:
rekao rile danas da će da vam uzme igračke i da vas najuri sa livade :aha:
pa kad pre.. :place: tek sam dobila igračku..
i on je na nišanu onda.. :aha:
supermen*prvi
21-09-2011, 21:52
pa kad pre.. :place: tek sam dobila igračku..
i on je na nišanu onda.. :aha:Ja sam uz tebe da svrgnemo i Baltazara i Rileta. Ti da budes predsednik drzave a ja tvoja desna ruka. Nosicu i nasu crveno belu zastavu i grb sa zvezdom petokrakom. :pfc:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.