Pogledaj Punu Verziju : Kako keks utice na vas?
Dakle,kako ste posle?mazni,lenji,raspolozeni,puni elana?ili po principu -idemo dalje-daj da usisam?
Meni obicno popravi raspolozenje,oksitocin je cudo,posle sa kako rekoh u fazonu-dajte mi oslonac,pomericu zemlju?..
nekad sam pospana.. :hm: nekad samo lenjava.. :hm:
a mož da se desi i da se onako glumpavo smeškam.. hm.. nemamo takvog smajlija.. :lol:
Sandokan
22-10-2011, 15:01
Koji keks je u pitanju :hm:
Sandokan
22-10-2011, 15:06
Pa iskreno dajte mi da se istuširam .... i dojdem sebi .... pa čim prije ijopet jovo nanovo ..:aha: al ponavljam koji proizvodjač je u pitanju mlogo je bitno :aha:
Po izboru..zavisi od ukusa:lol:
rile_nezni_oblak
22-10-2011, 15:10
posle smo gladni... :eek:
Pa zato Rile stalno o hrani priča. :lupa:
Keks ko keks .. pa vrlo pozitivno utice :raz_128: jos ako je moj omiljeni gledam da ne ostane nista za sutra vec smazem sve. :raz_114:
Nežnicah
22-10-2011, 17:49
ja sam popodne dremnula i sanjala keksualni san, probudila sam se gladna...keksa :stidljiva:
Znači zato sada nisi na forumu.. :hm:
Nežnicah
22-10-2011, 21:07
taj keks je lepo podeliti sa nekim, a posto nisam imala s kim, ja se bacila na farbanje kose i feniranje :raz_125:
a o čemu vi to ovde divanite :palac:
Nežnicah
22-10-2011, 22:02
pa... o posledicama konzumiranja keksa... al nemoj mene mnogo da slusas, ja sam ipak plavusa :raz_088: mozda nisam dobro ukapirala
otkad konzumiranje ostavlja posledice :pada:
Nesto se bas i ne secam...:hm: Cu vam kazem, kase podsetim :aha:
Pa zavisi da je posan il je mrsan..
Jutarnji za buđenje...
noćan za spijenje..el za rasanjivanje..
A neke se zemske ugoje.od mlogo ..pa su debele..i po nekoliko meseci..
Nežnicah
22-10-2011, 23:18
Da, ugoje se, neke i po nekoliko puta... nikako da nauce kako se keks konzumira...
Hm, da probam i ja...:hm:
:aha:
i pospani:m:
Da, ugoje se, neke i po nekoliko puta... nikako da nauce kako se keks konzumira...
Evo uputstvo: pre upotrebe dobro promućkati..konzumirati sa mlečnim proizvodima..dobro sažvakati ..ugrejati do temperature 39,2
nikako ne skidati zaštitnu ambalažu..ine gutati nego samo dobro sažvakati i ispljunuti..
moguće konzumirati i kao Sedvič ili Hot dog..Big Mek je samo polovično dobar..
otkad konzumiranje ostavlja posledice :pada:
od kad su nam anđelica i andromeda trudnjače... :drnd:
a to je posljedica:hm: ja mislila cilj:)
ček da prokontam kako na mene utiče..ma,da ne muljam..volim da se pogledam u ogledalo vala..obe zjenice ko dve lubenice velike:rumenko:
Nači keks definitivno goji:jede:
a to je posljedica:hm: ja mislila cilj:)
ček da prokontam kako na mene utiče..ma,da ne muljam..volim da se pogledam u ogledalo vala..obe zjenice ko dve lubenice velike:rumenko:
Pa nije uvek cilj,nekad je baš posledica:hm:msm,ima ljudi koji bebe smatraju nusproizvodom keksualizacije:dosada:
Dakle,kako ste posle?mazni,lenji,raspolozeni,puni elana?ili po principu -idemo dalje-daj da usisam?
Meni obicno popravi raspolozenje,oksitocin je cudo,posle sa kako rekoh u fazonu-dajte mi oslonac,pomericu zemlju?..
meni se obicno spava, al' sto kaze rile.... :)
vrludava
23-02-2012, 23:10
Izvana ispraznjena, iznutra ispunjena. A nekad i ljuta.
što si ljuta suncetipoljubim:krsti:
treba da kupuje keks na kilo..
vrludava
23-02-2012, 23:26
treba da kupuje keks na kilo..
Ne nego me ambalaza zezne. Sta ti je marketing...
hocete li da se drzite teme ili da brisem? :raz_088:
burning violin
23-02-2012, 23:31
Marko je forumski pocetnik, ne zna da je dovoljno da samo jednu rec iz naslova teme pomene u postu i nema brisanja.
Cini mi se da bolje pamtim.
Ja glasam za banovanje. Zbog svega rečenog.
i ja se slažem:dada:
i to trajno:dada:
nema banovanja, nego reci ti nama nesto na temu naslova, spava li ti se, gladan li si, mozda sednes u kola i juris gradom.. :lol:
Ne ****m ništa pa sam nervozan. Eto :drnd:
p.s. Može bar na vikend da me šutnete. Ili da pokušam sam iako nisam Ni Messi ni Ronaldo?
menjam boju ociju :drnd: ....
u koju boju naku? :D
p.s. ne moze marko :aha:
U zelenu, pisala je na drugoj temi.
na neko vreme... u zelenu :raz_125:
el se to racuna u uticaj ?:hm:
racuna se :hm:
i samo to? nista vise ti se ne desava?
Obešenjak
23-02-2012, 23:45
kad imam keks, osećam se najjačim na svetu :smeh:
jos nesto se zbiva :lol:
ali zavisi sa kim... :dada:
mogu da pozelim jos keksa :stidljiva: ili da odremam ... :aha:
burning violin
23-02-2012, 23:47
Ja znam neke koje resavaju ukrstenicu.
ne mogu da verujem :lol: cak ni da zamislim... znaci li to da je toj osobi bilo dosadno ili tek tada ima nalet koncentracije? :hm:
burning violin
23-02-2012, 23:50
Cik pogodi :haha:
ne cini mi se da tu nalece koncetracija :lol:
ko mu kriv kad ne zna da uziva :mm:
Koncentracija je definitivno prisutna ..samo je pitanje..kose kako koncentriše..i koga gde pogadja koncentracija..
aj nam to malo blize pojasni :)
ne mogu nisam Koncentrisan..
vrludava
23-02-2012, 23:56
Ovdje je ocigledan utjecaj nestasice.
:g:
ili rastresenosti usled :g:
razliciti su uticaji keksa... :drnd:
Rafovi puni..al čekamo sniženje..ili neku Akciju..
dok dodje do akcije, nestane reakcija ili tako nekako :hm:
:qq: zaboga, kako onda probati keks?
pa vidis da ne probaju, cekaju prolece izgleda :hm:
a zima? grejanje sa kaloricnim keksom? :qq:
e,da mi je neko rekao kako ima stidljivih na ovakvoj temi,ne bih vjerovala:nene:
Jednostavno..utiče da me opusti posebno kad vidim kakve su mi okice poslije,je l te:) naravno,ako je dobar keks..a ako nije,onda b' da ponovim
:stidljiva:
e,da mi je neko rekao kako ima stidljivih na ovakvoj temi,ne bih vjerovala:nene:
Jednostavno..utiče da me opusti posebno kad vidim kakve su mi okice poslije,je l te:) naravno,ako je dobar keks..a ako nije,onda b' da ponovim
:stidljiva:
tacno tako nedo :bravo:... sa dobrim keksom tesko se staje :dada:
tamareta
13-07-2013, 08:09
ne jedem keks, i mislim da nemamo tri godine.
pa zato si tako neraspoložena:blenta:
DRAGO alias DARKO : ----------
Keks,keks,keks,.... samo keks. Gde je tu mleko ili čaj da se preseče. Šta reći, suviše kratko traje da bi se preterano veličao. Da drma,drma i to žestoko. Najveća njegova vrednost je što omogućava LJ i to onu što je kao molitva pred ikonom kad tražiš spas i nadaš mu se i što ga lepše tražiš IZVESNIJI JE. Eto , pa vi vidite šta ćete. S je uzrok a posledica su deca i LJ. Uzrok traje prekratko i ponavljanje mu ne popravlja kvalitet. Posledice su divne i nemogu biti čarobnije a traju u beskraj i tako malo treba da te vinU u nebesa. Ko nije doživeo ovo što pričam a verujem da je malo doživelo taj nezna o čemu govorim. To je taj put kojim se ređe ali lepše hoda. To nije običan hod , to je HODOČAŠĆE.
kiselomleko
12-08-2013, 08:24
zavisi koji keks odaberem.
Pa keks baš i ne ide sa kiselim mlekom:huh:
Uuu..dobra tema..pa utiče jelte, pozitivno...:rol:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.