Pogledaj Punu Verziju : Nova vlada
Dogovorili se DS-ovci i SPS-ovci... čekaju URS i LDP...
I jopet isto? :eek:
Još samo Botu da izaberemo za precednika i ko da izbora nije bilo.
Što spucasmo tolke novce za izbore?
Ne trebaju nam promene? Lepo nam je?
Definitivno je neko drugi odlučio, mi smo bili statisti :( tek toliko da damo regularnost...
Meni kažu da sam lud što tvrdim da moraju otići na isti način kao što su i došli :aha:
Ne može to bez gomnjive motke :nene:
Jao kako sam besna.. :facepalm: nije mi dobro..
Ne da sam gajila nadu da će neki novi biti mnogo bolji. Nisam baš toliko naivna.
Samo sam se nadala da će videti da su smenjivi. I oni i ti novi koji dolaze i svi.
A ne da zasednu po petnaes godina pa da ne znaju da sjašu.
Al ne vredi.. :kk:
http://razbibriga.net/imported/clear.jpg
Nakon ovog rukovanja, Dačić nikada, ali nikada neće dobiti moj glas.
Mogao je jednom da se opeče i da uđe u partnerstvo sa ološem. Ali
da sa njima godine provede, vidi šta rade i kako rade, a onda im
ponovo pruži ruku.. :nene:
I on se takav bori protiv organizovanog kriminala.. :smeh:
:facepalm:
I još nešto, vezano za 5. oktobar.. :kapa:
Tadić je zaboravio s kim je tada koga rušio sa vlasti. Sad mu je
Toma trn u oku i Velja bagerista, a Ivica saradnk. Nije li to direktno
pljuvanje po petom oktobru?
Čemu je ta revolucija služila? I čemu praviti novu, kad će oni
svi lepo na kraju da se zagrle?
Sagacity
10-05-2012, 07:32
Evo da se uključim malo i ja...Iako me politika odavno ne zanima..
Iskreno, trebali bi Tmoma i Bota da se udruže i da Bucka skinu sa scene...
Ne mogu da verujem da bi opet neko iz partije koju smo jedva skinuli sa vlasti, bio ''premijer''...:srbpla:
Ako je preoštro napisano...metla je zakon...:dada:
Još samo Toma da se udruži sa Botom i odma da se besim.. :srbpla:
Пролазе дани и нова Влада већ ради. Како вам Ñе чини? Да ли Ñте задовољни доÑадашњим резултатима?
Каква Ð½Ð°Ñ Ñ˜ÐµÑен чека?
Ја Ñам пеÑимиÑта. Ðе, ниÑам за демократе, али ни ово Ñтање ми Ñе не допада.
Opozicija protiv rebalansa budžeta
DS, LDP, SVM i DSS neće podržati rebalans budžeta uprkos najavi vlasti da će njime biti postavljen temelj za drastično smanjenje deficita u 2013. godini.
Skupština Srbije završila je večeras pretres svih tačaka dnevnog reda medju kojima je i predlog rebalansa budžeta, o kojima će se izjasniti u utorak, 25. septembra.
Vlajko Senić, državni sekretar u Ministarstvu finansija kaže da će rebalansom budžetski deficit biti prepolovljen, kao i da je pre donošenja budžeta bilo neophodno početi sa rebalansom.
Prema njegovim rečima, veliki broj pratećih zakona stvara osnov da budžet za narednu godinu bude u skladu sa očekivanjima i interesima građana i vlade i otvara prostor da se krene u proces smanjivanja javnog duga i sređivanje stanja u javnim finasijama.
Nastavak na http://www.b92.net
Da li je neko od vas gledao prenos sednice Skupštine, i kako vam se čini predlog poreskih zakona?
Ja sam malo gledala i nekako mi se čini da Dinkić nešto pokušava da promeni, ali dok se te mere i promene stvarno ne dese i dalje sam skeptična.
Покушао да пратим и ништа не капирам... личи ми на изборну кампању и трачарење... када будем видео уље у поÑлузи и уÑпем да Ñкувам ручак и мало Ñе наједем, можда ћу нешто уÑпети да их капирам.
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.