Pogledaj Punu Verziju : Muške čarape - pravila, pravila
Piše: Marko Stanković
Crne čarape s crnim cipelama, ili možda braon čarape s crnim cipelama a uz to braon
pantalone? Verovatno ste barem jednom bili u ovoj dilemi. Teško je nama prosečnim
muškarcima kada su u pitanju pravila oblačenja. Trudimo se da poštujemo sva pisana i
nepisana pravila oblačenja, i to obično iz jednog jedinog razloga, da se ne bi istakli u
grupi kao neko ko nema pojma kako da se oblači.
http://razbibriga.net/imported/2011/10/sockdrawer-1.jpg
Koja su vaša pravila?
причалица
02-10-2011, 12:38
mm uvek nosi crne čarape , jer uvek nosi texas pantalone, tj. farmerke....a ako slučajno nekad nosi farmerke od rebrastog somota i to smeđe, e onda dolazi u obzir i braon čarapa...missim, nema kod njega mnogo pravila. samo jedno - da bude u istoj boji s pantalonama.
da sam ja muškarac,imala bih samo jedno pravilo: da sve budu iste boje da ne moram da ih sparujem i jurim po ladicama:)
ma sam' da se ne "čuju", pa neka su i sa roze cvetićima.
причалица
02-10-2011, 13:16
ma sam' da se ne "čuju", pa neka su i sa roze cvetićima.
:raz_114:
Ja imam samo grau i crne:), ne zanima me moda, vazno je moje misljenje:aha:
da sam ja muškarac,imala bih samo jedno pravilo: da sve budu iste boje da ne moram da ih sparujem i jurim po ladicama:)
Da si muškarac ne bi ih ti jurila i sparivala.. :nene:
ne mislim nista.. charape ko charape.. mogu biti i roze i plave.. i crne.. koje god.. charapa je charapa za ime Boga.. kakva sad mudrost oko njih... :facepalm:
причалица
02-10-2011, 16:43
na gornjoj slici ima 58 pari čarapa :pada:
ja volim bele, one kratke,nanognice. Njih nosim uglavnom, jer nosim bele patike. A zimi, uz cipelu, nosim crne carape. Jedno vreme sam nosila sarene, vesele, ali onda sam se uozbiljila :lol:
cekaj,jel mi treba ovde da pisemo ili muski da nam izloze kako biraju carapke?
Ma svi pisemo :lol: Samo nek se pise :)
Izgleda da od muških na ovom forumu samo Tibi nosi čarape i cipele.. :hm:
Inace, najbolji proizvodjac muskih carapa je Gallo, jedna Italijanska Manufaktura:)
Da si muškarac ne bi ih ti jurila i sparivala.. :nene:
Pa,mislim na one muškarce koji ne žive sa ženom:) nemaju je ,a time ni šansu da im to neko drugi radi:)
vidi stvarno.. :hm: ima ti takvih..
al kad si pomenula jurenje čarapa, setila sam se jedne starije koleginice..
došla je jednom u popodnevnu smenu i viče da je sva šlogirana.. kaže,
ne mogu bre više da skupljam njegove čarape po kući.. još ja budala
njuškam da proverim dal su čiste ili prljave..
nadrogirala se... :haha:
zato sam i rekla,linijom manjeg otpora..sve u istoj boji..pa navali da uparuješ kako stignu pod ruku:)
vidi stvarno.. :hm: ima ti takvih..
al kad si pomenula jurenje čarapa, setila sam se jedne starije koleginice..
došla je jednom u popodnevnu smenu i viče da je sva šlogirana.. kaže,
ne mogu bre više da skupljam njegove čarape po kući.. još ja budala
njuškam da proverim dal su čiste ili prljave..
nadrogirala se... :haha:
:haha:
znaci, ne verujem :lol:
ja sam mislila da sam se toga oslobodila, ali avaj :facepalm: imam jednog malog muskarca, koji i pored veelikog uticaja tri zenske osobe, i dalje vitla carape po celoj kuci :(
:haha:
znaci, ne verujem :lol:
ja sam mislila da sam se toga oslobodila, ali avaj :facepalm: imam jednog malog muskarca, koji i pored veelikog uticaja tri zenske osobe, i dalje vitla carape po celoj kuci :(
sve se promijeni kad u kuću uvedeš kućnog ljubimca :aha: e,da vidiš kako nema nigdje čarapa..naravno naon nekoliko uništenih pari..šta ćeš kad se mali pas voli da igra:)
a jel vi žemske nosite muške čarape? :palac:
a jel vi žemske nosite muške čarape? :palac:
:nene: to mi je ko da nosim muške gatje:)
:kreza:
a štou bih nosila muške kad imam žemske:hm:
ma uvek crne čarape. što da ne pomešam plavu i crvenu
pa da mi se posle daca smeju
ma uvek crne čarape. što da ne pomešam plavu i crvenu
pa da mi se posle daca smeju
imaš crvene čarape :hm:
Nežnicah
07-10-2011, 23:22
Ovaj moj nije zahtevan, bitno da su citave i ciste, da ne stoje naslonjene uz plakar :haha: ja mu nakupujem 3 za 100 na pijaci, nije veliki izbor, pa kad se otvori fijoka sve su tamne sa ponekom oznakom u drugoj boji. Kad su moje sve do jednih na pranju, bez problema se grebem o njegove, carapa je carapa :lol:
Nosim, a nosim i muske gatje :rumunko: Misim, dobial sam za rodjendan od drugarice muske boserice, sa miki mausom, napisal mi posvetu :"Da lakse zavodis zemske"! :sad: A ono, dobro mi stoje, sad se mislim, da predjem na tak'e... :hm:
причалица
09-10-2011, 19:02
A ono, dobro mi stoje, sad se mislim, da predjem na tak'e... :hm:
a dolazi zima, pa će bolje da te greju :raz_114:
Sram vas bilo, spamujete tako lepu temu:mirka:
Sram vas bilo, spamujete tako lepu temu:mirka:
jeste tibi:) biće da nam muške čarape nisu neki poseban fetiš:)
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.