Pogledaj Punu Verziju : Da li ćete glasati 6. maja?
Može i komentar na temu, zašto da, zašto ne
ili zašto ste neodlučni.
obavezno je da se izadje na izbore, je li tako? :hm: ali to ne znaci da cu da zaokruzim nekog od njih.. niko od prisutnih na politickoj sceni mi ne uliva poverenje, svi su oni isti samo drugacije upakovani.
verovatno ću glasati, iako nije obavezno...
ali, nažalost, ne iz ubeđenja, nego radi reda
pa da vidim nova "ušemljavanja"
Sagacity
21-03-2012, 10:07
Može i komentar na temu, zašto da, zašto ne
ili zašto ste neodlučni.
Neodlučna sam da li da glasam ili ne..Zašto? Zato što su godinama u opticaju isti ljudi. Rotacija se desi samo u slučaju ako neko bude ministar kulture, da sada isti taj bude ministar poljoprivrede..:lol:
I da naravno, koga god da glasamo čeka nas svetlija budućnost..samo da ih glasamo..
Jedino znam sigurno, a to je za koga nikada ne bih glasala...
pa da, ponuda je katastrofalna...
nešto novo će se desiti tek kad odrastu klinci rođeni devedesete, pa nadalje
ti su rođeni sa fakultetom
i stavom
Sagacity
21-03-2012, 10:19
Ta nova generacija ima takav stav da zna sve. Dovoljno je da ima daš neku poziciju i oni odmah umisle da sve znaju. Doduše, ne znam možda tako treba. Malo se učlane u neku stranku, malo se namenski negde postave i oni odmah nastupaju sa ''nivoa''..Eto...
Da, meni je problem katastrofalna ponuda i ista ploča koju svi vrte...Sada više nije bitno ko će biti na vlasti, jer svakako će isti igrači ostati u igri. Sada je samo pitanje zadržati ono što imaju i dobiti ''veći deo kolača''. Narod ko šiša, on će ionako glasati za one koji su im nametnuti.
причалица
21-03-2012, 10:29
moja deca će glasati, a ja nisam sigurna ...dosta mi je više da glasam protiv nekoga :( odlučiću verovatno u nedelju posle ručka šta da radim....
Slavim Djurdjevdan !!!Obicno kad sam do sada glasala i to reovno kao svaki odgovoran gradjanin nije bilo po mome sad necu pa mozda i bude-mozda mi se posreci i SVETI GEORGIJE pomogne:)
Shalabajzer77
21-03-2012, 11:50
Glasao sam samo jednom i zavrsilo se katastrofalno...bombardovali su nas...zato necu da zbog mog glasa ispastate :rile:
Da, i to za stranku za koju godinama glasam.
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.