Pogledaj Punu Verziju : Svega mi je preko glave!
Imate li nekada osecaj da vam se sve smucilo, da vam je svega preko glave? Desava li vam se cesto da pozelite da iz korena promenite zivot, jer je bas sve vezano da za dosadasnji pocelo da vas gusi? Koje su to situacije koje nas nagone da tako nesto pomislimo i pozelimo?
pa.. :hm: nešto nemam te momente...
Ja sam od onih sebičnih što nekom drugom mogu da se smuču. :zrika:
ljubičica
03-04-2012, 16:04
moji su koreni prilicn duboko, kasno je za presadjivanje..
al kresanje s vremena na vreme dobro dodje..
misim na granje kojice, na granje..:g:
na granje.. :hm: samo pazi da nema trnje, da ne izbockaš goozu.. :bela:
burning violin
03-04-2012, 20:15
Imate li nekada osecaj da vam se sve smucilo, da vam je svega preko glave? Desava li vam se cesto da pozelite da iz korena promenite zivot, jer je bas sve vezano da za dosadasnji pocelo da vas gusi? Koje su to situacije koje nas nagone da tako nesto pomislimo i pozelimo?
Generalno sam pozitiva ali naravno da imam te momente. Ponedeljak je skakljiv. :namcor: Ali nekako se uvek ispostavi da mi je samo pao imunitet, pa se razbolim.
Ma, mi Balkanci se vezujemo za stvari, ljude, mesta, i nekako nam tesko ide to sasecanje u korenu, narocito u nekim 'ozbiljnijim' godinama. Mislim i da takav nacin razmisljanja samo doprinosi losim stanjima, pogotovo kada se nema snage za tako nesto. Nekad je dovoljno promeniti makar jedan segment svog zivota pa da stvari krenu drugim tokom.
Bisernica
03-04-2012, 20:47
trenutno ne mogu da mislim ni o čemu ..imam migrenu i to takvu da bih najradije
skinula glavu ,samo kada bih mogla...preko glave mi je
Nežnicah
03-04-2012, 21:00
Bas sam u toj fazi, sve mi se bas bas smucilo u rl, selim se u vl, tu niko ne moze da me ucini nesrecnom :namcor:
Nekad je dovoljno promeniti makar jedan segment svog zivota pa da stvari krenu drugim tokom.
ako prodam kola, jel se to racuna u segment? :cruz:
Nežnicah
03-04-2012, 21:07
To si se Cruz racuna u znacajan segment zivota, poceces da vodis sportski zivot, pesacenje, setnja, bajs...malo li je :)
pa da i ja tako razmisljam :hm:
burning violin
03-04-2012, 22:12
Mudro zbori babs, plus ostane ti kinta a i nemas trosak benzina. :dada:
ih da je samo benzin... :cruz:
Nežnicah
03-04-2012, 22:24
Ja razmisljam da menjam muza i cerku za kucu na moru, zadrzala bih samo psa :hm: mislim da bi mi jako prijao taj segment zivota :)
burning violin
03-04-2012, 22:31
Ma ne moze ni pas, ili sve ili nista. Saseci to. Mozda dobijes za njega privatnu plazu pride. :huh:
Nežnicah
03-04-2012, 22:36
Ne bih mogla bez moje Juce, jedino me ona voli i gleda kao u Boga :bisa: prava uzvraceTa ljubav :dada: Ma i neki apartmancic bi mogao da prodje :)
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.