Pogledaj Punu Verziju : Spavati zajedno ili odvojeno?
Čemu služi zajedničko spavanje, osim što ubiva romantiku? :kapa:
Jel vi spavate zajedno ili posebno?
I zašto?
Sagacity
08-07-2012, 21:06
Pa kako čemu služi zajedničko spavanje ? :hm: Pa nije valjda da ubiVa romantiku...
Mada smo sad neko veče diskutovali na čatu, da zajedničko spavanje stvarno može ubiti romantiku ako jedno od dvoje hrče...:lol:
Šalu na stranu, smatram da zajedničko spavanje baš doprinosi romantici. Najlepši razgovori, a ponekad i najozbiljniji se vode baš u tom zajedničkom krevetu.
Razgovori.. :hm:
Pomeri se tamo prešo si na moju polovinu. :ljut:
dobro.. :blenta:
Jel može neko veče daljinski da bude kod mene? :sojka:
ne može.. :ljut:
Nežnicah
08-07-2012, 21:16
Zimi zajedno, leti odvojeno :dada: Greje u oba slucaja ko furuna, pa samo treba potrefiti sezonu...
Sagacity
08-07-2012, 21:23
Ne znam šta da ti kažem za ovo...:hm: Al' recimo, moji su radili i retko se viđali preko dana, tako da im je taj zajednički krevet bio i pričaonica i romansa i sve što treba...:lol: Izuzeću sebe, pošto ja nisam baš pravi primer za ovu priču...
Ali smatram da zajednički krevet spaja supružnike....
Spavati zajedno ali u dovoljno velikom krevetu (po mogucnosti ogromnom).
ne televizor u spavaću sobu:ququ:
nikako:eek:
Kako:kapa:pa valjda po osjećaju..želimo li tijelo uz naše ili nam smeta ma čije da jeste..navike su čudo..možemo ili bar trebali bismo da možemo da biramo ..
ne spavamo zajedno neznam zasto ...mozda jer se stefa cesto probudi preko noci pa upadne kod mene ( uplasi se valjda ) i onda nema mesta za sv e a zna se ko tu otpada :lol:
cici:haha:
ima to svoje prednosti..idealno bi bilo odvojene sobe,ali ne preveć udaljene:kapa:
pa se "komšija" obiđe tako:stidljiva:
Jovanova
26-12-2012, 14:04
Imati mogućnost za odvojeno a želju za zajedno, i uvek u treći krevet pa makar to bio montažni, dušek, tepih...
sudjenik
28-12-2012, 01:12
najvise volim da spavam sa zenama koje se trzaju u snu i spavaju potrbuske... te su najstrasnije i vole zorom da budu shatro kao nesvesne dok se ' nako namestaju pod.... :namcor:
Hexy De OZ
28-12-2012, 16:17
Odvojeno...e to je uzivancija:jasenka:
ste vi neki divljaci:srbpla:
Милан Ђурковић
28-12-2012, 20:50
ја сам женом спавам у брачном кревету
:blenta: ja bogami odvojeno,on u kujni a ja u sobi.. :hm:
Милан Ђурковић
28-12-2012, 23:07
ја са својом женом спавам
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.