Pogledaj Punu Verziju : Dnevni rituali
Kakvi su vasi na primer jutarnji rituali? Imate li ih uopste? Ili Vecernji, pred spavanje?
Kod mene dan zapocinje ritualnom kafom uz forum, cigaretom (do 2-3), citanjem dnevne stampe, a onda krecu ritualni telefonski pozivi negde oko pola 10 i to prvo majka, pa nana, pa otac, eventualno brat, obavezno izmedju navedenih poziva uskoci moja cerka, a ponekad i neko vezano za posao i sve to traje negde do 11-12, ziva se pogubim...
Bisernica
27-03-2012, 20:27
imam svakojakih rituala ,čak sam i pisala o njima ,a jedan od neprikosnovenih je
jutarnja kafa :bisa: ...ona koja me uvodi u novi dan i bez koje ne bih počinjala
svakodnevnicu ,bez koje ne bi bilo početne rečenice svakojutarnje - let's stress begin :lol:
i kod mene je kafa obavezni dnevni ritual, bez koje nigde ne izlazim
u dnevne rituale spadaju forum ujutru i uveče
vi se samo drozirate a turate to pod neke rituale:sad:
pa dobro imate ritual da se drogirate čim ustanete:tupan:
Sagacity
30-03-2012, 06:34
Kakvi su vasi na primer jutarnji rituali? Imate li ih uopste? Ili Vecernji, pred spavanje?
Kod mene dan zapocinje ritualnom kafom uz forum, cigaretom (do 2-3), citanjem dnevne stampe, a onda krecu ritualni telefonski pozivi negde oko pola 10 i to prvo majka, pa nana, pa otac, eventualno brat, obavezno izmedju navedenih poziva uskoci moja cerka, a ponekad i neko vezano za posao i sve to traje negde do 11-12, ziva se pogubim...
Nemam nikakav ritual, osim što sam uvela neko pravilo da se kačim na forum uveče...to mi dođe umesto gledanja TV-a...
Ne spadam u one ljude koji moraju da popiju kafu čim se probude itd. Ne postoji nešto što radim ustaljeno...Na fon pričam kad me pozovu i kada ja imam potrebu za pričom...bez neke obaveze ..ili navike...
vi se samo drozirate a turate to pod neke rituale:sad:
pa dobro imate ritual da se drogirate čim ustanete:tupan:
:lol:
inače sem droge, ručak nam je otprilike u isto vreme, ležem i ustajem otprilike u isto vreme
a kupanje je nedeljni ritual? :hm:
evo ja sam počela da se opijam:juhu:
:dada:
Moonster
23-04-2012, 19:56
Nemam nikakav ritual, osim što sam uvela neko pravilo da se kačim na forum uveče...to mi dođe umesto gledanja TV-a...
Ne spadam u one ljude koji moraju da popiju kafu čim se probude itd. Ne postoji nešto što radim ustaljeno...Na fon pričam kad me pozovu i kada ja imam potrebu za pričom...bez neke obaveze ..ili navike...
Nemam ritual ni jedan, radim šta mi se hoće, kada mi se hoće i ako mi se hoće, osim kada me posao uhvati :aha:
evo ja sam počela da se opijam:juhu:
:dada:
:pada: pijana baklava...
al čula sam za baklavice s pivom.. čini mi se.. :hm:
ja za kiflice sa pivom i mogla bih bas da ih napravim..
ja cu moj jutarnjem ritualu da dodam cvrkut ptica i uzivanje uz otvoren prozor :isa:
Bitno je da prvo popijem kafu, posle kako bude :blenta:
jutarnje protezanje u krevetu..e,vala bez tog ne ustajem:nene:
причалица
19-05-2012, 13:47
jutarnji...pa izmazim se sa mačkom dobro, da bude i meni i njemu dosta.
onda ustajem, idem u kupatilo, perem zube, umivam se, mackam lice malo :sojka:
zatim pijem lekove, mućkam nes onda, uključujem laptop i - čitam novine, zevam šta ima novo ovde i kojekude još...ako imam vremena, popijem kafu polako, a ako nemam - samo je brzo posrčem, tuširam se i begam na posao.
a uveče uglavnom pred spavanje čitam....što me podseti sad da moram da nabavim lampicu za čitanje, ovu staru sam bacila u džubre.
Ispijanje kafe :kafa: znači to nema da nema :fik: kada nisi kod kuće uvek postoji termos :b:
причалица
09-06-2012, 09:00
Ispijanje kafe :kafa: znači to nema da nema :fik: kada nisi kod kuće uvek postoji termos :b:
:raz_114: roska je besmrtna :)
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.