Pogledaj Punu Verziju : Kako se svlačite?
Šta skidate prvo, a šta poslednje?
Uredno složite stvari ili ih pobacate oko sebe?
:drnd:
Sagacity
02-05-2012, 21:36
Zavisi :g:
Nešto ne znam...:hm: Valjda prvo dole, pa gore....Joj, pa ja čak to i ne primećujem...:lol:
Kada dođem sa posla, sve manjam...Zato šta radnom mestu provodim skoro 9 sati...Uredno sve ''bacim'' na pranje...
Inače, ništa od garederobe ne držim razbacano po sobi.
Valjda sam odgovorila kako treba...:eek:
Moonster
02-05-2012, 22:13
Moon :namcor: nisi odgovorio ''kako se svlačite''...ja sam rekla...Da čujemo...:namcor:
Uvek krećem od suštine, iz sredine :kapa:
Steppenwolf
02-05-2012, 22:36
Idem redom, prvo bokserice.
Ne bacam ih, samo ih svrljim sa sebe i iskocim iz njih.
ono sto je za pranje ja uredno slozim u korpu u kupatilu
obicno prvo sobujem papuce pa carape , ako je vrucina samo papuce ( jer ne nosim carape, setam se po jadrankama kuci redovno) , pa onda gore , pa dole ili obrnuto pa obucem pidzamu dole pa gore ili obrnuto i zaspim ko jagnje ( u medjuvremenu ( dok jos nisam obukla pidzamu) odem ispod tusha) :neutral: , a kako se ti svlacis Kojice ? :jede:
ako jos dve strane ne napise kako se svlaci , moracu da pitam konana kako se(je) svlaci :palac:
ako jos dve strane ne napise kako se svlaci , moracu da pitam konana kako se(je) svlaci :palac:
Se svlačim u proleće i oblačim na jesen. :kapa:
A stvari sve pobacam, pošto mi do jeseni omale.
Prvo cipele valjda, pa pantalone ili suknju.. carape bluzu brus...
i stvari stavim preko stolice...
pa onda obucem nesto za po kuci...
ko zmija kozu :pusi:
Jadna koza. :srbpla:
Šalim se bre, Cici. Prvo skinem bokserice, a podvezice ostavim za kraj. :bela:
Brzo se svlačim:lol:ja sve radim brzo
Toliko brzo da skidam dve stvari odjednom i ne mogu dodgovorim šta prvo skidam:blenta:
Ali složim sve uredno, ja sam bolesna.
Nežnicah
20-01-2014, 23:56
Krenem od obuće, pa onda pantalone, trenerku, suknju šta već imam na sebi, pa čarape, pa gornji deo... :hm: ne razbacam, ali se ne pretrgnem ni da složim baš mnogo uredno, prebacim preko taburea koji mi stoji pored kreveta... :pardon:
Malo me zbunjuje ova tema...budući da je na LJiS-u ,kontam da treba da opišemo kako se svlačimo u navedenoj sitoVAciji:kapa:
A ne generalno,jer bi onda bila valjda kod mene,na ženskom kutku:haha:
elem,
tema
svlačim se nekad haotično i brzo,a nekad zaista uredno,zavisi na kom sam pdf-u :haha:
OtrovnaAjvi
09-04-2014, 16:41
ja za malo da se zaletim pa odgovorim kako se svlacim kad dodje do sexa kad ono..kad dodjem kuci...pih
nedaj da ti neinventivni utiču na umetničke slobode ... samo ti reci šta si naumila ... ima nas koji to umemo da cenimo :jasenka:
nedaj da ti neinventivni utiču na umetničke slobode ... samo ti reci šta si naumila ... ima nas koji to umemo da cenimo :jasenka:
obustavi malo:haha:
bolje da kažeš kako ti to radiš,nije bitno jel cijeniš ili ne:haha:
tema:
ponekad poželim da ne moram sve baš sama:kapa:
:haha:
obustavi malo:haha:
ponekad poželim da ne moram sve baš sama:kapa: :haha:
kad dođeš na Lekino brdo nećeš morati ništa sama :raz_128:
ReaSilvia
06-08-2014, 14:17
zavisi zasto se skidam.ako je kad dodjem kuci,od dole ka gore.ako je za sex..pa..sta pre dohvatim :sojka:
john preston
02-12-2014, 23:09
ubrzano :rile:
skidam cipele uvek prvo
a zatim svlačim jaknu/kaput/bundu od nerc/bolero/džemperka....
kad dođem s poso :huh:
Ja se neskidam :nene: mene skidaju :dada:... a kojim redom neje bitno :tibi: mož i da se pocepa :hahaha:
Nežnicah
11-11-2016, 22:29
s obzirom na to gde radim, kod mene to traje i traje.. umorim se :hot:
da radim kao striptizeta, ne bi se leba najela od toga :hahaha:
prvo skinem patike, pa termo čarape, pa malo tanje čarape, pa još tanje... pa ondak ide jedna trenerka, druga trenerka, helanke, grilonke... zatim džemper, rolku, bodi duks, i onda mislim da mogu da poletim koliko se osetim lagano :hahaha:
e jeste poloodeli u glovu, života mi
u keksualnoj situaciji alooo:ljut:
fajf, od tebe bi svako odustao:hahaha:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.