Pogledaj Punu Verziju : analiziram, sabiram i oduzimam....
i na kraju se uvek posvađam sa sobom... :place:
Da li se vraćate unazad i analizirate svoje postupke? Da li imate problem da donesete
ispravnu odluku, jer se neki problem može posmatrati iz bezbroj uglova?
Koliko se često sa sobom posvađate? :palac:
Dovoljno često da znam da radim na sebi,evoluiram je l te:) a ne prečesto da ne bih u sukobe & ponore padala pa depresiji na vrata pokucala:)
Mene zanima slijedeće: posvađamo se sa sobom,rasčlanimo svašta i dosegnemo nivo samozadovoljne kritike,dakle ta je svađa bila konstruktivna..kažemo sebi da smo izabrali dobru opciju..i onda neko nama blizak,neka naša srodna duša kaže da nismo u pravu..
koliko vjerujemo svojoj prosudbi? Da li nas to može poljuljati i dokle?
I ja se oduzmem kad se saberem... :sad:
Nedo...
ako sam uključila u analizu i stav koji je prijatelj pomenuo, onda se ne vraćam
ponovo na proračun.. :lol: a obično tako biva...
ja kad se saberem,obično se podijelim:) zato neću da se sabiram:haha:
kojice..ako si uzela i stav prijatelja..misliš,ako si uračunala unapred u razgovoru sa sobom i njegov stav?
Pa da. Obično imam milion mišljenja o svemu. :lol:
e,sad si me opet pokrenula kojice :kojica:
a kako se nosiš sa "milion mišljenja o svemu":) odnosno,da li je to konstruktivno ili zna da bude razarujuće:hm:
ne pitaj.. :qq: još kad se uvalim u analizu nečega što je prošlo.. ništa gore..
a da je bilo ovako, ada je bilo onako.. jel baš moralo tako i zašto.. i šta je
sve do toga dovelo.. :pada: lepo da poludiš...
ne analiziram prosle stvari,za prosutim mlekom ne treba kukati..ostavljam to periodu koji ce neminovno doci i kad necu imati sta drugo da radim..
ne pitaj.. :qq: još kad se uvalim u analizu nečega što je prošlo.. ništa gore..
a da je bilo ovako, ada je bilo onako.. jel baš moralo tako i zašto.. i šta je
sve do toga dovelo.. :pada: lepo da poludiš...
e,to je najgore..šta bi bilo da je bilo..a nije bilo:) ja sam nekad to radila i odustala konačno..ne vraćam se u prošlost,već je ostavljam tamo gdje joj je i mjesto..u Prošlosti..
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.