Pogledaj Punu Verziju : Kakvi ste bili đaci u školi ?
Sagacity
07-05-2012, 21:41
Kakvi ste bili đaci u školi ?
Da li ste bili mirni i povučeni ili vragolasti ?
Puni ste anegdota iz škole ?
Kakav ste uspeh imali ?
Bežali sa časa ?
Opsovali profanu ? :krsti:
Uradili nešto neobično ?
Ko vam je obično išao na roditeljski ?
odlicna :trepp:
i mirna :aha: i
bezala sa casova :drnd:
Još samo fali tema sistemacki pregled,pa da nas izmeriš i premeriš :pusi2:
Nisam znala da treba da ponesem svedočanstvo :srbpla:
Moonster
07-05-2012, 21:47
Kakav ste uspeh imali ?
Bežali sa časa ?
Uradili nešto neobično ?
To znaju oni koji me poznaju.
Povučen i miran, ali ne uvek.
Tako tako, zavisi...
Vrlo dobar.
Retko, mada da, nekada.
Jednom samo, u srednjoj.
Pa i da i ne, zavisi kako se uzme :drnd:
Majka uvek, to im je bila smrt za sistem :pusi:
odlicna :trepp:
i mirna :aha: i
bezala sa casova :drnd:
A jesi čitala lektire? :hm:
Moonster
07-05-2012, 21:49
Vidiš ti to Roska, vojni režim nam uvela :pusi2:
Nigde bez papira, ili barem bez veze za papire :pusi2:
Sistemacki će biti za vreme fizičkog. Ako nisi ponela overenu zdravstvenu knjižicu,
trkni časom po nju. I proveri dal ti na čarape viri kromipirć. :kapa:
To znaju oni koji me poznaju.
Povučen i miran, ali ne uvek.
Tako tako, zavisi...
Vrlo dobar.
Retko, mada da, nekada.
Jednom samo, u srednjoj.
Pa i da i ne, zavisi kako se uzme :drnd:
Majka uvek, to im je bila smrt za sistem :pusi:
hahahahaha.. :smeh: bolja sam od tebe...
ili sam gora.. :kapa:
Ja sam još u šestom opsovala nastavnicu. :rile:
Moonster
07-05-2012, 21:54
hahahahaha.. :smeh: bolja sam od tebe...
ili sam gora.. :kapa:
Ja sam još u šestom opsovala nastavnicu. :rile:
Bolja si od mene :pusi2:
Možda :pusi2:
Sagacity
07-05-2012, 21:56
Imala problem sa disciplinom...:lol:
Jedna od retkih koji su imali super uspeh i vragolasto ponašanje...
U III godini gimnazije, profesorka me izbacila iz učionice 10 časova pred kraj školske godine. Zaključila 5 i rekla da se više nikad ne pojavljujem..Džigerice sam joj izela...:lol:
Vodila razne sekcije..pa i istorijsku sekciju...Pravila izložbu proboja solunskog fronta...Sve lepo okačila u holove...Ali usled velike promaje (a zbog toga što nisam dobro pričvrstila na table :lol:) sve se razletelo...:kk:
A jesi čitala lektire? :hm:
jesam skoro sve.... nesto sam eskivirala...
a jednom nisam spremila hemiju i nagovorila ceo razred da svi pobegnemo sa casa :lol:
dala ideju :stidljiva:
jedan decak me nesto maltretirao pa sam mu pripretila i bio je posle toga ko bubica :drnd:
Bolja si od mene :pusi2:
Možda :pusi2:
I u šestom razredu sam prebila jednu iz sedmog za glavu višu od mene... :namcor:
Sagacity
07-05-2012, 22:04
I u šestom razredu sam prebila jednu iz sedmog za glavu višu od mene... :namcor:
U šestom razredu smo se potukle sa devojčicama iz VI-tog B na fizičkom , razbile smo ih...:lakat:
Nežnicah
07-05-2012, 22:05
Bas sam bila fino neko dete i dobar djak, totalno :g: dok me nisu pukli hormoni u srednjoj :lol:
Moonster
07-05-2012, 22:07
Al' nisi u sedmom u tri dana premlatila trojicu koji su jači od tebe sigurno :pusi2:
A o srednjoj, nećemo :raz_068:
Sagacity
07-05-2012, 22:07
Bas sam bila fino neko dete i dobar djak, totalno :g: dok me nisu pukli hormoni u srednjoj :lol:
Tačno sam znala da ima neka caka...:lol: Kome nisu....
Al' nisi u sedmom u tri dana premlatila trojicu koji su jači od tebe sigurno :pusi2:
A o srednjoj, nećemo :raz_068:
Nisam.. u sedmom sam prebila samo jednu.. :kapa:
Al sam zato u osmom umalo izbačena iz škole zbog šminkanja Titove slike. :drnd:
Posle se naravno ispostavilo da ja nisam učestvovala u toj akciji, al nema
veze. Bilo mi je zaprećeno da letim.
burning violin
07-05-2012, 22:18
To izgleda nesto generacijski, od nesudjenog vukovca do srednjoskolskog padavicara, umalo. Covece, kakav je smor bilo to usmereno obrazovanje. :namcor:
Moonster
07-05-2012, 22:19
Nisam.. u sedmom sam prebila samo jednu.. :kapa:
Al sam zato u osmom umalo izbačena iz škole zbog šminkanja Titove slike. :drnd:
Posle se naravno ispostavilo da ja nisam učestvovala u toj akciji, al nema
veze. Bilo mi je zaprećeno da letim.
I da jesi, nema veze, Tito je voleo pionire :pusi:
I da jesi, nema veze, Tito je voleo pionire :pusi:
Jesam pobedila? :palac:
Nežnicah
07-05-2012, 22:22
Kojice vraGu jedan :raz_114:
A ja sam u osnovnoj skoli, u nizim razredima mojoj mami silne probleme pravila. Kad nastavnica pita da li necija mama moze nesto da prekuca, a ja se sva srecna javim, i onda dodjem kuci sa kilo papira, rukopisa koje treba iskucati na masini, tada kompa nije bilo.
Da ne pricam kako je rado to radila i kako me je ucila da vise to ne radim, a i nastavnica je sama pocela da trazi drugu mamu za kucanje jer moja mama ima problem sa č,ć,dž i đ, tako da je to bilo urnebesno za citanje kad otkuca :lol:
Moonster
07-05-2012, 22:23
Jesam pobedila? :palac:
Jesi, čim si Tileta pomenula, pionirsku suzu si mi izmamila, drugarice Kojice :place:
Za domovinu sa Titom napred :pusi2:
Kakav ste uspeh imali ?
Bežali sa časa ?
Uradili nešto neobično ?
U osnovnoj iz principa nisam bila vukovac, mitingovala sam da ne mozes iz svega imati pet, nije prirodno :nene:.
Umela sam da se pobijem do srednje skole, iz mirnodopskih pobuda . :lol:
U srednjoj "vecni" predsednik razreda, a profe mi nametnule nadimak Karadjoz :lol: .
Bezalo se... Opravdano naravno.
Cudio se sabor profana, kako je moguce da neko ima pet iz fizike i dva iz mate :aha:.
Odlicna uvek, ali jezicara zauvek. Kulturica naravno. :pusi:
Cale je isao na roditeljski, da pravda moje glavobolje od skole :lol: .
Ja sam bila dosadna:srbpla:
Samo sam bar jednom dnevno izbacivana sa časa zbog pričanja...a mader umesto da me opravda dođe i donese razrednoj selotejp i kaže:pa ta se ni kod kuće ne gasi, evo traka vam je jedino rešenje:pada:
I u srednjoj sam bežala kad god sam mislila da se nisam spremila dovoljno:hm:...a toga je biloooooooooo
uf,dobro je pa deca nisu na mene :namcor:profesori bili sretni kad je prva klupa bila prazna:ljut:
Moonster
08-05-2012, 08:37
Cudio se sabor profana, kako je moguce da neko ima pet iz fizike i dva iz mate :aha:.
Zar i ti jastrebe ? :lol:
Isti slučaj, jedva ih se reših u srednjoj, ukapirali da neću matu da učim, jedva se izvukoh :pusi2:
Sagacity
08-05-2012, 09:39
Ja sam imala drugi problem...Meni su fizika i matematika išle, ali hemiju nisam kontala uopšte. Hemiju i francuski sam najviše mrzela...
A dogodovština iz gimnazije imam puuuno...
Mislim da sam na chatu pričala, da sam na časovima srpkog bila kažnjena. Imala sam naviku da svaku pesmu i priču preradim, ubacim nešto svoje, naravno smešno i napravim čitav poremećaj na času. Iz tog razloga, profesorka srpskog je rešila da me ''stavi'' da sedim u posebnu klupu.
Svaki kabinet je imao lavabo od ulaza u učionicu sa desne strane. Ona je do tog lavaboa postavila jednu manju klupu, za kojom sam ja sedela. Njoj sam bila okrenuta leđima, a đacima sam bila okrenuta bočno...Naravno nisam smela da se okrećem i naravno, svi su me gađali papirićima i dobacivali...15 dana sam tako sedela...Na kraju je i ona počela da popušta, pa je u jednom momentu sela sa mnom...To je bio kraj...:lol: sklonili smo klupu...
Na matematici sam nameštala hemijsku i kako sam stavila novu ''minu'' u hemijsku pritisnem minu malo jače, izbaci je feder i profesora udari u oko. 2 dana je čoveku bilo krvavo oko ...:srbpla: srećom nije bio zamerljiv :srbpla:
Zar i ti jastrebe ? :lol:
Isti slučaj, jedva ih se reših u srednjoj, ukapirali da neću matu da učim, jedva se izvukoh :pusi2:
:dada: ista smo mi skola jastrebe :pusi:
mene nisu voljeli:place: zvali su me štreber:raz_114:
Bisernica
12-05-2012, 10:49
mene nisu voljeli:place: zvali su me štreber:raz_114:
Nisu me zvali štreber ,ali su me voleli samo onoliko koliko sam htela da pomognem
"Na osnovu člana 10. Zakona o srednjoškolskom obrazovanju,učenik se oslobađa polaganja
završnog ispita i ocjenjuje općom ocjenom odličan 5."
...tako piše u Svjedodžbi....kao đak generacije sam dobila nagradu u vidu dela Dobrice Ćosića
"Vreme smrti" i priliku da otvorim ples na maturskoj zabavi.
Koliko mi je to pomoglo u životu ? ..malo
ljudi ne vole one koji iskaču iz proseka ,kad tad im to stave do znanja
samo mi je matematika bila problem ,sve ostalo je išlo kao voda
ni dan danas je ne znam,onako školski :lol:
причалица
12-05-2012, 10:55
bila sam odlična u gimnaziji, a u osnovnoj školi sam bila vrlo dobra....možda zato što sam išla i u muzičku školu, pa nisam imala ni vremena ni želje da učim nešto drugo...a u gimnaziji sam prelomila šta mi je bitnije u životu, pa se uspeh popravio.
ali, udala sam se za muzičara, tako da :facepalm:
bila sam odlican djak, ali mnogo nezgodan, uglavnom su imali glavobolju zbog mene:aha:
Bisernica
13-05-2012, 10:51
bila sam odlican djak, ali mnogo nezgodan, uglavnom su imali glavobolju zbog mene:aha:
obožavala sam da se potučem sa dečacima :raz_114:
u trećem razredu osnovne sam bila predsednica odeljenske zajednice i
usprotivila se odluci razredne koja nije bila fer i korektna ....završila kod
direktora na raportu i ostala pri svome :lol:....malo mi falilo da dobijem ukor :raz_114:
uvek sam jezik držala izvan zuba :raz_114:
da nisi vodolija biso? :trepp: :srce:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.