Pogledaj Punu Verziju : Pijem da zaboravim
E, aj da vidimo što lažete... :palac:
Ko je još išta zaboravio s pomoću alkoholisanja, kad se tad sve emocije
intenziviraju na račun razuma i pobrljavi se još više? :hm:
nikad nisam pio da bih zaboravio , tuga je los osecaj, ali je osecaj...i to se mora iskusiti..
popijem ponekad neki lekic za smirenje, kada je bas neophodno
a onaj ko misli da je u alkoholu spas... neka pronadje neku drugu alternativu, nek natera sebe da procita knjigu,nek odigra neki sport sa prijateljima... nek se istrci do iznemoglosti, lakse ce da zaspi...
E, aj da vidimo što lažete... :palac:
Ko je još išta zaboravio s pomoću alkoholisanja, kad se tad sve emocije
intenziviraju na račun razuma i pobrljavi se još više? :hm:
sutra samo još veća muka, em si mamuran em ljubavni jadi:lol:
Sagacity
08-06-2012, 08:48
Pijem iz zadovoljstva, a ne radi zaborava...:dada:
Kada bi trebala da pijem da zaboravim, ne bih se sigurno treznila uopšte...:lol:
Svaka patnja koliko god mi ne htjeli,nosi sa sobom mazohizam isto kao i želju za zaboravom i nerijetko se pritom ,u nemanju snage volje,posegne za stimulansima od kojih je jedan i alkohol.
A on djeluje različito na razne vrste tuge i njegovi"rezultati" uvijek su kontraproduktivni tako da zapravo upadnemo u samosažaljevanje i vještačku "pomoć"..jer dok shvatimo da nema zaborava,već smo ovisni i postigli smo samo jedno..dobro smo se nahranili mazohizmom.
Uvek su mi bile čudne te izjave: pijem da zaboravim, kad sam nervozan jedem:lola:...ne mi je jasno kakve to veze ima:hm:...kad sam tužna onda sam tužna, ne može čaša i kašika učiniti da zaboravim:krsti:
причалица
08-06-2012, 18:35
nikad ne pijem da zaboravim, nego da zapamtim. sve drugo je čist mazohizam i nezdrava doza samosažaljenja, u čijoj osnovi leži gordost.
PIJEM DA GA ZABORAVIM, A VIDIM GA TRODUPLO... :))))
sad negde pročitah.. :smeh:
Sagacity
11-06-2012, 21:34
E zato i jeste nezgodno piće, što nikada ne znaš kada će se neko ''duplirati'' ili ''troduplirati''...:smeh:
Imam jednu prijateljicu koja uz malo alkohola, povrati sećanje...Obavezno se ražalosti, prisećajući se svojih bivših...i tako ''tuga'' jedna....:lol:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.