Pogledaj Punu Verziju : Bez ovog ne mogu
Dakle,bez čega ne možete da zamislite vašu svakodnevnicu,osim naravno bez Foruma i mobilnog telefona,to se podrazumijeva:dada:
Ovdje žene sigurno imaju šta da kažu:g: bez tampona,grudnjaka,maskare,kontraceptivne pilule:blenta:
:ceka:
da prostiš bez to četvoro mogu fino da živim:blenta:
ne možem bez smeha
ne možem bez ironije und sarkazma:kreza:
i ne možem bez bar tri litre vode dnevno
i bez kompjutera ne možem
i bez vedžbanja
ne mogu da zamislim svoju svakodnevnicu bez da čujem milion glupih izjava und pitanja:lola: to kad bi nestalo, stvarno bi mi bilo neobično
Bez kafe ..:kafa: :lakat:
trudim se da ti ne bude neobično:manijak:
ali nisi navela stvari koje mogu da se ponesu sa sobom ,stvari bez kojih ne možeš u toku dana kud god kreneš..kompjuter se podrazumijeva :)
ja ne mogu recimo bez osvježavajućih maramica:b: parfema,ruža:tupan:
Nežnicah
13-08-2012, 11:15
slatkisi, koka kola, voda, bez toga bih ujedala, sve ostalo moze a ne mora, ali stvarno :dada:
e da, dodatak: labelo i krema za ruke, moraju biti prisutni
Padalica
13-08-2012, 11:20
naocare za sunce
labelo
cigarete
:jede:
kafu, slatkise i vodu podrazumevam pod - nikako bey=z njih sem u slucaju elementarnih nepogoda ili invazije vanzemaljaca-:sojka:
trudila sam se biti skromna,ali sve što ste dosad napisale potpisujem:jasenka::jasenka:(osim slatkiša,kole) i dodajem..ogledalce,češalj i šnalu,četkicu za zube:)
trudim se da ti ne bude neobično:manijak:
ali nisi navela stvari koje mogu da se ponesu sa sobom ,stvari bez kojih ne možeš u toku dana kud god kreneš..kompjuter se podrazumijeva :)
ja ne mogu recimo bez osvježavajućih maramica:b: parfema,ruža:tupan:
sve sam navela što mislim da treba:palac:
bez flašice vode nigde ne idem:nene: sve ostalo...:sad:
Bisernica
13-08-2012, 18:05
bez :kafa1: i :cruz:
voda i parcence cokolade... nigde ne krecem bez toga... :nene:
eh, da, uvek imam barem 100 din u dzepu...zlu ne trebalo... :hm:
Sagacity
14-08-2012, 10:08
Bez kreditne kartice i nešto novca u novčaniku ne bih mogla nikako...:novine1:
причалица
14-08-2012, 10:12
da, i meni jedino treba novčanik. sve drugo mi ne treba. čak ni mobilni. ni laptop :srbpla:
da, i meni jedino treba novčanik. sve drugo mi ne treba. čak ni mobilni. ni laptop :srbpla:
joj pričo:haha: pa ja se njega nisam ni sjetila:)
Bisernica
16-08-2012, 18:44
bez dobre muzike u po' dana u po' noći
http://www.youtube.com/watch?v=95986V5snaI
Cigarete, novčanik, mobilni, papirne maramice, flašica sa vodom, četka, ogledalce, labelo, blokče, dve-tri olovke
Trenutno ne mogu bez jutarnje kafe...
http://img641.imageshack.us/img641/4599/kafasaslagom.jpg (http://img641.imageshack.us/i/kafasaslagom.jpg/)
i konac za zube svuda nosim:ququ:
zato što uvek nešto žvantam:(
причалица
09-09-2012, 07:24
u mojoj tašni nema ništa osim novčanika, žvaka i ključeva od stana.
bez kokica, kafe i cigareta.. :aha:
Dakle,bez čega ne možete da zamislite vašu svakodnevnicu,osim naravno bez Foruma i mobilnog telefona,to se podrazumijeva:dada:
Ovdje žene sigurno imaju šta da kažu:g: bez tampona,grudnjaka,maskare,kontraceptivne pilule:blenta:
:ceka:
božeee.. :eek: po iljaditi put se pitam jesam li žensko... :haha:
причалица
15-06-2013, 06:37
u mojoj tašni nema ništa osim novčanika, žvaka i ključeva od stana.
dodala sam naliv-pero :)
paculjkica
20-06-2013, 17:01
Nosim sa sobom uvek neki sjaj za usne, maramice, ogledalce više nemam ali sam nosila redovno...I to je to :sale:
njega sam zaboravila:pada: mali tefter koji posjeća:blenta:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.