Pogledaj Punu Verziju : Ateisti više uživaju u seksu?
Ateisti više uživaju u seksu nego vernici - jer nemaju toliko razvijen osećaj krivice.
Istraživanje psihologa Darrela Raya i Amande Brown sa Univerziteta Kansas otkrilo je i da
nevernici imaju ispunjenije seksualne živote od onih osoba koje idu redovno u crkvu.
Istraživanje je otkrilo da nema razlike u količini masturbacije, seksa ili nekih nastranih
ponašanja između vernika i ateista. Ono što je drugačije kod jednih i kod drugih je
osećaj krivice koji je znatno češće prisutan kod vernika.
Krivica i savest su uočeni kod svih vernika, nezavisno od njihove veroispovesti.
Iako deluje da se ateisti bolje zabavljaju kada je reč o seksu, činjenica je da su oni
spadaju u grupu koja će se, kako je pokazalo isto istraživanje, lakše odlučiti na prevaru
partnera.
Za čega su krivi? :hm:
Mislite li da ima istine u ovome?
možda zbog vjekovne hipoteke koja se zove krivica a koju je hrišćanstvo jednostavno "poklonilo"..
причалица
30-09-2011, 08:38
:hm: nisam sigurna, jer ne volim uopštavanja....sigurno ima ateista koji ili ne uživaju u seksu ili ga izbegavaju...ne bih ja to vezivala za hrišćanski osećaj krivice uživanja u bludu :lol: nego eto...za nešto drugo.
ne bih ni ja vezivala ,ali ga ima..kod nekog manje,kod nekog više..kod mene ga nema nikako:stidljiva:
причалица
30-09-2011, 08:42
hoću da kažem da tog neuživanja u seksu ima koliko hoćeš....a najčešće zato što ne voliš osobu sa kojom si i da to nema veze sa ateizmom ili teizmom.
a i uživanja ima koliko hoćeš :lol: što takođe nema veze sa...mrzi me da pišem poslednji deo prethodne rečenice :lol:
Sandokan
30-09-2011, 08:47
Zanimljiva tema .... mada bar ja bih pre bilo kakvog odgovora na temu morao da znam šta se u ovoj priči podvodi pod pojam vernik :aha:
moja drugarica u vrijeme posta se uzdržava svega..čak i seksa..ona je vjernik u tom određenju:)
Sandokan
30-09-2011, 08:52
Pa pretpostavljam da medju vernicima, odnosno onima koji se strogo drže crkvenih pravila i zabrana ima veći procenat (nikako svi) onih koji imaju odredjeni problem sa seksom .... kao nečim, pa da upotrebim pretešku reč .... prljavim :aha:
причалица
30-09-2011, 08:54
moja drugarica u vrijeme posta se uzdržava svega..čak i seksa..ona je vjernik u tom određenju:)
pa i treba da se suzdržava od svakog mesa :raz_128: šalim se. missim, treba da se suzdržava od seksa tokom posta, ako posti ''kako treba''.
Zanimljiva tema .... mada bar ja bih pre bilo kakvog odgovora na temu morao da znam šta se u ovoj priči podvodi pod pojam vernik :aha:
to za vas budiste ne važi.. :lol:
причалица
30-09-2011, 18:44
to za vas budiste ne važi.. :lol:
znači, budisti su leđero, a?
el istina da ateisti ne koriste misionarsku pozu :hm:
причалица
30-09-2011, 18:47
el istina da ateisti ne koriste misionarsku pozu :hm:
znači, nisi ateista :lol: bar nešto...
Ne znam.. ovaj moj je pravoslavac.. :hm: moram da ga obavestim da je meni lepše nego njemu.. :hm:
причалица
30-09-2011, 18:48
Ne znam.. ovaj moj je pravoslavac.. :hm: moram da ga obavestim da je meni lepše nego njemu.. :hm:
:raz_114:
znači, nisi ateista :lol: bar nešto...
:nene: međed u pokušaju :(
pa jel uzivaju ovi ateisti vise u keksu il ne?! :hm: sta bi na kraju?
причалица
30-09-2011, 18:49
:nene: međed u pokušaju :(
ma kakav međed :cmok: onaj sa slike od jutros :cmok:
kojem kraju? nema kraja, ribizlo :)
kaže sa na karaju :palac:
kaže sa na karaju :palac:
sram da me bude.. :bela:
vidis da sam neiskusna totalno :bela:
:aha:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.