Pogledaj Punu Verziju : Zimi se najvise radujem...
Praznicima, Novoj Godini, ukrasima i slavljima ....
ponekim mirnim vecerima u toploj sobi u krugu porodice , dragim prijateljima ..... :plesu:
Skijanju i igrama na snegu..
... a sad vi, cemu se vi zimi najvise radujete? http://r28.imgfast.net/users/2817/28/93/38/smiles/109237824.gif
Sagacity
13-01-2013, 22:13
Jedino svim praznicima koji su baš zimi...
A zimu ne volim da vidim ni na slici......:namcor:
Zima, kao zima me ne raduje uopšte...:srbpla:
Nežnicah
13-01-2013, 22:23
dolasku proleća :srbpla:
Sagacity
13-01-2013, 22:25
dolasku proleća :srbpla:
Htela sam to da kažem...al' reko, daj da napišem nešto da ne ispadnem ''mrgud'' za zimu....:lol:
Čuj radujem se proleću...Ma jedva čekam kad' će proleće.....Zimi brojim dane do proleća....:smeh:
Nežnicah
13-01-2013, 22:28
ja ne mogu drugačije kad je zima u pitanju, pa nek budem mrgud na kvadrat :srbpla: mozak mi se zaledi od same te reči, i ne umem da ublažim istinu nikako :haha:
причалица
13-01-2013, 22:52
ја волим зиму:) и све ми је лепо зими - од времена до празника.....на скијање не идем годинама, али је и скијање заиста супер
:vanja: дакле, водилм зимске активности и расположења :)
Nežnicah
14-01-2013, 01:19
jedino se možda sarmi radujem, i podvarku :rol:
i naravno, kao moje koleginice
dvaestprvom martu:kreza:
Nisam mislila da cu ovo ikada reci ali moram... :rile:
Trenutno se radujem snegu sto pada. Stojim i gledam na ulicu , ulicna svetiljka obasjava male pahuljice koje tiho kao kistom presvlace sve u belo .. :raz_088:
Sagacity
18-01-2013, 22:29
Pršuti :kreza:
Mislim...pored proleća...
uopste se neradujem :srbpla:
snegu :say: i hladnom vremenu... mnogo mi prija :bisa:
cicaksrk
19-01-2013, 12:01
Što posle nje dolazi proleće !!!!! :lolan:
Snegu i romanticnim ranim vecernjim setnjama po njemu. Crnom vinu, ili caju s rumom, za zagrevanje posle nje. Ljubavi u toplini doma. Slavama i praznicima. Porodici.
http://www.she.hr/UserDocsImages/zdravlje/skijanje_priprema_inline_resize.jpg:bisa:
@ Krasiva :riki: obozavam skijanje.. zimu samo radi toga i volim. Inace mrzim zimu i najradije bih se odselila na drugi kontinent, nap. u Australiju.. :zvekira:
.. kad prolazi. Kad hladne dane smenjuju topli... :jasenka:i kad prve Visibabe promole svoje bele cvetove...
http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/008/v200895p0.jpg
Nežnicah
17-02-2013, 18:50
... kad ostane ručka od juče, i starog hleba, pa ne moram napolje :jasenka:
Bisernica
18-02-2013, 20:04
..zimi ,kad je ima ....al' nešto je nema :aha:
Sagacity
18-02-2013, 21:47
E vala, samo još da izguram još ovih mesec dana...Eto tome se zimi radujem...da što pre prođe...:lol:
paculjkica
25-05-2013, 17:21
Kada grane Sunce, kojim slucajem. :sun: Radujem se i toploj kucici , a napolju moze da bude kako hoce onda...
Radovala bi se tim nekim zimskim aktivnostima ali ... kad budem naucila da skijam onda cu se radovati :dada: Grudvanje ne volim bas, ne znam sta je gore od udarca ledene grudve, i to po faci....:facepalm: Sankanje moze eto, mada sela sam na sanke zadnji put pre pet godina :b:
Da, radujem se snegu, lep je pogled sa mog pozora ...:b:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.