Pogledaj Punu Verziju : Neprežaljene ljubavi
Imate li neku neprežaljenu ljubav? Neku zbog koje bi sve žrtvovali kada bi saznali da je sada slobodna?
Pa nije baš da imam nekoga zbog koga bi se sad polomila,ali možda da su neke stvari bile malo drugačije,ko zna:dosada:
rile_nezni_oblak
25-11-2011, 19:47
ponekad pomislim sta bi bilo da je bilo... ali, postoji razlog zasto je svaka od njih bivsa i mislim da to ne bi bilo puno drugacije i da se desi ponovo... jer ni mi nismo drugaciji ljudi, pretpostavljam... nije da mi nije zao sto je tako, za neke od njih vise, za neke druge daleko manje, za jednu posebno, al' idemo dalje.. od gledanja unazad nema nista...
Obešenjak
31-12-2011, 11:06
Zanesenjak ne vuče za sobom nikakve emocionalne prtljage! :)
причалица
31-12-2011, 11:20
Imate li neku neprežaljenu ljubav? Neku zbog koje bi sve žrtvovali kada bi saznali da je sada slobodna?
:nene:
nema..svi prezaljeni:raz_125:
причалица
31-12-2011, 11:31
i to odavno :duh:
http://razbibriga.net/imported/2010/11/705-1.gif
bog da im dušu prosti... :kadi:
:)..e ,bas smo bile vredne:)
ahahahah :raz_114:
Ovo mi je ulepšalo dan!!!!!!!
nemam ih...sa svakim sam sterala do kraja :lol:
ne volim nista polovicno da radim,ni polovicne odnose
Vragolanka
01-01-2012, 12:58
ne.
svaka je imala šansu u svoje vreme. iskorišćenu, neiskorišenu, svejedno...
причалица
01-01-2012, 18:01
izgleda da ovde pišu samo oni koje nemaju šta da kažu...osim da su izašli kao pobednici.
Paranoik
01-01-2012, 18:29
Sve je počelo na jednom forumu koji drži moja drugarica.
Devojka na žalost nije iz BG-a, pa je viđanje, koje je u početku počelo kao kres šema, a kasnije kao emotivna veza, bilo otežano, zbog njenih i mojih obaveza.
Poludeo sam, čekao sam trenutak da mi se javi, samo kada vidim sms ili kad je vidim ulogovanu na msn, bio sam u stanju delirijuma, transa, čega god.
Način na koji se smejala sa mnom, način na koji je pričala, figura, glas, sve, sve je bilo posebno, kao udarac groma, nešto što nisam umeo da shvatim.
Sumnjala je, sumnjao sam i ja, ta daljina nas je najviše upropastila, svađali smo se mirili, pa opet u krug, oko gluposti, i sve se završavalo nekakvim ćutanjem i optužbama.
Prošlu NG smo slavili u nekom klubu the Tube, pa posle kod moje sestre u stan, sve je bilo kao san, i romantika i seGs i priče pred spavanje.
Onda je počelo ludilo, proganjanje s obe strane, nepoverenje koje nije moglo da bude obuzdano, i ostavi me.
Nekoliko meseci sam je zvao svaki dan, nije htela da se vidimo, kada me je videla i kada sam ja nju video posle 5 meseci, raštimovali smo se oboje, i posle par dana smo ponovo počeli.
I opet je krenulo isto, vrlo brzo, proveravanje mog kompa kd je kod mene, češljanje historija, napadi, ludilo, s obe strane, a toliko smo bili ludi jedno za drugim, da mislim da ni jedno d nas dvoje nije moglo da bude s nekim drugim tj da prevari ovog drugog.
Ostavila me je pre tri meseca, dan nakon je položila master, otišla i onda sam je obrisao odasvud, kao da nikada nije postojala, jer znam da bih kada je vidim online imao neutaživu želju da joj se javim, da je pozovem, da joj kažem da je obožavam, iako je kreten, iako sam ja kreten.
Ono što je ostalo neprežaljeno je to što samimao neki neuhvatlji osećaj spokoja kada leži ili sedi pored mene, iako smo se kada smo bili odvojeni svađali često, taj osećaj spokoja kada smo bili skupa mi je bio neprocenjiv, taj osećaj je bio ono što me je držalo, što me i sada drži.
Nisam je čuo dugo, nisam je video još duže, ali mislim i dalje, iako sam svestan da to da budem s njom nij edobro ni za mene ni za nju, da je to samo iluzija koju smo gajili, ili sam sam gajio, odgovor nisam nikada dobio, niti mislim da ću ga dobiti.
причалица
01-01-2012, 19:00
ooo...kakva priča, vrače :(
Čarapica
01-01-2012, 21:51
Sve je počelo na jednom forumu koji drži moja drugarica.
Devojka na žalost nije iz BG-a, pa je viđanje, koje je u početku počelo kao kres šema, a kasnije kao emotivna veza, bilo otežano, zbog njenih i mojih obaveza.
Poludeo sam, čekao sam trenutak da mi se javi, samo kada vidim sms ili kad je vidim ulogovanu na msn, bio sam u stanju delirijuma, transa, čega god.
Način na koji se smejala sa mnom, način na koji je pričala, figura, glas, sve, sve je bilo posebno, kao udarac groma, nešto što nisam umeo da shvatim.
Sumnjala je, sumnjao sam i ja, ta daljina nas je najviše upropastila, svađali smo se mirili, pa opet u krug, oko gluposti, i sve se završavalo nekakvim ćutanjem i optužbama.
Prošlu NG smo slavili u nekom klubu the Tube, pa posle kod moje sestre u stan, sve je bilo kao san, i romantika i seGs i priče pred spavanje.
Onda je počelo ludilo, proganjanje s obe strane, nepoverenje koje nije moglo da bude obuzdano, i ostavi me.
Nekoliko meseci sam je zvao svaki dan, nije htela da se vidimo, kada me je videla i kada sam ja nju video posle 5 meseci, raštimovali smo se oboje, i posle par dana smo ponovo počeli.
I opet je krenulo isto, vrlo brzo, proveravanje mog kompa kd je kod mene, češljanje historija, napadi, ludilo, s obe strane, a toliko smo bili ludi jedno za drugim, da mislim da ni jedno d nas dvoje nije moglo da bude s nekim drugim tj da prevari ovog drugog.
Ostavila me je pre tri meseca, dan nakon je položila master, otišla i onda sam je obrisao odasvud, kao da nikada nije postojala, jer znam da bih kada je vidim online imao neutaživu želju da joj se javim, da je pozovem, da joj kažem da je obožavam, iako je kreten, iako sam ja kreten.
Ono što je ostalo neprežaljeno je to što samimao neki neuhvatlji osećaj spokoja kada leži ili sedi pored mene, iako smo se kada smo bili odvojeni svađali često, taj osećaj spokoja kada smo bili skupa mi je bio neprocenjiv, taj osećaj je bio ono što me je držalo, što me i sada drži.
Nisam je čuo dugo, nisam je video još duže, ali mislim i dalje, iako sam svestan da to da budem s njom nij edobro ni za mene ni za nju, da je to samo iluzija koju smo gajili, ili sam sam gajio, odgovor nisam nikada dobio, niti mislim da ću ga dobiti.
rasplakao si me covjece :lupa: .... da to je ljubav :palac: ... sve nesto mislim da to treba dozivjeti pa makar se i otpatilo i neprezalilo al stvarno vredi :palac: pa makar i jednom u zivotu nekog tako osjetiti al vredi :palac: ....
Paranoik
01-01-2012, 22:56
rasplakao si me covjece :lupa: .... da to je ljubav :palac: ... sve nesto mislim da to treba dozivjeti pa makar se i otpatilo i neprezalilo al stvarno vredi :palac: pa makar i jednom u zivotu nekog tako osjetiti al vredi :palac: ....
Jašta, vredelo je svake suze.
Nisam ni znao da postoji tako nešto.
Ponekad kada se probudim pomislim kako bi bilo dobro da je tu, da sam otišao da živim u NS, da sam bilo šta uradio više od onoga što jesam, ali svakako ne bi vredelo, izgradili smo pogrešan i kriv odnos, a "šta se grbo rodi ni vrijeme ne ispravi"
Jašta, vredelo je svake suze.
Nisam ni znao da postoji tako nešto.
Ponekad kada se probudim pomislim kako bi bilo dobro da je tu, da sam otišao da živim u NS, da sam bilo šta uradio više od onoga što jesam, ali svakako ne bi vredelo, izgradili smo pogrešan i kriv odnos, a "šta se grbo rodi ni vrijeme ne ispravi"
apsolutno znam sve sto si preziveo...:(
ali jednostavno niste mogli da postojite, zar ne?
koliko god imali ljubavi... nekada ni ona nije dovoljna...
a nekada... nije rodjena da uzima dah punim plucima, nego da otima ukradenim uzdahom... ehhhh :raz_088:
Paranoik
02-01-2012, 01:16
ali jednostavno niste mogli da postojite, zar ne?
Problem je u tome što su nas ubile okolnosti.
Postoji. Ja se, ponekad hvalim kako sam je prebolela, pa se busam u grudi kako mi nije vise stalo. A, onda, zaavoni telefon u nekom trenutku i ja vidim njeno ime na displeju. Ako se javim, poremetice me. Ako se ne javim, poremetice me. Kad se javim i cujem njeno:"Hej", i dalje mi zaklecaju kolena. Znam da nije slobodna a i da jeste, nikad ne bih opet bila sa njom. Upravo zato sto jedva idem ka tome, da je prebolim.
Šta znači neprežaljena ljubav..ljubav koju nikako ne mogu da zaboravim i još žalim jer se nije ostvarila?
E,takve nema jer su se sve,na ovaj ili onaj način ostvarile u vremenu u kom su živjele..neka duže,neka kraće..za neke htjedoh da ostanu,ali odoše i svaka ima neku svoju malu istoriju zapakovanu u veliki kofer prošlosti koji ostaje tamo gdje mu je i mjesto..u prošlosti...
I nikad ne pomislim šta bi bilo da je bilo(jer Bilo je).. Bilo je taman da ostavi mjesta nekim drugim ljubavima..
A da zna da zaboli,zna.
Pa mozes da je definises kako god, zelis. Ljubav koja nije mogla da potrraje iz nekog razloga ali emocije i dalje postoje? Tiha patnja za nekim?
Pa mozes da je definises kako god, zelis. Ljubav koja nije mogla da potrraje iz nekog razloga ali emocije i dalje postoje? Tiha patnja za nekim?
postoje ljubavi koje nisu mogle da traju..slažem se..postoje i emocije koje nisu stigle da se ugase jer su prekinute..ali,nisu li te emocije više sjećanja,draga i mila,a ne patnja..možda su patnja u početku kad se otkinu,kad shvatimo da nismo uspjeli..a poslije dobiju neku patinu vrste žal za izgubljenim..
ja ne mogu da plačem nad mlijekom koje sam ja čuvala,a neko drugi ga je prosuo..odbijam da to ponesem kao patnju iako znam da mora da boli.
postoje ljubavi koje nisu mogle da traju..slažem se..postoje i emocije koje nisu stigle da se ugase jer su prekinute..ali,nisu li te emocije više sjećanja,draga i mila,a ne patnja..možda su patnja u početku kad se otkinu,kad shvatimo da nismo uspjeli..a poslije dobiju neku patinu vrste žal za izgubljenim..
ja ne mogu da plačem nad mlijekom koje sam ja čuvala,a neko drugi ga je prosuo..odbijam da to ponesem kao patnju iako znam da mora da boli.
Pa da, tako je. Ne patim ja vise, recimo. Ali me i dalje presece secanje. Dobro, jos uvek je sveze. Vremenom ce da prestane da izaziva takvu reakciju. Ja ne zelim da placem ni za cim, da je moglo, trajalo bi...
Vragolanka
04-01-2012, 17:54
Problem je u tome što su nas ubile okolnosti.
ma jok, ubili ste se sami.
tako se i ja vadim na okolnosti, krivim i pravdam na konto njih, po potrebi...
inače, znala sam da si iz ovako neke priče, ludačke. :lol:
valjda smo svi nekad u životu odživeli nešto slično. ali ja neću da se kajem posle svega, neću da prelazim te neke granice. a ima se i materijala i potencijala...
takve priče prosto ne mogu da opstanu. previše je intenzivno, ma previše svega...
Steppenwolf
28-01-2012, 21:04
Sve prodje, sve se prezali, vreme nemilosrdno mrvi i najludju ljubav, na kraju ostaju samo secanja.
Sve je u nasoj glavi, iluzija u koju se zaljubljujemo, mi mislimo da bez nekog ne mozemo da zivimo a probudimo se jednog jutra i gle, vise nam taj neko nije potreban.
ljubičica
28-01-2012, 22:46
uvek imam jednu neprezaljenu ljubav.
to je ona-poslednja.
a sto kolega kaze, probudis se jednog jutra..i proslo je..
kad novi muskarac udje u moje srce, svi prosli su-proslost.
Sve prodje, sve se prezali, vreme nemilosrdno mrvi i najludju ljubav, na kraju ostaju samo secanja.
Sve je u nasoj glavi, iluzija u koju se zaljubljujemo, mi mislimo da bez nekog ne mozemo da zivimo a probudimo se jednog jutra i gle, vise nam taj neko nije potreban.
ovo je istina :dada: samo odjednom klik... i to je to :dosada:
to je ona-poslednja.
kolega mislio na onu staru recenicu: "klin se klinom izbija" :lol:
ljubičica
28-01-2012, 23:08
ja i moja drugarica imammo modifikaciju te stare mudrosti
klin se klincem izbija:namcor:
samo ne upali uvek majku mu imperijalisticiku:sojka:
ili makar ne upali odmah..
aliii
strpljen spasen...:jasenka:
ja i moja drugarica imammo modifikaciju te stare mudrosti
klin se klincem izbija:namcor:
samo ne upali uvek majku mu imperijalisticiku:sojka:
ili makar ne upali odmah..
aliii
strpljen spasen...:jasenka:
slazem se :dada:
svako moze sebi prilagoditi...
sustina je jedna :lol:
Steppenwolf
29-01-2012, 00:31
Ako mislis na to da se jedna muka zamenjuje drugom, kolega nije na to mislio. Klin se klinom izbija je kratkorocno povrsno resenje koje moze jos vise da ti iskomplikuje zivot.
ako mislimo na iste klinove, zasto bi to bila muka? :hm:
Steppenwolf
29-01-2012, 00:34
Pa ko jos koristi iste klinove za zamenu?
ahahaha :) , nisam na to mislila...
dakleM, nijedan klin nije isti... to je lepota zivota...
a ako je i povrsno , kao sto ti kazes, i to moze da ima svoju svrhu... :dosada:
Steppenwolf
29-01-2012, 00:43
Moze ako je ne potcenis, moze da se desi da se probudis i klik, klin ti postane neophodan, zulja te al ne mozes bez njega.
ljubičica
29-01-2012, 00:43
takooooeee naki
samo plivaj
prsno, ledjno..kraull..pa malo lezanje na ledijma..da udje voda u usi:drnd:
ps. nema nista bez cega se ne moze..osim vazduha i vode:)
Moze ako je ne potcenis, moze da se desi da se probudis i klik, klin ti postane neophodan, zulja te al ne mozes bez njega.
moze, i to sam prosla :dosada: ... no svaka nepohodnost ima rok trajanja...
slican klik ucini da taj klin izgubi na vrednosti... :dosada:
Steppenwolf
29-01-2012, 00:49
Pobedile ste me, priznajem, nemam vise argumenata.
Klin je zakon.
takooooeee naki
samo plivaj
prsno, ledjno..kraull..pa malo lezanje na ledijma..da udje voda u usi:drnd:
ps. nema nista bez cega se ne moze..osim vazduha i vode:)
ahahahahahahahaha :raz_114:
tako nekako... zabeci, kereci stil...sve dolazi u obzir... mora da se proba kad smo vec u vodi :pusi:
Steppenwolf
29-01-2012, 00:51
Klin je zakon.
Ovaj, mislio sam na klik.
Ma ne znam zapravo sta sam hteo, treba mi klinoklik.
Klin je zakon.
:namigusa: :afro:
ljubičica
29-01-2012, 00:54
ma kakav klin, zezamo se mi.
strast je zakon.
strast je zivot.
za sve neprezaljene i prezaljene ljubavi :srce:
http://www.youtube.com/watch?v=_PPvnArbpvg&feature=related
tako je koto :bravo:
ako ne moze sa jednom osobom, mocice sa drugom...prosto :jasenka:
strast je zakon koji treba ziveti :jasenka:
Steppenwolf
29-01-2012, 00:59
Lepo.:srce:
Ta opcija uvek dolazi u obzir. Medjutim taj "klin" opet, mora da me poprilicno pomeri, da bi mogla da zauzme mesto u glavi...i ostalim organima:lol: Ja sam do sad, tako resavala takve "situacije", klinovima. Uvek se setim recenice moje lude, pokojne babe:"Sine, nije valjda da places zbog muskarca? Ta jedan se otegao, drugi se protegao". ::haha: Ja samo, promenim pol, doduse...No, dok sama sa sobom, nisam "prezalila", nijedan klin nije pomagao...Bar kod ove, poslednje situacije:aha:
to je ona-poslednja.
S' vremana na vreme se ipak pojave između sna i jave i poželiš da su opet tu. Prava LJ ostaje za uvek, uvek me može pozvati i uvek ću se odazvati jer je večnost a mi smo tren, samo njen deo. Poneka me i zagrli i u trenu prohuje slike. Nije to to ali je to ono i neka je, ne žalim. Žalio bi da nije, ONOLIKO. To znam sada kad zavirimo u obe vremenske putokaze.
tako je koto :bravo:
ako ne moze sa jednom osobom, mocice sa drugom...prosto :jasenka:
strast je zakon koji treba ziveti :jasenka:
Strast za Duhovno-Emotivno-Uzvišenim-Neponovljivim-... trenucima... koji su ipak ispred telesne strasti !!!
nemam ih ( hvala Bogu ) moj decko je za mene ljubav mog zivota i svaki drugi mi je nebitan postao otkako sam sa njim
Padalica
02-10-2013, 10:48
Bila je jedna ...
neostvarena ljubav iz mladosti, prekinuta zbog nekih "viših" ciljeva,zbog nekog drugog zivota, karijere. Bilo je naivno,prelepo,nezno i nismo ni stigli da upoznamo sve strane ljubavi. Mozda sam ga i zato veličala iz godine u godinu.
Kako sam otkrivala čari i patnje u ljubavi, tako sam njega zamišljala u svakoj situaciji. Nisam patila za njim, imala sam jedno divno osećanje vezano za njega, onu nežnost koja ne boli, ali sam ipak vrlo često pomišljala kako bi to bilo da je on tu. Stvorila sam u glavi bezgresno i uzviseno biće i uzdigla ga do neba.
Ostali smo negde na pola i tacno je falio kraj. Ili sto bi rekli, tačka na i.
...e onda sam ga srela posle nekih 10 tak godina, mozda i vise... Bio je obican covek,bez oreola koji sam mu ja stavila:aha:...imala sam sto leptirića,mrava,crvića po celom telu prvih 15 min jer je s godinama uvek bio moj znak pitanja i moje "sta bi bilo kad bi bilo".
Proslo je 15 min,nemiri su nestali,smejali se i pricali kao da nije proslo toliko godina i onda sam shvatila da mi je to trebalo. Da ga vidim posle toliko godina da bih samo shvatila da je stvaran.
Moja tačka na i je stavljena:aha:
živa sam, znači prežaljeno:kafa1:
Nežnicah
02-10-2013, 12:21
prerano sam se udala da bi ih imala :aha:
Bolje da postoje,po njima bar znamo da smo voljeli..samo ,"neprežaljena" je težak izraz koji treba da znači da i dan danas žalimo za nekom neostvarenom ili ukinutom ljubavlju,a to je glupo jer čemu se vraćati i na nešto od juče,a kamoli na neke davne godine..prošlo je,nema više,ne osvrćemo se i naravno,ne žalimo
Treba se radovati jer su postojale.....
Sad je 13:13 ..da su sitni sati neke noći,ono doba kad smo najtananiji i kad misli lete bez kontrole dnevnog uma..moj bi post izgledao ovako:
Imala sam jednu takvu ljubav.
Veliku kao kuća.
Samo što je zakasnila.
Došla u vrijeme kad su se neki životi uredili.
Prežalila sam i odrekla se,ali uvijek ću je nositi u sebi kao žal i kao sreću jer se desila.
I da,uvijek će mi nedostajati plavetnilo očiju u kojima sam se ogledala....
bakterijasmarsa
14-11-2018, 21:41
Elem, svako od nas sudbinski ima tri ljubavi,
prva, zanosna, mladalačka, šašava i nepredvidiva
velika sudbinska koja i brakom završi i
ona koja te, kad misliš da znaš sve što treba da znaš, obori i izuje iz cipela
Ne znam koja je ova, ali bila je mladalačka , iskrena, uzvraćena, šašava i vredna svega na svetu, ali je došla rano, za mene rano.
Ja sam bio mlad, nezreo, pun potencijala iz za druge devoje, za koje sam mislio da mi mogu pružiti i više ljubavi. na kraju shvatiš šta si imao tek kad to više nemaš.
Naravno Kikinda je mali grad i sretali smo se tokom godina, ali samo uz put, na kratko.
Na posletku smo se sastali, pričali i pričali, tada sam ja već bio ‚‚pametniji'' a ona, jaka, izgrađena ličnost, znala je šta hoće i šta neće.
ponovo smo se sastali i družili, i bilo je sve tako normalno, pozitivno, opušteno.
Sreli smo se još nekoliko puta, i dalje smo se privlaćili i bilo je iskre među nama. Ne one mladalačke šašave, ali dovolne da zapali veliku vatru.
-ali to je bilo kada smo i ona i ja imali stabine duge veze na kojima je građena budućnost i obe te veze su završile brakovima.
Da li sam je zaboravio?
Da li sam je prežalio?
Ne mogu to tako klasifikovati. Naravno da to ne mogu zaboraviti šta smo bili i kako nam je bilo.
Da li mi je žao, šta bi bilo kad bi bilo?
Napisaću samo VOLELI SMO SE.
- da li patiš zbog rastanka ?
- ma jok, ... samo kad dišem...proći će.
Neprežaljena je ona koja upravo sada traje. Sve druge su manje ili više prežaljene. Prema "zasluzi", za koju niko nije odgovoran jer kompatibilnost ne određujemo mi nego onaj odgore. Možemo se truditi da se uklopimo ali to nije čarolija.
Zašto mislim da je ova sada jedina apsolutno neprežaljena. Valjda zato što, "sreća je lepa samo dok se čeka", jer tada žalimo što ne možemo ili nećemo sve, jer znamo da ako uzmemo sve, opet ćemo žaliti. Jedna tuga nam ne gine, pa onda izaberemo bolju, onu uz koju ide ogromna sreća, mladalačka, neobuzdana, ušuškana, šćućurena između usana, gažena sjeseni, procvala sa aprilom, dodirnuta od pojasa na gore, od ruku na gore ...
Nemamo, i ova tekuca (papiroloska) moze kad hoce da se spakuje samo da mi kaze dan unapred, da bi do ujutru imala vremena da ga prezalim . :raz_076:
Elem, svako od nas sudbinski ima tri ljubavi,
prva, zanosna, mladalačka, šašava i nepredvidiva
velika sudbinska koja i brakom završi i
ona koja te, kad misliš da znaš sve što treba da znaš, obori i izuje iz cipela
lepo
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.