Pogledaj Punu Verziju : A šta kad' vam neko uputi psovku ?
Sagacity
26-01-2013, 23:26
Šta uradite, kad vam neko uputi psovku....Uzvratite ?:hm: Ignorišete....?
Koji je najbolji lek za ''psovače'' ?
Nema leka..i nije svejedno ukoliko ti nisi psovač-jer ne možeš vratiti istom merom..
Valjda da se sažališ na nedostatak,reči,termina( i čega ne sve..) i pustiš mu put?
:b:
Nežnicah
26-01-2013, 23:47
trudim se da ignorišem takvu osobu i gledam svoja posla ukoliko je to moguće, mada zavisi, ako sam ustala na levu nogu a desi mi se neki psovač, umem i da mu odbrusim istom merom... nije da ne psujem, umem ja to, ali ne volim da koristim jer mi je to baš totalno dno...
Sagacity
26-01-2013, 23:50
Slažem se. Nisam psovač i bilo bi mi bezveze da vratim nekom psovkom. A ponekad bi hteo da odreaguješ. Bre da kažeš makar ''mrš''...
Psovača najviše ima u vožnji. Pa otvori prozor, pa onako ''sočno'' ti prozbori koju, a da i ne znaš što...
Nikad mi nisu bili jasni ljudi, koji svoje nezadovoljstvo izražavaju na takav način...:aha:
Preko nekih psovki nikad ne bih prešla...Da mi neko opsuje majku, oca, brata...Ma idi...Nemam šta više da pričam sa tom osobom...
Ne volim da pCujem, ali im zato samo pokazem srednji prS'..pokazao se kao delotvorniji..
Cist racun, duga ljubav..:roll:
Čarapica
27-01-2013, 01:37
nit psujem niti obracam paznju na iste :mm:
Sagacity
27-01-2013, 01:46
Ne volim da pCujem, ali im zato samo pokazem srednji prS'..pokazao se kao delotvorniji..
Cist racun, duga ljubav..:roll:
A šta, ako su ti zauzete ruke....mslm nisi u mogućnosti da pokažeš srednji prst..:lol: Jel im kažeš ''mrš''...:ljut:
Uf ja sam jedno vreme psovala ko nezdrava, i sad psujem al u manjoj meri... Jednom mi sestra rekla: Boze, ko musko si, a ja joj odgovorila: Ma zabole me q... Sad vodim racuna, al kad me neko opsuje... ppppppppppffffffffffffff proradi mi zivac :kojote:
Nežnicah
27-01-2013, 09:49
Uf ja sam jedno vreme psovala ko nezdrava, i sad psujem al u manjoj meri... Jednom mi sestra rekla: Boze, ko musko si, a ja joj odgovorila: Ma zabole me q... Sad vodim racuna, al kad me neko opsuje... ppppppppppffffffffffffff proradi mi zivac :kojote:
moj si čovek :haha: :haha:
ja se pogubim kad mi neko nešto opsuje :( nisam fina ali pojma nemam šta treba da odgovorim na to :(
a ispostavilo se da pcujem dok vozim :kk: ...tako mi kazali:kk:...izvinite:kk:
причалица
28-01-2013, 07:43
мене није нико никад опсовао :blenta:...псовање је израз немоћи а и простаклука....:pusi2:дакле, ништа не бих радила да ме неко опсује.
Malo je ciganski psovati ali ako me neko opsuje i ja tu osobu opsujem ali starije osobe iskuliram i ne odreagujem iz postovanja.
ретко ко ме псује, а на псовку углавном не одговарам , а да полудим, полудим..
у мом речнику су неке просте речи ( у жаргону их користим), а псујем опасно у саобраћају.. јер.. нервирају ме возачи који не знају шта хоће, или који намерно праве прекршаје, нервирају ме мотоциклисти који по правилу не поштују ни црвено светло,а камоли неки други знак.. нервирају ме пешаци који мисле да су ослободили овај град па прелазе , претрчавају како ко стигне... е зато псујем и то опасно...
једном ће ме неко извући из кола и опасно ћу наебати, хехехе
и наравно, псујем кад посао неће да иде, ухххх:ljut:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.