Pogledaj Punu Verziju : Ona se svlači prvi put..
:oci:
ovo samo zbog podizanja muskog pdf-a..mnogo su nesto lenji ili nemastoviti da otvaraju teme :lol:
prvi put je obavezno muskarac svlaci... posle ce svaki put sama... takav je red.
Oo Sani ....preimenuj temu .....nema ovde maste ...ko da ona prvi put ne nosi donji vesh .....ko god je skidao :lol:
el to znači da ne nosiš donji veš :raz_097:
ma ne, nego lepo vas zena pitala ...sta ocekujete :) ...
:raz_081:
:lol: ..misssim..ovo je anketa, oce neko da glasa? :raz_117:
@sukleto..ovo je pasiv bre.."ona se svlaci..", dakleM podrazumevano i da je On svlaci :raz_116:
jok sanice... ne poznajes danasnje zene.... barem one lude izmedju 25 i 35... te kad dolaze na qres oma se same svlache... nema ti nis da radis i da mislis oma se namesta ko ono za shash.. samo da odradi i kad odradi oblaci se i odlazi bez nekog makar malog sentish pozdrava i ne da se ni okrene, zure jbg sutra je ceka neki drugi preksutra treci i tako to...... :lol:
e sad ako je prava zena..onda je druga prica.... o tom moze roman da se napise al necem jer sam u strajku a i take ne postoje vise......
:raz_114: ...hahahahah...a sto si u strajku? :raz_082:
btw..nisi glas'o.. :lol: one cipkaste bokserice je garant man raspalio.. :lol:
necu da komentarisem tvoj tekst...nisam u strajku samo da se zna.. :lol: neg necu da odemo u off..
a sto da glasam... svaka zena bira ono sto joj najlepse stoji...ili sto misli da joj stoji. sto se men tice moze i u dzaku da dodje. ako mi se svidja nis mi ne smeta kod nje...
a sta mi fali tekstu??? jel govori o delu zneske populacije koja se pogubila jer je operisana od bilo kakve vrste emocije ili ako ih i ima krije to ko zmija noge..ono solo u samoci smrc smrc... jednostavno bre odradjuju sex kao da idu na pijacu... i taj deo zena je prilicno velik i nije off u temi jer je u pitanju esetika svlacenja koja je nukleus svakog uvoda u nesto lepse sto ide posle njega... kad vis taku neku koja se sa vrata skida i leze 'nako...ocekujes samo jos da kaze aj navali pa da imas nukleus ne sexa u kom uzivas vec nukleus novog muskarca koji pocinje da mrzi ceo zenski rod zbog nekoliko uzastopnih predstavnica kao sto je ta koju sam opiso jelte :lol: ....
u strajku sam zbog specificne situacije o kojoj necem da pricam... tacka...
Bisernica
01-10-2009, 22:33
:raz_036:
U anketli nedostaju domaćice :raz_097: misim gaće domaćice :pusi:
kod domacice su gace stalno u tranzitu :pusi:
U anketli nedostaju domaćice :raz_097: misim gaće domaćice :pusi:
hahaha...to su porodicne gace :lol:
hi hi hi..poznata mi tema nestoo.. :pusi:
ova kuca ako nastavi da vaqo mrda na avataru ima joj ispadnu qarlichne kosqe iz lezajeva...mora se to podmazhe nechim da ne shqripi :lol:
i da..ono sto ocekuje to i dobije... :mrgreen:
Mortal Love
12-11-2009, 22:12
Heeh...hmmm...akhm...
Pa...kad se svukla,imala je pamucne roze boxerice...(da se razumemo-ne ja,vec ona...) :mrgreen:
Mortal Love
13-11-2009, 08:14
Sta ti cekas??? :mrgreen:
i.... cekamo... :jede:
Heeh...hmmm...akhm...
Pa...kad se svukla,imala je pamucne roze boxerice...(da se razumemo-ne ja,vec ona...) :mrgreen:
a ja je zovem ljubavi ...... aj da vidim o sta ce bas ispasti od svega :pusi:
Mortal Love
13-11-2009, 11:27
Cici...Odala si nas... :raz_119: :sojka:
Sta ti cekas??? :mrgreen:
sto pitas kad znas :raz_096:
Mortal Love
13-11-2009, 12:34
Sram te po levom goozu ishamarao... :raz_056:
Sram te po levom goozu ishamarao... :raz_056:
obraz mi je ko djon kad je zanosno zensko u pitanju.. a ako je u roze boxericama otpada i sram... :raz_125:
Mortal Love
13-11-2009, 12:46
Eeehhh...
Eeehhh...
to ide posle...prvo ide ahhhh.... :raz_039:
daqlem ko sho reqoh, nema nish lepshe no kad prvi put muskarac svlachi zensko a ono svo ustreptalo drhti na svaki njegov dodir.... ufff necem vishe aj sad neko nek nastavi.... :jede:
Mortal Love
13-11-2009, 13:10
Pa,`ajde...Nastavi... :jede:
Pa,`ajde...Nastavi... :jede:
ona stoji raspustene kose i nabreklih dojki od iscekivanja njegovog doira dok on ide oko nje kao vuk koji merqa svoj plen i shapama sa dugim noktima prelazi preko njene kicme i donjeg stomaqa... jednim potezom joj kida roze boxerice u paramaparcad... aj sad ti :oci:
Mortal Love
13-11-2009, 14:00
"....ona vadi masan tiganj,i lupa ga po chelu..."
Sta da nastavim...? :mrgreen: Tvoja priva..
Jooooosh...Hocemo joooosh...!!!
Nastavi...
"....ona vadi masan tiganj,i lupa ga po chelu..."
Sta da nastavim...? :mrgreen: Tvoja priva..
Jooooosh...Hocemo joooosh...!!!
Nastavi...
pa svuqo je... nije vise ova tema... :raz_116: ako osh dalje otvori temu hmmm... shta je vuq radio crvenqapi u bakinoj kuci u sumici, dok su pticice cvrqutale a shuma odzvanjala od crvenqapinih uzdaha protkanih kricima koji su se meshali sa skrgutanjem i caktanjem vuqovih ochnjaqa dok joj je grizao beli nezhni vrat a ona se otimala iz njegovog smrtonosnog zagrljaja u starom drvenom krevetu sa baldahinom koji je nachisto moro posle da se servisira... :raz_096:
aj prebacite se na flert ....aj odma :raz_018: :lol:
aj prebacite se na flert ....aj odma :raz_018: :lol:
dazba sad flert kad sam je vec svuqo skroz :raz_097:
Mortal Love
16-11-2009, 11:22
Vala,bash... :raz_023:
Jesenjin
19-11-2009, 17:00
pa svuqo je... nije vise ova tema... :raz_116: ako osh dalje otvori temu hmmm... shta je vuq radio crvenqapi u bakinoj kuci u sumici, dok su pticice cvrqutale a shuma odzvanjala od crvenqapinih uzdaha protkanih kricima koji su se meshali sa skrgutanjem i caktanjem vuqovih ochnjaqa dok joj je grizao beli nezhni vrat a ona se otimala iz njegovog smrtonosnog zagrljaja u starom drvenom krevetu sa baldahinom koji je nachisto moro posle da se servisira... :raz_096:
Lazu! Sve lazu Sunce im yebem!!!!
Nisam je ni tak'o, i rek'o sam da joj je dekolte preteran!! Paaaaa mi smo samo drugarrrriiii... :raz_117:
Mortal Love
20-11-2009, 09:23
I onda je Crvenkapicina baka skinula svoje dugacke gace,i nasrnula na vuka...
ova tema je napravedno zapostavljena :undecided:
Ova tema je loše postavljena.
Ona se svlači prvi put a vi očekujete da vidite gaćke? :krsti:
Dobro de.. ja ne znam kako vaš mozak funkcioniše i već sam navikla da imate par bagova.
ali ako vam je tada do donjeg veša, onda stvaaarnooo....:raz_114::raz_114::raz_114:
Slowpoke Rodriguez
21-04-2010, 11:02
Taj deo nikako da primetim.... mislim svlacenje, a i gacke...
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.