kojica
15-03-2012, 19:29
Sećam se da sam u osnovnoj šila zastavu za jednu navijačku grupu, ali to su bila
obična deca, sa primernim vladanjem u školi i nisu ulivali strah u kosti ostaloj deci.
Sada je situacija nešto drugačija. Ovde u kraju postoji nekoliko navijačkih grupa.
Podeljeni su po godištima. Najmlađi od četvrtog do sedmog razreda, pa onda od
osmog do druge srednje i treću grupu čine stariji od njih. Najmlađi su najagresivniji.
Valjda od silne želje da se dokažu pred starijima.
Nije strašno što su ceo kraj ižvrljali, ove zgrade su i tako katastrofalno ružne, već
je problem sadržaj žvrljanja. Tu su pozivi na linč, ispoljavanje najgoreg nacionalizma
i slično..
A imaju i svoj parkić, gde druga deca ne smeju da kroče. :hm:
I sada bih ja mogla da psujem njihove roditelje do sudnjega dana, zato što se ne
bave svojom decom, al šta vredi. Jedino što mogu da uradim je da vodim računa
da moja deca ne dođu sa njima u sukob, niti da se sprijatelje sa njima, nego stroga
distanca.
Imate li vi u kraju opasnu decu i zabranjene parkiće? Kako se uopšte boriti protiv
toga?
obična deca, sa primernim vladanjem u školi i nisu ulivali strah u kosti ostaloj deci.
Sada je situacija nešto drugačija. Ovde u kraju postoji nekoliko navijačkih grupa.
Podeljeni su po godištima. Najmlađi od četvrtog do sedmog razreda, pa onda od
osmog do druge srednje i treću grupu čine stariji od njih. Najmlađi su najagresivniji.
Valjda od silne želje da se dokažu pred starijima.
Nije strašno što su ceo kraj ižvrljali, ove zgrade su i tako katastrofalno ružne, već
je problem sadržaj žvrljanja. Tu su pozivi na linč, ispoljavanje najgoreg nacionalizma
i slično..
A imaju i svoj parkić, gde druga deca ne smeju da kroče. :hm:
I sada bih ja mogla da psujem njihove roditelje do sudnjega dana, zato što se ne
bave svojom decom, al šta vredi. Jedino što mogu da uradim je da vodim računa
da moja deca ne dođu sa njima u sukob, niti da se sprijatelje sa njima, nego stroga
distanca.
Imate li vi u kraju opasnu decu i zabranjene parkiće? Kako se uopšte boriti protiv
toga?