Pogledaj Punu Verziju : Razbibriga
Razbibriga (http://razbibriga.net/razbibriga/70156)
Sve ono što nam može skrenuti misli sa sumorne svakodnevnice i naterati nas da se nasmejemo i popravimo svoje raspoloženje slobodno se može nazvati razbibrigom...
Moja omiljena razbibriga je upravo ovaj forum. A vaša?
film...kad sam bas brnj....samo onaj koji me nasmije do suza,moze i stari, sto puta odgledan...
knjiga ...
a forum se podrazumijeva.... :raz_097:
man zar si sumnjao da je to razbibriga ... samo razbibriga i uvek razbibriga :trci:
osvojili ste me polako i natenane,zavukli mi se u dusu i sad gledajte kad ce te me se resiti :raz_114: :raz_114: :raz_114:
nikad ne biste pogodili:pardon:
причалица
02-04-2012, 07:42
Moja omiljena razbibriga je upravo ovaj forum. A vaša?
meni je omiljena razbibriga ili čitanje knjiga ili gledanje filmova. ovo drugo retko činim, ne znam zašto.
moraću malo bolje da se organizujem.
Ovdje jesam baš jer me Razbibriga opušta,sklanja od svakodnevnog stresa i problema:bisa:..pored foruma,razbibrigarim se uz knjigu,šetnju sa ćukama i uživanje u prirodi..ovo k'o Dozvolite da se predstavim:g:
I meni je ovo omiljena razbibriga. :bisa:
Potpuno se slažem sa većinom. Rado sam na ovom forumu i prijatno se osećam ovde. Malo je drugačije kad si banovan al´ šta se radi :drnd:
rile_nezni_oblak
03-04-2012, 18:41
moja omiljena razbribriga je resavanje testova u gloriji... osim sto sve pogadjaju, takodje sluze i da naucimo svasta.. :heart:
burning violin
03-04-2012, 19:23
Meni je stvarno neprijatno, al' ja jako volim da blejim u zid uz kafu i cigaretu. :drnd:
šta dobro, sram je bilo:ljut:
ovaaaj... sta sam ono htela da kazem... :hm:
rile_nezni_oblak
03-04-2012, 19:31
Meni je stvarno neprijatno, al' ja jako volim da blejim u zid uz kafu i cigaretu. :drnd:
kada si to prvi put primetila? zelis da pricamo o tome? :sale:
burning violin
03-04-2012, 19:36
hahahha cak me i to mrzi nekad :rile:
Al' nije ni ovde lose. :drnd:
причалица
22-04-2014, 16:41
meni je omiljena razbibriga ili čitanje knjiga ili gledanje filmova. ovo drugo retko činim, ne znam zašto.
moraću malo bolje da se organizujem.
sad su mi prioriteti drugačije raspoređeni :lol: bolje sam se organizovala :mv:
knjige,forum,šetnje :tupan:pilates,zumba:nn:
a najveća mi je razbibriga kad sama sa sobom sjednem pa :kafa: pa :dama: pa niđe niki,a misli ojhaa
I poslije toliko godina:jasenka: i moja:bisa:
bakterijasmarsa
28-04-2020, 22:05
Nekada mi pripremanje hrane za društvo pričinjava veliko zadovoljstvo,
nekada čukanje u vrtu
i rad sa drvetom s nekim ciljem je fascinantan
a volim, da budem iskren i da čukam na iternetu
Sve mi to odvlači misli na pravu stranu
dobra knjiga kad imam vremena ( u zadnje vreme je to redje nego ranije) , ovaj forum koji me vraca u vreme koje ne mogu da vratim i jos nesto ali ne bih o tome .
Kad zapišem ono što mi se čini vrednim zapisivanja sa željom da to jednom pročešljam, prekucam i ukoričim u neki lep i trajan kožni povez.
Samo se bojim da povez ne bude vredniji od sadržine. Zati ću ga sam praviti, ručni rad, da bi bar bilo 1:1.
Bar 50 do 100 strana, jer je otac više napisao a živeo je u mnogo težim uslovima i događajima i imao manje vremena za pisanje.
Samo znajući sebe a i sadržaj koji je "put kojim se retko ide" nisam siguran u ishod jer vrlo sporo hodam tom stazom koja me nekad izda a nekad ne.
I još uvek verujem u nju i verovatno ću uvek verovati.
Mislish shtirkanje vazduha :lol:
Nežnicah
24-08-2020, 20:26
Kafa na terasi, pogled na obrise grada :bisa:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.