Pogledaj Punu Verziju : neki test..
rile_nezni_oblak
22-10-2011, 17:52
imate na stolu dva jela koja morate da pojedete? jedno od ta dva jela vam se svidja, a drugo ne?
sta jedete prvo i zbog cega?
причалица
22-10-2011, 17:53
:raz_114:
prvo jedem ono što volim, da bi ostalo što manje mesta za ono što ne volim....
što mi se ne sviđa.. :sad:
pa za kraj ono što mi se sviđa.. :dance:
kako zašto.. pa tako je lepše..
rile_nezni_oblak
22-10-2011, 17:56
secam se da je neko pricao o tom testu i postavio nam ta pitanja, samo sto se ne secam sta bese znaci sta.. :(
secam se da je neko pricao o tom testu i postavio nam ta pitanja, samo sto se ne secam sta bese znaci sta.. :(
Ček dok se svi izjasne, pa ću da ti kažem šta znači šta.. :rile:
Nežnicah
22-10-2011, 18:02
Ja bih prvo ono sto mi se ne svidja, a onda ovo da uzivam. Tako i u zivotu. Uvek biram prvo ruznu vest pa onda lepu.
Sandokan
22-10-2011, 18:05
ne jedem što ne volem :nene: a ne moram ništa :aha:
jedem samo ono sto mi se svidja... a i ne moram da jedem.. na dijeti sam :g:
Nežnicah
22-10-2011, 18:14
ali tema kaze da morate da pojedete :sizika:
rile_nezni_oblak
22-10-2011, 18:16
ja, posto vec moram, pojeo bi' prvo ono sto ne volim, sto brze i sto pre, pa onda natenane da uzivam u hrani koju volim...
Isto kao i prica.. prvo ono sto volim jer znam da nece ostati mesta za ono sto ne volim :lol:
malo od jednog,malo od drugog..pa do kraja:onajede:
rile_nezni_oblak
23-10-2011, 19:07
Ček dok se svi izjasne, pa ću da ti kažem šta znači šta.. :rile:
pa kad ces vise da kazes? :(
I ja jedem prvo što ne volim,pa onda uživam u onom što volim.
Dok je mama kuvala,ona kad sprema ručak moraju da budu minimum dva priloga+meso.Od tih priloga uvijek bude nešto zravo,što je meni bljak.Pa,prvo to pojedem,da bih poslije uživala.
Ja bi' prvo ono što ne volim pa onda ono što volim da mi ostane lep ukus u ustima:lol:...
Strpljenja, strpljenja...
vidiš da se još uvek nisu svi izjasnili.. :palac:
ja bih prvo ono sto ne volim, ali bih pomalo jela i ono sto volim, da mi lakse bude dok jedem to sto ne volim.
Bisernica
23-10-2011, 19:42
pa ako moraš da progutaš 5 žaba ,počni od najveće :aha:
:ququ: kakav ti je to avatar...
Da kažem sad? :palac:
ili da zauvek ćutim.. :hm:
ljubičica
28-10-2011, 18:00
Ja bih prvo ono sto mi se ne svidja, a onda ovo da uzivam. Tako i u zivotu. Uvek biram prvo ruznu vest pa onda lepu.
isto.
rile_nezni_oblak
28-10-2011, 18:15
ili da zauvek ćutim.. :hm:
moze sad.. :)
e dobro.. u testu se radi o tome da onaj ko prvo jede jelo koje voli, ne ume da odloži zadovoljstvo
odnosno da onaj ko prvo pojede jelo koje ne voli, ume da odloži zadovoljstvo.. :palac:
supermen*prvi
28-10-2011, 18:55
Ja tucem sve sto stigne pred mene. Nema sta ne volim. Ima samo ono sto ne smem. Slatkise. A tako sam ih volo. :sad:
A, sto bih jela on sto ne volim? :hm: Kad mogu da pojedem ono, sto volim...
Nežnicah
28-10-2011, 22:17
e dobro.. u testu se radi o tome da onaj ko prvo jede jelo koje voli, ne ume da odloži zadovoljstvo
odnosno da onaj ko prvo pojede jelo koje ne voli, ume da odloži zadovoljstvo.. :palac:
tacno sam znala da sam ta :jasenka:
mada,kakve vajde od toga :hm:
Pa ne znam kakve vajde možeš da imaš u ovom ljis kontekstu, pošto si žemsko.. :hm:
U nekim drugim situacijama, može dobro da ti dođe:
http://razbibriga.net/showthread.php/1948-Odlaganje-zadovoljstva?highlight=skot
:palac:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.