Prijava

Pogledaj Punu Verziju : Kiša i sve što ide uz nju....

Sagacity
17-02-2013, 12:15
Dakle, prskate li se kada idete po mokrom putu...Ono, ''zabacujete do zavrat'' ...:namcor:
Pa onda, naiđe kamion ili neki brz auto, pa vas onako ''dotuče'' i ukvasi skroz...:mirka:
Pa onda morate da perete pantalone do kolena (kao recimo moj kolega :lol:) ili samo četkom rešite stvar?
Pa žena sredi frizuru, a ono se sva ''staba'', od vlage...i tako to...:lol:
I taman ste pokupovali sve i svašta u marketu, a stigne vas pljusak na pola puta...:eek:

Jel' vas nešto od ovog snađe, kada padne kiša ?:novine1:

Nežnicah
17-02-2013, 12:31
Sago :haha: kakva vedra tema iako je o kiši :lol: baš me oraspoložila :bravo:

Mene sve ovo snađe, isprskam se i spreda i otpozadi kao prase, kako to hodam kad se tako ubaljezgam nemam pojma, kao da šljapkam sa perajima po barama :haha:

Redovno budem okupana barom kada naiđe vozilo, to sam već negde pisala, jer nemamo trotoar u našoj ulici nego se bacam u stranu kao vojnik na vežbi :lol: a o frizuri mi je jako bolno da pričam :srbpla: evo i jutros, nije bilo kiše, samo vlaga u vazduhu i sva sam kao pufna... :mv:

Sagacity
17-02-2013, 12:53
Daklen :namcor: u gimnaziji je učila sa nama neka Marina koja se mLogo prskala, i svi smo je zadirkivali..., a onda nas je ona ''urekla'' :srbpla: pa smo počeli i mi da se prskamo...

I tako, recimo da zabacujem do ispred sebe. Da neko ide ispred mene i njega bih isprskala...:lol: Doduše, sve zavisi kakve sve štikle imam...ali činjenica je da su mi u četvrtak nogavice do pola listova bile ''gipsane'', kol'ko sam zabacila raznorazne prljavštine na njih...
Inače, ne prskaju me auti, jer imam svugde trotoar, ali se desi ponaked....:namcor:
A što se tiče frizure, za razliku od tvoje ''pufne'' :lol: , moja se skroz ispravi...ne baš skroz, ali delujem ko' pokisla kokoš...tako nekako :hm:
I obavezno, kada se vraćam iz nekog šopinga sa punim kesama, ''uhvati'' me pljusak...:ljut: džaba i kišobran, kada ne znam kako da ga držim...kad su mi ruke pune...

I ne volem kišu nikako, da li to znači da nisam romantična uopšte...:srbpla:

Nežnicah
17-02-2013, 12:58
Ma ko su ti kojima je kiša romantična :ljuta: ni ja je ne volim, šta tu ima romantično biti mokar do gole kože :srbpla: ili stiskati se zajedno pod kišobranom :qq:

A inače, ja sam jedna jako romantična osoba :g:

Sagacity
17-02-2013, 13:02
Pa i ja sam jedna jako romantična osoba...:g: Mada ne delujem tako...:saga:
Retko ko voli kišu. Al' dobro, možda bude neko ko baš voli i da bude mokar do gole kože....
Recimo da Englezi, odnosno ljudi koji žive u Londonu, kišu podrzumevaju. Padne i po nekoliko puta na dan. Navikli su na takvu klimu. Retko kad im dan prođe bez nje.

причалица
17-02-2013, 15:29
мени је киша ок, немам проблема никаквих...нит ходам тако да се сва испрскам, нит ме неко прска, осим ако не пазим - деси се...али се не сећам кад је било последњи пут.
ако је фриз у питању - ни то ми не смета јер волим кишу и кад пада киша глупо је имати намонтиран фриз :lol:
а што се тиче куповине и тако то....такође ми не смета :kreza: